View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 749 of 2250 FirstFirst ... 24964969973974574674774874975075175275375979984912491749 ... LastLast
Results 18,701 to 18,725 of 56248

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    E da, brine me fizicka spremnost nasih igraca. Mi kad imamo samo jedan mec lipsemo, kao zadnji put u Vels, strah me da zamislim na sta ce da lici drugo poluvrijeme u Bazel.

@ Kimi

Kad (ne ako) Svajcarska dobije Vels dzabe je i 7-0 protiv Engleske. Opet treba bod tamo.
    Ne treba nam onda tamo bod, nego 3 boda i tada smo prvi u grupi i direktno idemo na evropsko prvenstvo!
    Shvatite ljudi da Engleska nije ni Holandija, ni Španija,ni Njemačka koje bi nas punili onoliko koliko bi mogli.Ovo je izvikana reprezentacija koju novinari naduvavaju a koja nikada ništa posebno nije uradila u fudbalu.Pamti li neko od vas kada je Engleska nešto veliko napravila, kako ih samo napucaše nedavno Njemci.Samo da odigramo mud... bez straha, i presing na njihovu zadnju liniju.nemaju oni taj kreativni, tehnički klvalitet...čim neko napadne njihove odbrambene igrače oni odmah ispucavaju loptu.Stvoriće se bar dvije-tri šanse za Vučinu i malog Jovetu a dako i Simona krene šut sa 20-TAK METARA.
    Ali pazite što vam kažem, neće nas oni uopšte napadati, držaće oni čvrsto sredinu terena i čekaće grešku naše odbrane!Zamislite da nam tu jadni bili igraju ludi Španci, Holandjani ili Njemci.igrali bi sa nama ringešpil, vrtjeli bi nas kao na vrteški.Ovi su čvrsti , jaki u duel igi, neki i veoma brzi ali nebih ja dao Vučinu i Jovetu za deset Runija i ostalih trkača.Nikada oni neće moći ni da sanjaju igrače kao Savićević i Mijatović.Nema u genima Engleza, potencijala za takve majstore i madjioničare.Zato hrabro, ali obavezno jako drsko..najdrskije da odmah shvate da želimo da ih POBJEDIMO!I na presu Brnović treba da muda..kaže da očekuje pobjedu a kasnije i preko Švajcarske direktan prolaz jer smo to zaslužili.Ne smijemo se ponašati kao dekor uobraženim Englezima, i tiskati se njihovim zvijezdama.Ne treba ih fermati mnogo.
    Nadam se da će i malo kiše pasti , da im odmah uletimo dva tri puta u rebra.Ako budeo igrali mlaku zonsku plitku odbranu , glatko ćemo izgubiti..samo na nož...nikako drugačije.I molim vas ne uvlačite se tim ridjim i grdnim englezima koji su čujem donijeli pakete Malbora da nam prodaju valjda misleći da smo mi neko ZULU pleme afričko.

Thanks Thanks Given 
    9,598
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Mozhe, ukoliko Shvajcarci ne dobiju...Ali mora se igrati na pobjedu, mrzim ovaj gubitnicki mentalitet, uzhas...Mora Brnovic da taktizira jer mu je tako Dejo rekao, pih...Tacno ih gledam kad se naredjaju prije utakmice :mi smo maaaaaaaja zemlja a Engleska je veeeeeeeejika, igracemo pa shta bude, nije ni poraz sramota...Josh samo neka Filipovica zovnu da im drzi tercu, on im je bio trener bash po meraku, njega nisu micali zbog "pozitivnog shoka"...Idioti, svi od reda, kako su me sad iznervirali opisati vam ne mogu...Nadam se da ce ti igraci neshto da izvuku, ti momci makar imaju motiva i par njih je zaista dobro, ali obogaljice ih ovakav pristup...uzhas, gubitnici jedni obicni, svi na gomilu, na celu sa Dejom koji je od azerbejdzana gubio.
    Čim postoji "AKO", znači da ne možemo sami da riješimo... Stvarno ne znam kakvo ti je to razmišljanje i ja da sam na mjestu brnovića bih isto uradio, kao i masu ljudi još, ne treba nam dejo to da nam kaže... Odbrana komplet ima žute, a igraju protiv 2 prebrza krila i napadača, znači kao stvoreno da dobiju parne... Zapravo ja niđe ne primjetih gubitnički mentalitet sem kod tebe... Prvi ne vjeruješ u igrače koji će izaći na teren, a prigovaraš ostalima...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I odradio ga.
    Upravu si, sad tek vidim da je prvi dobio protiv Velsa. To je onda odlicno. Dobro bi bilo da Savic prodje bez kartona pa da nam odbrana bude kompletna u Bazelu.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    Ne razumijem zasto se neigrac od Pejovica forsira.
    da nije vanbrachni sin brnovicev???
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mozhe, ukoliko Shvajcarci ne dobiju...Ali mora se igrati na pobjedu, mrzim ovaj gubitnicki mentalitet, uzhas...Mora Brnovic da taktizira jer mu je tako Dejo rekao, pih...Da ispane da je Dejo u pravu shto prica, da ne zavisi od nas, da nismo uspjeli, da se njegova glupa, malogradjanska sujeta ne uznemiri.Tacno ih gledam kad se naredjaju prije utakmice :mi smo maaaaaaaja zemlja a Engleska je veeeeeeeejika, igracemo pa shta bude, nije ni poraz sramota...Josh samo neka Filipovica zovnu da im drzi tercu, on im je bio trener bash po meraku, njega nisu micali zbog "pozitivnog shoka"...Idioti, svi od reda, kako su me sad iznervirali opisati vam ne mogu...Nadam se da ce ti igraci neshto da izvuku, ti momci makar imaju motiva i par njih je zaista dobro, ali obogaljice ih ovakav pristup...uzhas, gubitnici jedni obicni, svi na gomilu, na celu sa Dejom koji je od azerbejdzana gubio.
    Aj sad najozbiljnije zamisli situaciju:

Izadje se u najjacem sastavu, na pobjedu. Utakmica se (da budemo 'realni') zavrsi nerijeseno, npr. 1-1 samo zato jer je Hart imao sjajnu noc.
    I Svajcarci remiziraju 1-1.
    Imas put u Bazel, Mirko, Pekovic, Basa i Savic su dobili kartone jer je to bio mec na sve ili nista. Jovanovic ne moze da se pomjeri vise.

Onda imas postavu u Svajcarsku, Pavicevic - Batak - Dzudovic - Pejovic - Zverotic - Drincic - Simon - Joveta - Djalovic/Beco/Damjanovic.

I s tim se osvaja bod u Bazel?

Razmisli malo.
    I ne vjeruj u Vels, odbrana im je prepolovljena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Problem je sto ove nase pizde vec idu na drugo mjesto i baraz,nemaju muda sa napadnu obje pobjede i da idemo direktno,to je problem,sto su se vec pomirili da cemo ili u baraz ili treci....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    9,598
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Problem je sto ove nase pizde vec idu na drugo mjesto i baraz,nemaju muda sa napadnu obje pobjede i da idemo direktno,to je problem,sto su se vec pomirili da cemo ili u baraz ili treci....
    Reci nam kako se završila utakmica, pošto vidim da si je već odgledao...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Reci nam kako se završila utakmica, pošto vidim da si je već odgledao...?
    wtf ??
    karakteri

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čim postoji "AKO", znači da ne možemo sami da riješimo... Stvarno ne znam kakvo ti je to razmišljanje i ja da sam na mjestu brnovića bih isto uradio, kao i masu ljudi još, ne treba nam dejo to da nam kaže... Odbrana komplet ima žute, a igraju protiv 2 prebrza krila i napadača, znači kao stvoreno da dobiju parne... Zapravo ja niđe ne primjetih gubitnički mentalitet sem kod tebe... Prvi ne vjeruješ u igrače koji će izaći na teren, a prigovaraš ostalima...
    Dobro Medo po toj logici mozhemo da kazhemo da necemo poci na Evropsko cak i ako dobijemo Engleze i Shvajcarce, jer se mozhe desiti da u nash avion na povratku iz Bazela udari grom. I nije pitanje nepovjerenja u igrace, vec pitanje cinjenice da NE IGRAJU najbolji igraci. Taj se Jovanovic dokazao koliko toliko na Wembley-u, treba da igra. Igramo protiv Engleske u Podgorici, pobjeda nas vodi na prvo mjesto u grupi. JA sam prvi da se igra defanzivno, to sam napisao vise puta, ali defanzivno na pobjedu. A za takvu igru treba nam najbolja odbrana. A ako prvo mjesto u grupi nije dovoljan motiv da izadje najjaci sastav, ja vala ne znam shta je. Mozhda ih ne ubace ni u Shvajcarskoj, nego ih cuvaju za Jagjeloniju i Krasnodarsk,a? Nije, nego rekao Dejo na konferenciji da ne mozhemo biti prvi i sad mu se iz volje izaci ne smije...Najbolje da makne citavi tim i pozove igrace iz nashe lige, pa da svi sacuvaju kartone.Sve mogu da podnesem, ali gubitnicki mentalitet ne mogu nikako.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bozovic igra beka?! A nemojte srat.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro Medo po toj logici mozhemo da kazhemo da necemo poci na Evropsko cak i ako dobijemo Engleze i Shvajcarce, jer se mozhe desiti da u nash avion na povratku iz Bazela udari grom. I nije pitanje nepovjerenja u igrace, vec pitanje cinjenice da NE IGRAJU najbolji igraci. Taj se Jovanovic dokazao koliko toliko na Wembley-u, treba da igra. Igramo protiv Engleske u Podgorici, pobjeda nas vodi na prvo mjesto u grupi. JA sam prvi da se igra defanzivno, to sam napisao vise puta, ali defanzivno na pobjedu. A za takvu igru treba nam najbolja odbrana. A ako prvo mjesto u grupi nije dovoljan motiv da izadje najjaci sastav, ja vala ne znam shta je. Mozhda ih ne ubace ni u Shvajcarskoj, nego ih cuvaju za Jagjeloniju i Krasnodarsk,a? Nije, nego rekao Dejo na konferenciji da ne mozhemo biti prvi i sad mu se iz volje izaci ne smije...Najbolje da makne citavi tim i pozove igrace iz nashe lige, pa da svi sacuvaju kartone.Sve mogu da podnesem, ali gubitnicki mentalitet ne mogu nikako.
    Pusti ih ne mozes njima objasnit,taman su isti ka ovi nasi iz strucnog staba,a vazda se to taktiziranje obije o glavu....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj sad najozbiljnije zamisli situaciju:

Izadje se u najjacem sastavu, na pobjedu. Utakmica se (da budemo 'realni') zavrsi nerijeseno, npr. 1-1 samo zato jer je Hart imao sjajnu noc.
    I Svajcarci remiziraju 1-1.
    Imas put u Bazel, Mirko, Pekovic, Basa i Savic su dobili kartone jer je to bio mec na sve ili nista. Jovanovic ne moze da se pomjeri vise.

Onda imas postavu u Svajcarsku, Pavicevic - Batak - Dzudovic - Pejovic - Zverotic - Drincic - Simon - Joveta - Djalovic/Beco/Damjanovic.

I s tim se osvaja bod u Bazel?

Razmisli malo.
    I ne vjeruj u Vels, odbrana im je prepolovljena.
    Ne mora da znaci da bi bilo toliko zhutih. Inace, uzeli smo bod na Wembley-u bez Mirka, Jovete, Drincica, Savica...shto ne i u Bazelu.Ali smo na Wembley-u imali TRENERA, disciplinu, dobru taktiku, motivaciju. Sad sam siguran samo u ovo chetvrto. 80 posto tima cini trener, ponavljam, kad trener dobro uradi posao odsustva igraca nisu toliko bitna. Nije ovo PES na raspolozenje, pa gubish utakmicu shto je neko ljubicast.

I na kraju krajeva, ovakve utakmice nash tim igra jednom u 3-4 godine, realno, i red je da se postara da ih dobije. Makar sve da uradi da tako bude. Istom Brnovicu bi ta pobjeda/remi protiv Engleske bila sjajna stvar za karijeru...Nego, bitnije je njemu da mu se Dejo Genije ne naljuti.
    Last edited by Recordare88; 06-10-11 at 14:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Bozovic igra beka?! A nemojte srat.
    A pushti, dobro je to...Sacuvace se igraci i nece dobiti zhute.Ovo je nebitna utakmica, zar nisi znao?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rekordare druze sto si tako negativan, a imas i neki problem sa Dejom izgleda. Unesi malo pozitivne energije u svoj zivot

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

E što sve neću pročitat, ljudi moji... U velikim smo problemima ukoliko neko od naših dobije parni karton. Bogu Hvala, svi su zdravi pa nam je to olakšavajuća okolnost. Radi se o tome da ne smijemo rizikovati sa svim igračima koji već imaju žuti karton, a sa druge strane ne treba ni prećerivati. Treba naći neku zlatnu sredinu, a siguran sam da u stručnom štabu to jako dobro znaju. Ko god da je selektor našao bi se u nebranom grožđu jer nije vidovit pa da zna konačan rezultat između Velsa i Švajcarske. No, dobro. Pljuvanje je počelo što je bilo i za očekivati.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bi isao sa najjacim sastavom u oba meca na sve ili nista ,pa nam bar nece bit zao ako ne uspijemo,eeee da smo bili kompletni i tako taj rad....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne puni nas sve safre, nego malo odmori pa da odgledamo utakmicu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Rekordare druze sto si tako negativan, a imas i neki problem sa Dejom izgleda. Unesi malo pozitivne energije u svoj zivot
    Sa osvjedocenim gubitnicima imam uvijek problem. Dejo je bio sjajan kao fudbaler, sve ostalo cega se prihvatio lose je zavrsilo. Pogotovo njegova trenerska karijera. Nemam nikakvi licni problem sa njim, shtavishe, njegove fudbalske vjestine izuzetno cijenim.

Amnesiac, nikakva pljuvacina nije u pitanju, vec kritikovanje onoga shto je za svaku kritiku. Mi nismo Shpanija, pa da mozhemo da taktiziramo, mi smo Crna Gora i protiv Engleske mora da se igra kako se najbolje mozhe i umije. Da ne pricamo da nam ta pobjeda donosi prvo mjesto u grupi. Ukoliko izgubimo od Engleza, a onda odemo u Bazel sa namjerom da izvucemo nerijeseno, teshko da ce se to izvuci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel slobodan ulaz nocas na trening Engleza??????

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav gubitnički mentalitet... Opet... Opet... Opet...

Najbolje da ne igramo sa Englezima nego da čuvamo snagu za Švajcarce. Možda se i povrijedi neko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FulhamFC View Post
    Kakav gubitnički mentalitet... Opet... Opet... Opet...

Najbolje da ne igramo sa Englezima nego da čuvamo snagu za Švajcarce. Možda se i povrijedi neko
    Bravo. To je najbolje reshenje. Ne izaci na teren, bice 3:0 za Engleze, niko se nece povrijediti, niko nece dobiti parne kartone, a Dejo ce moci da kazhe:evo, rekoh vam ja da ne mozhemo biti prvi, sve je Kranjcar kriv.

Luzeri. Malogradjanski, sujetni, neznaveni luzeri. Opet kazhem, uzdam se samo u te momke, da im opale shamar sjutra vece. Ne Englezima, nego njima, direktno.

Thanks Thanks Given 
    9,598
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Uh ode ovaj malograđanski luzer malo da odmori, e vas slušat ne mogu veliki stručnjaci... Vi nastavite da se trudite da što bolje userete atmosferu pred meč...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Najjače od svega je što mi još ne znamo sastav, a već je počelo sa negativnim nabojem.

Mene interesuje jedno. Vidim da ovđe mnogi znaju rezultat između Velsa i Švajcarske. Bilo bi lijepo kad bi to podijelili sa nama, a možda i uplatim listić iako godišnje potrošim 1 euro za kladionicu. Možda rizikujem više. Ajde, što ste škrti sa informacijama? Možda neko iz saveza čita ovo pa se odluči za drugačiji sastav. Savaka informacija je vrijedna.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uh ode ovaj malograđanski luzer malo da odmori, e vas slušat ne mogu veliki stručnjaci... Vi nastavite da se trudite da što bolje userete atmosferu pred meč...
    Fino znash da nije upuceno nikome odavde, vec strucnjacima iz Saveza. Koji, by the way, upropascuju atmosferu pred mech ovakvim odlukama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Najjače od svega je što mi još ne znamo sastav, a već je počelo sa negativnim nabojem.

Mene interesuje jedno. Vidim da ovđe mnogi znaju rezultat između Velsa i Švajcarske. Bilo bi lijepo kad bi to podijelili sa nama, a možda i uplatim listić iako godišnje potrošim 1 euro za kladionicu. Možda rizikujem više. Ajde, što ste škrti sa informacijama? Možda neko iz saveza čita ovo pa se odluči za drugačiji sastav. Savaka informacija je vrijedna.
    Znamo da ovi nece igrati, osim ako Brnovic ne glumi Mourinha/Fergusona, a u to veoma sumnjam.

Shto se tice druge utakmice, vjerovatno 0-1 ili 0-2

Page 749 of 2250 FirstFirst ... 24964969973974574674774874975075175275375979984912491749 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)