Sinoć ufatih Brana na onu tv 777, kako sam se presmija kad je priča o stadionuprejako
Rekordare, odličan post, nadam se da će ga pročitat Brna ili Savo, možda te i poslušaju po nešto![]()
Po mom misljenju mi treba da igramo kao i na Wembley sto smo, i dobro ce bit. Tamo smo cak i drzali loptu dosta, a sa Joveticem u timu, vjerujem da mozemo i do mnogo vise sansi za go. Medjutim, sve je to na Brni i strucnom stabu.
DICIOTTO
http://www.youtube.com/watch?v=IzJUSZMe7w4
evo citavo jutro ovo pjevam![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Organizacija je prelosa,dodjosmo u 12 sati pitamo covjeka iz sekjuritija dje je ulaz,i on ladno govori tu po sredini.Cekamo 5 sati da bi drugi rekao da su ulazi sa strana...e tu tek nastaje opsti haos,a sto se tice ovog sto je dosao u 9 ne znam je li uzeo jer su ovi upali ispred njega i on je zadnji bio u kolonu
Last edited by Zaradona; 05-10-11 at 14:03.
karta 30 eura za sjever kod tapkarosa, iz principa sam odbio. gledacu uz tv
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
A mislim da bi bio dobar potez kad bi se i na Trg organizovalo pracenje utakmice.
U petak ce Englezi okupirat centar
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
stoka sam priznajem...
eto me na slici![]()
odma na FB profil :mrgreen:
englezi opet po starom:
Igrači Sitija: Stefane, gdje je ta Crna Gora?
http://www.vijesti.me/sport/igraci-s...a-clanak-40946
Last edited by bo8an; 05-10-11 at 14:48.
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Sve je to tachno i da smo mi divalj narod i stoka ali tu su najveci invalidi ovi iz security-a i ovi moron shto prodaju karte, te se vazda prodaju ne na jedan nego na POLA saltera i shto ako vec security to obezbjedjuje shto to ne odrade ljudski kao u civilizovanim zemljama.
kOLIKO CE DOC ENGLEZA ZNA LI SE ??
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks