Nista ispod dvije nedelje sa ovih sajtova bez postarine, ali ne mogu da ukapiram da mi je sa shopto.net trebalo 22 dana da stigne (od dispatchovanja)
Nista ispod dvije nedelje sa ovih sajtova bez postarine, ali ne mogu da ukapiram da mi je sa shopto.net trebalo 22 dana da stigne (od dispatchovanja)
Mene neke sa ebaya evo mjesec prebačiše. Iz Kine naravno. A neke stvarni u isto vrijeme naručene prije 15 dana su stigle.
Interesuje me dali bih mogao kupovati sa neta bez palpay, i drugih naloga tog tipa, vec samo preko kreditne kartice ?
https://forum.cdm.me/showthread.php?74296-Sajtovi-koji-vrse-dostavu-u-Crnoj-Gori
Izvoli sajtove koji primaju iskljucivo kreditne kartice i dostavljaju u CG..
Hvala, a intersuje me koja je najbolja kartica da izvadim i kod koje banke?
imaš dosta sajtova odakle se kupuje preko kreditne kartice
Amazon
Tinydeal
Dinodirect
i još grdilo njih (zavisi koja oblast te interesuje)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ja sam Atlas Mondo nisam moga da platim na TD. Stalno mi izbačalo da nema te kartice ili tako nešto. Vjerovatno nije prepoznavalo broj.
Veliko hvala
Zadnju sa TheHut su mi dispatchovali 26tog, ocekujem ih do ponedeljka
Nemojte zatrpavati topic nebitnim informacijama.
Meni je stiglo za 5 dana a meni nije nego za 30irate: a poenta je?
Mislim da je suludo uopste pricati vise o shipingu, i ptice na grani znaju da iz Britanije nesto stize za nedelju a iz Kine do 40 dana pa kako se kome zalomi. Cak sa istog sajta nesto moze stici jednom za 10 dana a sledeci put za 30 pa ne vidim razlog da se potencira ta prica.
Prastajte :semi-twins:
Sad je 0.99 funti, a to za nedelju mi se samo 1-2 puta desilo sa shopta sa skupljom, the hut mi uvjek 15+, cak jednom 30 dana pa mi cudno kako tako brzo.
rm -rf /
Nemoj Atlas mondo jer se kartica otvara bez podataka vlasnika. Ja sam imao problema sa nekim sajtovima koji traze podatke vlasnika jer mojih podataka nije bilo na kartici. Ja mislim da je najbolje resenje NLB Gift kartica. Platis otvaranje racuna i odrzavanje kartice 5e i nemas daljih troskova. Kartica je validna 2 godine.
narucivao/stizalo
Njak Njak Njak
odakle da narucim Genius MaxFire Blaze 3 joypad, a da brzo stize?
Ja sam narucio preko Thomann-a MIDI Klavir, i mikrofon.. Prije 2 dana sam uplatio i juce je trebalo da stigne tamo u banku.. Znaci da su oni trebali danas da posalju paket, za koliko cu dana otprilike vidjet taj paket?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks