View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 743 of 2250 FirstFirst ... 24364369373373974074174274374474574674775379384312431743 ... LastLast
Results 18,551 to 18,575 of 56248

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by frnjok View Post
    Ma chujem ja sto ti govorish, sve je to ok - tako se trenutno karte uzimaju i ti izbora nemash nego tako. Ali kakvom je to umu debiloznom samo palo na pamet da se karte "trebuju" ... ne znam da l' da plachem il' da se smijem ":-)

Pa evo i josh koja ideja...lijepo se postavi web prodajno mjesto, zna se svakog momenta koje je sjedishte josh slobodno, dva klika, bar kod se odshtampa i imash kartu. Bice jednog lijepog dana....
    A to da se kupuje preko interneta. Ihaa, daleko je to Dobro kazes, jednog lijepog dana.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oce li moci da se gleda utakmica sa juzne tribine? posto sam cuo da englezi pune cijelu
    Quote Originally Posted by changes View Post
    Ko je sve iz Crne Gore obezbijedio vizu za OI?
    Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Milo,Ranko,Luksic,Mugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinoć ufatih Brana na onu tv 777, kako sam se presmija kad je priča o stadionu prejako

Rekordare, odličan post, nadam se da će ga pročitat Brna ili Savo, možda te i poslušaju po nešto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by daniloo_9 View Post
    Oce li moci da se gleda utakmica sa juzne tribine? posto sam cuo da englezi pune cijelu
    englezi su dobili 1600 karata,ostalo ce bit za nase navijace

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po mom misljenju mi treba da igramo kao i na Wembley sto smo, i dobro ce bit. Tamo smo cak i drzali loptu dosta, a sa Joveticem u timu, vjerujem da mozemo i do mnogo vise sansi za go. Medjutim, sve je to na Brni i strucnom stabu.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kakva stoka ovaj nas narod,to bi ubilo,ali bukvalno ubilo za kartu.Kakvih tu divljaka sve ima.Medjutim,da krenem redom.Dodjem ja lijepo sa drugom tamo u 1h i 20 min,da budem precizan.Zatekosmo tamo nesto manje od 50 ljudi,koji su se uglavnom skupili oko 23 h.Prema nekim informacijama prvi momak koji je dosao da ceka kartu pojavio se u 21 sat.Zauzmemo fino mjesto na stepenistu i cekamo da se primakne tih 8 sati.Onaj ledni mermer,san na oci,hladnoca,sati u jednom istom polozaju,sve to trpimo.Momci koji su prvi poceli da se okupljaju,pitali su ''sekjuritija'' je li tu ulaz i on im je rekao da jeste.Izmedju 4 i 5 sati okuplja se dosta naroda koji popunjava plato od stepenica do ulice,i pravo da vam kazem dostini od njih ne bi pravo sto mi sjedimo na stepenice,a ko im je kriv kad su dosli satima posle nas.Odjednom se pojavljuje taj famozni ''sekjuriti'' i svi stajemo u pripravno stanje na par metara od ulaza,da bi ''gospodin'' ladno objavio da to nije ulaz nego da su ulazi bocno a izlaz centralno,sto je mimo svake logike.U tom momentu pocinje takav haos i trka da oni koji su dosli dosta kasnije i bili iza nas sada odjednom zauzimaju prva mjesta ispred saltera dok nas blokira ''sekjuriti'' da prodjemo.Ne zelivsi da idemo na kraj reda,nakon sto smo samo par trenutaka ranije legitimno bili na pocetku istog,zaobilazimo doticnog ''gospodina'' i primicemo se salteru sa druge strane i tu pocinje da se radja haos.To se desilo otprilike oko 5 sati i do 8 sati to je bio sardina polozaj.Poslije slijedi najgore jer mi dolazimo s jedne,a oni sa druge strane a izlaza nema.Kad se u par minuta do 8 otvorio maleni prozor na jednom salteru nastao je pravi stampedo.Inace gospoda koja se bave prodajom su umjesto,kao sto je bilo naznaceno,2 razdvojena saltera za sjever i jug,otvorili samo jedan na kom su prodavali karte za obje tribine i tu nastaje krkljanac.Ljudi pocinju bjesomucno da se guraju,jedni s jedne,drugi s druge strane,a sve se to sliva u jedan metar sirine.Guranje udaranje,kao da se dijelio hleb u inflaciji a ne kupovale karte za utakmicu.Takav nagon u ocima ljudi i takav pogled,daleko daleko od civilizacije.Ne pomazu povici nekoliko momaka da se rulja smiri.Do saltera ne mozes doci,nego se naprotiv udaljavas osim ako sam ne pocnes da razgrces.Jos je gore pri izlasku posle kupovine karata.To je prakticno nemoguce,masa se stalno uliva u taj mini prostor i zatrpava onog ko zeli da izadje.Neki ljudi se guse,one koji pokusavaju da izadju masa gnjeci uza zid.Pored mene stoji podosta krupan momak koji ne moze da izadje jer mu je taj prostor premali,ja ga guram na silu da ga ne bi zgnjecili.Ako zelis da izadjes moras preskocit malu ogradu.Dakle,organizacija ravna nuli,a ''ljudi'' koji su dosli da kupe karte,kao copor zvjeri.Vidim ja tu ne moze fino,te ja uzmi pa razgrci sve pred sobom,i malo i veliko i prema unutra i prema napolje.Ne pamtim kad sam tako bio popizdio.Ne bih ga vise dosao da se borim za kartu s ovim nasim divljacima,nema sanse,da je ne znam koja utakmica.
    Organizacija je prelosa,dodjosmo u 12 sati pitamo covjeka iz sekjuritija dje je ulaz,i on ladno govori tu po sredini.Cekamo 5 sati da bi drugi rekao da su ulazi sa strana...e tu tek nastaje opsti haos,a sto se tice ovog sto je dosao u 9 ne znam je li uzeo jer su ovi upali ispred njega i on je zadnji bio u kolonu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mrga View Post
    englezi su dobili 1600 karata,ostalo ce bit za nase navijace
    Znaci bice nasih navijaca u cosku juzne tribine.

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,634
    Thanked in
    1,019 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Rece mi sad lik sto je bio da kupi karte da je lagano moglo da se uzme i ko je u 9 dosao,da je bilo karata dosta.....
    E fino u pm. Ja sam u 6 doša i vidio kolika je gužva i nazad u krevet obrnuo. Mišljah nema šanse da ni za to ljudi bude karata. Pi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    vo citavo jutro ovo pjevam
    A u petak ovo... ovo ce biti dobra noc predosjecaaam...na noge svi sad, nek' trese se grad!
    Last edited by Zaradona; 05-10-11 at 14:03.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

karta 30 eura za sjever kod tapkarosa, iz principa sam odbio. gledacu uz tv
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A mislim da bi bio dobar potez kad bi se i na Trg organizovalo pracenje utakmice.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    65 Posts

U petak ce Englezi okupirat centar
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,806
    Thanked in
    910 Posts

Quote Originally Posted by NemanjaCG View Post
    A mislim da bi bio dobar potez kad bi se i na Trg organizovalo pracenje utakmice.
    Nešto nisam za tu varijantu znajući koliko će pjanih engeleza lunjati po gradu u petak a i ovih naših postojala bi velika vjerovatnoća za neki džumbus i ovako će biti gusto znajući engleze
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

stoka sam priznajem...

eto me na slici

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad dolaze Englezi???

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by daconi View Post
    stoka sam priznajem...

eto me na slici
    odma na FB profil :mrgreen:

englezi opet po starom:
    Igrači Sitija: Stefane, gdje je ta Crna Gora?

http://www.vijesti.me/sport/igraci-s...a-clanak-40946
    Last edited by bo8an; 05-10-11 at 14:48.
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Nešto nisam za tu varijantu znajući koliko će pjanih engeleza lunjati po gradu u petak a i ovih naših postojala bi velika vjerovatnoća za neki džumbus i ovako će biti gusto znajući engleze
    moglo bi na rimski trg za one koji nemaju kartu
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trebalo bi na Sjever veliki transparent " Where is f..... England?"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NemanjaCG View Post
    Trebalo bi na Sjever veliki transparent " Where is f..... England?"
    Ako i malo fudbalske kulture imaju nashi navijaci(a nadam se stvarno da imaju), na Sjeveru treba da stoji "Cico majstore" i bash nishta drugo.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bo8an View Post
    odma na FB profil :mrgreen:

englezi opet po starom:
    Igrači Sitija: Stefane, gdje je ta Crna Gora?

http://www.vijesti.me/sport/igraci-s...a-clanak-40946
    Uh,To je dobar znak )
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

treba pustit igracima pred utakmicu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva stoka ovaj nas narod,to bi ubilo,ali bukvalno ubilo za kartu.Kakvih tu divljaka sve ima.Medjutim,da krenem redom.Dodjem ja lijepo sa drugom tamo u 1h i 20 min,da budem precizan.Zatekosmo tamo nesto manje od 50 ljudi,koji su se uglavnom skupili oko 23 h.Prema nekim informacijama prvi momak koji je dosao da ceka kartu pojavio se u 21 sat.Zauzmemo fino mjesto na stepenistu i cekamo da se primakne tih 8 sati.Onaj ledni mermer,san na oci,hladnoca,sati u jednom istom polozaju,sve to trpimo.Momci koji su prvi poceli da se okupljaju,pitali su ''sekjuritija'' je li tu ulaz i on im je rekao da jeste.Izmedju 4 i 5 sati okuplja se dosta naroda koji popunjava plato od stepenica do ulice,i pravo da vam kazem dostini od njih ne bi pravo sto mi sjedimo na stepenice,a ko im je kriv kad su dosli satima posle nas.Odjednom se pojavljuje taj famozni ''sekjuriti'' i svi stajemo u pripravno stanje na par metara od ulaza,da bi ''gospodin'' ladno objavio da to nije ulaz nego da su ulazi bocno a izlaz centralno,sto je mimo svake logike.U tom momentu pocinje takav haos i trka da oni koji su dosli dosta kasnije i bili iza nas sada odjednom zauzimaju prva mjesta ispred saltera dok nas blokira ''sekjuriti'' da prodjemo.Ne zelivsi da idemo na kraj reda,nakon sto smo samo par trenutaka ranije legitimno bili na pocetku istog,zaobilazimo doticnog ''gospodina'' i primicemo se salteru sa druge strane i tu pocinje da se radja haos.To se desilo otprilike oko 5 sati i do 8 sati to je bio sardina polozaj.Poslije slijedi najgore jer mi dolazimo s jedne,a oni sa druge strane a izlaza nema.Kad se u par minuta do 8 otvorio maleni prozor na jednom salteru nastao je pravi stampedo.Inace gospoda koja se bave prodajom su umjesto,kao sto je bilo naznaceno,2 razdvojena saltera za sjever i jug,otvorili samo jedan na kom su prodavali karte za obje tribine i tu nastaje krkljanac.Ljudi pocinju bjesomucno da se guraju,jedni s jedne,drugi s druge strane,a sve se to sliva u jedan metar sirine.Guranje udaranje,kao da se dijelio hleb u inflaciji a ne kupovale karte za utakmicu.Takav nagon u ocima ljudi i takav pogled,daleko daleko od civilizacije.Ne pomazu povici nekoliko momaka da se rulja smiri.Do saltera ne mozes doci,nego se naprotiv udaljavas osim ako sam ne pocnes da razgrces.Jos je gore pri izlasku posle kupovine karata.To je prakticno nemoguce,masa se stalno uliva u taj mini prostor i zatrpava onog ko zeli da izadje.Neki ljudi se guse,one koji pokusavaju da izadju masa gnjeci uza zid.Pored mene stoji podosta krupan momak koji ne moze da izadje jer mu je taj prostor premali,ja ga guram na silu da ga ne bi zgnjecili.Ako zelis da izadjes moras preskocit malu ogradu.Dakle,organizacija ravna nuli,a ''ljudi'' koji su dosli da kupe karte,kao copor zvjeri.Vidim ja tu ne moze fino,te ja uzmi pa razgrci sve pred sobom,i malo i veliko i prema unutra i prema napolje.Ne pamtim kad sam tako bio popizdio.Ne bih ga vise dosao da se borim za kartu s ovim nasim divljacima,nema sanse,da je ne znam koja utakmica.
    Sve je to tachno i da smo mi divalj narod i stoka ali tu su najveci invalidi ovi iz security-a i ovi moron shto prodaju karte, te se vazda prodaju ne na jedan nego na POLA saltera i shto ako vec security to obezbjedjuje shto to ne odrade ljudski kao u civilizovanim zemljama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kOLIKO CE DOC ENGLEZA ZNA LI SE ??
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Page 743 of 2250 FirstFirst ... 24364369373373974074174274374474574674775379384312431743 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)