samo da se domognem ove karte za utakmicu sjutra. ima da prespavam ispred sportskog ako bude trebalo.![]()
Je li to stigla ekspedicija iz Engleske, ili kad stižu?!
samo da se domognem ove karte za utakmicu sjutra. ima da prespavam ispred sportskog ako bude trebalo.![]()
Navijaci engleske igraju protiv ekipe iz Gimanzije Slobodan Skerovic u petak na Stari aerodrom
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
ako vec idete pred sportski, uzmite 2 karte i za mene. post sam u tivat a sad na posao pa necu stici. unaprijed zahvalan![]()
Maksimalno 2karte na jednu osobu
[QUOTE=lepetanac;2411454]e hvala drug, pa pijemo kafu ujutro kad se guzva razidje)))[/QUOTEHahahaha e pa sprdnja
![]()
Bole jesi ozbiljan za tu utakmicu?![]()
Jedna osoba=2 karte max.
pa uvijek je bilo na te jace utakmice da ide 2 karte po osobi. sa tim sto su protiv bugara pustili nekih 250 karata u prodaji a rekli kao 2000
znaci protiv engleza nema sanse da ce biti 1000 karata.
Ljudi ko na kraju prenosi tekmu , nisam informisan ?
Ja sam u Bg i cisto sumnjam da ce pustiti utak na RTCG SAT , da ako zabodem neki stream ..
Velika podrska iz BG-a nashim sokolima , vidimo se u Swiss !
Crna Gora u boj krece bez pobjede se vratit nece !
BISOGNA VINCERE !
Moze li mi ko reci kad pocinje prodaja karata? Nedje pise u 8, nedje u 9. Neki mediji jave u 8, neki u 9. :O
u 8 .
1908.
sad sam prosao pored sporskog vec ima guzve ne smijem ni pomislit kako ce ujutro bit![]()
Last edited by simkee; 04-10-11 at 23:17.
vec ima oko 30ak ljudi tamo. sad mi brat rece
1908.
Nista neobicno. mi smo protiv zabara cekali od 1 uvece do 10 ujutroi to smo bili 50i na redu u 12.30 smo dosli .
1908.
Ocemo li za karte momci?Sad sam prosa pored sportskoga vec bjese jedno 50 ljudi tamo.Idem sad odma da se vracem.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
100% cak bijase i neki novinar ili sto li je slika bruka![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks