Zaboravio sam da ti kazem da ta tecnost boba ne valja.
Kupio, tj bio u prodavnicu i prvo mi dali tecnost, neka sluzava, i kaze ovo je dobro (a drug potvrdio iz licnog iskustva)... pa mi dali i prasak onaj... i dok sam se ja razmisljao sta cu, kaze "od ovog praska se i po neko zali da mu naskodi, a od ove tecnosti niko"... pa na internet citam postove tipa "makao sam hladnjak posle pola godine i u njega je bila tecnost kao gel" za ovu tecnost...
Onda mi i prodavac toga kaze "ovo je ok ako koristis vodu, ali antifriz zna da nagriza pa ti ovo vise dodje kao privremeno resenje do zime"
I onda se razmisljam, kad vec imam pare, da uzmem hladnjak i problem je rijesen sigurno...i zamijenih tecnost za miris
Njak Njak Njak
Zaboravio sam da ti kazem da ta tecnost boba ne valja.
TAKUMI
Drug kaze koristio na fijestu staru, dvije godine je proslo i dalje drzi, njegova sigurnost me i navuce da to uzmem... ali samo vodu koristi, antifriza gledalo nije...
Njak Njak Njak
E sad... imam ovaj nissens hladnjak za 77e, a imam i neki iz steam trade za ~45e kineski , znaci 30e razlike, i ne znam koji da uzmem sad...
nissens mislim, ali nisam siguran, mislim da imaju garanciju dok ovaj kineski nema... sta uzeti? Previse sam neodlucan
Njak Njak Njak
uzmi nissens...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ja bi radije taj od 70 pa nek i nije bolji. kinesko sr***nje ponekad uradi posao a poneka se po****re u njega![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
ma ovo ti je rizik kinesko...moze bit ok a moze bit da ce te skuplje ispas rabota e ces posle dat vise para ukupno za 2 hladnjaka...i na kraju uzet nissens
Ovi gdje prodaju nissens kaze "bas su kvalitetni, odlicni su, mi ih uvozimo"
a ovi gdje je kineski "dobar ti je on sigurno, evo od kad radimo niko se nije zalio... nema garanciju....al eto ako nesto treba mi smo tu mada, dobro je to, radit ce odlicno"
Prosto da ne znam sta uzet
Zasto morat? Ja to zbog sebe, vjerovatno bi mi onaj prasak to zacepio, ali gledano iz tacke gledista sta je najbolje, najbolje je novi uzet... a drugo je sta je najpovoljnije...
Njak Njak Njak
broj placa prima car sa ct??? hvala
Kod tih Nissens postoji mogucnost da ti dodje sa falinkom.
TAKUMI
Dje uzet zadnje amortizere za A4 95'? Priblizna cijena?
pa sobzirom da je to jedan od bitnijih djelova na autu...koji se ne mijenja cesto, a moze da ti napravi dosta problema onda mislim da ti je izbor jednsotavan...tih 30€ vise i kupi to sto valjda valja necemu...manje ce glava da te boli...zamisli opet skidanje...neka ti to bude vodilja![]()
ja pojma nemam kakav je taj nissens....ali ako je bolji od kineza onda bih ga uzeo u slucaju da drugo nista ne moze da se nadje....zato i kazem ovo gore
Meni je BEHR sad na auto... to bi mu bio vijek trajanja 10 godina ili 126 000 km
Njak Njak Njak
momci kojeg majstoa iz vaseg iskustva preporucujete da popravi audi b4 2.00e sa plinskom instalacijom. ne znam jeli mehanicke ili elektronske prirode problem. znaci da ima dijagnostiku a da zna i mehaniku. hvala unaprijed...
Koliko vremena traje procedura vadjenja zelenog kartona za auto i medjunarodne vozacke dozvole?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
zeleni karton se vadi za minut,samo tablica i auto da se upise a medjunarodna za desetak minuta ako se potrude...mada ja nisam vadio medjunarodnu jer sa novim dokumentima ti nebi trebala...meni je nisu trazili ni u HR SLO ITA AUS
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
A punomoc za upravljanje tudjim motornim vozilom![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks