View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 738 of 2251 FirstFirst ... 23863868872873473573673773873974074174274878883812381738 ... LastLast
Results 18,426 to 18,450 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li organizovan prevoz iz Bara???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Samo da me ko pogresno ne svati ali,desno Volkot,lijevo Jang,pred njima Runi i jos jedan,a kontra njih supermocni RadzaBatak.Samo da ne bude ka kad su mladjani Englezi gostovali prije neku godinu,jer mi najvise na taj scenario lici,jer nemamo mi u glavu za drugo bojim se.Ovo jes pesimisticno ali mora sam ovo ovako rec radi ove price ko nam odgovara ko ne odgovara,ne odgovara nama niko rodjaci.Ako mi ne mucnemo glavom i pokazemo malo muda sve nam je isto koji je sastav.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Samo da me ko pogresno ne svati ali,desno Volkot,lijevo Jang,pred njima Runi i jos jedan,a kontra njih supermocni RadzaBatak.Samo da ne bude ka kad su mladjani Englezi gostovali prije neku godinu,jer mi najvise na taj scenario lici,jer nemamo mi u glavu za drugo bojim se.Ovo jes pesimisticno ali mora sam ovo ovako rec radi ove price ko nam odgovara ko ne odgovara,ne odgovara nama niko rodjaci.Ako mi ne mucnemo glavom i pokazemo malo muda sve nam je isto koji je sastav.
    Apsolutno.

Price tipa dobro je ne igra Runi nego Kerol su blago receno smijesne. Uh odlicno, ne igra Dzerard nego Beri, pisi tri boda.

Ne avetajte.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Apsolutno.

Price tipa dobro je ne igra Runi nego Kerol su blago receno smijesne. Uh odlicno, ne igra Dzerard nego Beri, pisi tri boda.

Ne avetajte.

Ako vec pricamo ko je bolje a ko nije da igra to je nasa realnsot razylog sto mini nismo izgubili protiv engleza je taj sto su tada igral isve ako se moye reci staticniji igraci koji nemaju veliku bryinu treba se sjetiti sto nam je filips uradio yadnjih 20 minuta a sad sa jedne strane janga sa druge wolkot mislim da nasi bekow i prepori za njih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Biće mrtvih u srijedu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vala nisu ni te iljadu morali davat u prodaju,lagano ce neko dobit po nosu i uz to dat 60 eura za dvije karte.......
    KOSOVO SRPSKO OSTACE!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lagano, i to će se dešavat...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad smo stoka od naroda...

I shto ste se pomamili sa pockanim Karabatakom, dako ne pochne mech pored chitave zdrave odbrane, pa mi se yebe za te zhute.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nece Batak sigurno igrati s obzirom da nam je odbrana kompletna. Ali zamislite da udje i zavuce im jedan gol kao onaj sinoc

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da se to desi evo ja javno kazem poljubio bih ga posred zicegu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

IME KLUB DATUM POZICIJA NASTUPI GOLOVI
    BENALJO Diego Volfsburg (GER) 08.09.1983. golman 37 1
    LEONI Džoni Cirih (SUI) 30.06.1984. golman 1 -
    VOLFLI Marko Jang bojs (SUI) 22.08.1982. golman 10 -
    ĐURU Žoan Arsenal (ENG) 18.01.1987. odbrana 28 1
    KLOSE Tim Nirnberg (GER) 09.05.1988. odbrana 1 -
    LIHTŠTAJNER Štefan Juventsu (ITA) 16.01.1984. odbrana 41 -
    RODRIGEZ Rikardo Cirih (SUI) 25.08.1992. odbrana - -
    SENDEROS Filip Fulam (ENG) 14.02.1985. odbrana 43 5
    VON BERGEN Stiv Ćezena (ITA) 10.06.1983. odbrana 21 -
    CIGLER Reto Fenerbahče (TUR) 16.01.1986. odbrana 26 1
    BEHRAMI Valon Fiorentin (ITA) 19.04.1985. vezni red 30 2
    DEGEN David Jang bojs (SUI) 15.02.1983. vezni red 14 -
    DŽEMAILI Blerim Napoli (ITA) 12.04.1986. vezni red 15 -
    FERNANDEŠ Želson Lester (ENG) 02.09.1986 vezni red 34 2
    INLER Gokhan Napoli (ITA) 27.06.1984 vezni red 50 4
    FREJ Fabijan Bazel (SUI) 08.01.1989 vezni red - -
    DŽAKA Granit Bazel (SUI) 27.09.1992 vezni red 2 -
    ŠAĆIRI Džerdan Bazel (SUI) 10.10.1991. vezni red 13 4
    EMEGHARA Inosent Lorijen (FRA) 27.05.1989. napad 3 -
    MEHMEDI Admir Cirih (SUI) 16.03.1991. napad 3 -
    DERDIJOK Eren Bajer Leverkuzen (GER) 12.06.1988. napad 34 3
    Stop the world I wanna get off.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Granit - priceless!

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

A i Nevini Emeghara je tu neđe

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Znaci smijesno, samo 1000 karata u slobodnu prodaju, trebalo bi najmanje 50% karata da je u slobodnu prodaju ili da puste isto karata ka sto su pustili protiv uzbekistana... i naravno pola karata je i ovaj put podijeljeno jednoj politickoj partiji, no neka, neka dijele
    nije istina ja vidjeh svojim ocima koliko su dobili i to je presmijesno
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    A Dzo, kako to da je Engleska oslabljena?
    Ferdinand, Džerard, Staridž (ne kapiram), Johnson, Lennon (brzina, neko reče?), Lescott. Sve standardni reprezentativci ili momci koji su u formi. Još par reprezentativaca je moglo doć' iz Tottenhama. No, idealnu postavu ne vjerujem ni da je mogao pozvat', dosta ljudi je povrijeđeno.

Bobby Zamora, samo neka mi je Kapelo zdravo... Pa da ih marnemo u petak, izvan svačijih očekivanja (pa i mojih).
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

**** cu ici vise na ijednu utakmicu, zbog ovakvog saveza i ovakvih ljudi u njemu. pa neka im navijaju na slabije utakmice ti koji im samo na italijane i engleze dolaze. kao prvo zove ih moj brat danas koji uvijek preko firme naruci karte i oni kazu ako niste dobili do sada i necete u petak su slali dopise ko je dobio. na pitanje jesu mgli odgovoriti da nece poslati do sada , jer protiv ostalih manje vaznih utakmica uvijek su davali karte tako. odgovor je bio mi to ne radimo. pa snasao bi se mozda na drugo da su rekli da nema karata, mada i to cisto sumnjam. sad cu lagano uz tv, i to ne ja samo nego skoro citavo moje drustvo a nikad nas ispod 10 ne ide na utakmice.
    pa neka navijaju dps , snp i sdp itd i svi ostali kad im dodje kipar opet i slicni, ja necu.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    9,694
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

Idi redovno na śever i nećeš brinuti oko karti...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    9,334
    Thanks Thanks Received 
    6,813
    Thanked in
    2,682 Posts

ziva istina, no mi je to vise crnjak pisat. Jos te gospodski obavijeste kad da se dodje za karte. Ali ne svi se crnjace od sjevera....

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

al je bitno dje idem ako idemo iz istih razloga na svaku utakmicu. meni nije crnjak oko sjevera i vecinu utakmica sam tamo bio. ali ne cimam druge oko kupovine karata nego to sam zavrsim. evo npr ja od prve utakmice protiv madjara do sada nisam bio protiv slovenaca i albanaca i to sto nisam mogao od posla. i vsaki put kad su neke malo jace reprezentacije kad bi ovi gledali engleze, italijane a ne nase kako je neko dobro rekao ja prop..m krv da bi karte nabavio. nije ni to frka da oni oce pustiti normalan broj u prodaju ili da oce bar javiti da nema kako sam do sada narucivao. nego kazu mi ne odgovaramo nikom. pa nisam ja zbog njih tamo nego oni zbog nas.
    meni je glupo cimati bilo koga kad se karte mogu normalno naci u prodaji, sad cu ja zvati didija , meda.. i sl da mi obezbjede kartu protiv andore. poslali bi m bilo koji od vas u q... i rekli jesi invalid ili sl.

Thanks Thanks Given 
    9,694
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

Znam ja to, ali tako je oduvijek, sad je kasno za tu priču... Mada ako je istina da trebovanje nije namješteno, onda nemaš na koga da se žališ... Savez dobija određen broj karata i oni mogu da ih daju kome oće, ako ih sve daju dps-u to je njihova stvar i tu ne možemo uraditi ništa... Jedino su pitanje ove trebovane karte, jer pretpostavljam da se one računaj u onaj dio koji se mora naći u prodaji, uefa i fifa vode dosta računa o tome i čisto sumnjam da bi ovi naši smjeli da se petljaju u to...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Znam ja to, ali tako je oduvijek, sad je kasno za tu priču... Mada ako je istina da trebovanje nije namješteno, onda nemaš na koga da se žališ... Savez dobija određen broj karata i oni mogu da ih daju kome oće, ako ih sve daju dps-u to je njihova stvar i tu ne možemo uraditi ništa... Jedino su pitanje ove trebovane karte, jer pretpostavljam da se one računaj u onaj dio koji se mora naći u prodaji, uefa i fifa vode dosta računa o tome i čisto sumnjam da bi ovi naši smjeli da se petljaju u to...
    ako trebovanje nije namjesteno zar ne bi trebalo da imaju prednost oni koji uvijek trebuju ??? ja sam na vrijeme sve to odradio i nije se cekalo u 5 do 12 a sad lako je i to namjestiti, samo se kaze aj posalji zvanicno zahtjev da se ispuni kriterijum uefe i fife i odobricu ti. mislim znam ja da je uzalud sve i da je kasno za bilo koju pricu. tj nije kasno nego nepotrebno jer se nista ne moze promjeniti. ja sam uspio kupiti kartu sasvim normalno za utakmicu roma real, nisam trebao hvatati veze niti biti clan navijaca nekog kluba. a vjerujte da je bio full stadion, a ovo sto pratim od pocetka i sto me ispunjava i za cem smo se borili godinama da mozemo svoju reprezentaciju pratiti stalno, to se ne moze kad se tebi hoce.to se moze kad odluce ovi da ih ne interesuju manje ekipe samo na elitu dolaze a onda ima mjesta za nas. svaka cast navijacima, i trebaju da imaju karte uvijek. ali ja dodjem sa malim bratanicom od 3 godine, da se dijete uci od malena ) za takve ljude treba karte a navijaci sjever jug uvijek trebaju da ih imaju, oni najvjerniji. neka rade ovi iz saveza sta god hoce, al ja vise ne uzimam slobodne dane sa posla da bi dolazio u pg i gledao sjevernu irsku ili uzbekistan
    Last edited by lepetanac; 04-10-11 at 04:20.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Kranjčar: Crna Gora opet može da šokira Engleze

„Ništa više ne motiviše te momke nego kada ih neko otpiše ili pokuša da ih nipodašta

„Hrabri sokoli” su remijem na „Vembliju” ostvarili najveći uspjeh u istoriji crnogorskog fudbala, a bivši selektor Zlatko Kranjčar je ubijeđen da njegovi doskorašnji puleni mogu još jednom da šokiraju Engleze, koji su bili previše arogantni pred prošlogodišnji meč.
    „Ništa više ne motiviše te momke nego kada ih neko otpiše ili pokuša da ih nipodaštava. Normalno je da velika ekipa potcijeni manju, ali to je u prethodnoj utakmici sa Engleskom bio veliki motiv za moju ekipu, to je igračima dalo dodatnu snagu. Izašli su na teren bez ikakvog pritiska, samo sa željom da pokažu da su Englezi griješili”, kazao je Kranjčar u intervjuu za „Dejli mejl”.

Ako se Englezi opuste...
    Cico je otkrio šta mu je poslužilo za dodatnu motivaciju pred gostovanje u kolijevci fudbala.
    Ako Englezi ne budu koncentrisani, sve je moguće, kaže Kranjčar„Pričali smo na timskim sastancima o tome da Englezi misle da ih čeka lak meč. Ne znam koliko su te riječi stvarno dolazile iz usta engleskih igrača, a koliko su mediji to „pumpali”, ali to nije bilo ni bitno. Kao svaki trener, iskoristio sam to da dodatno motivišem igrače. I uspjelo je”.
    Kranjčar je ubijeđen da „hrabri sokoli” mogu još jednom da iznenade lidera grupe G.
    „Ako Englezi budu potpuno fokusirani, trebalo bi da pobijede. Ali, ukoliko budu previše opušteni, Crna Gora može da ih iznenadi. Ta ekipa je i te kako pokazala kvalitet u ovoj grupi”.
    Ako zaustavite Runija, čitav tim je frustriran
    Novinar „Dejli mejla” Džo Bernstin konstatuje da je šteta što se Kranjčar neće ponovo taktički nadmudrivati sa Fabiom Kapelom i konstatuje da je on žrtva jedne od najstrožijih smjena ove godine, jer je Crna Gora i dalje druga u grupi, sa tri boda više od Švajcarske.
    Iako je otišao, Cico je preko engleskih medija dao nekoliko savjeta svom nasljedniku Branku Brnoviću.
    „Pred meč na „Vembliju” smo znali da je Engleska jaka na krilima, pogotovo na lijevoj strani koju pokrivaju Ešli Kol i Ešli Jang. Zbog toga smo morali da im budemo jako blizu, kako bismo spriječili njihovu saradnju da Vejnom Runijem. On je sjajan igrač, ali kad ne može da primi loptu blizu gola, šta može da uradi? Istina, imali smo sreće da je Runi tada prolazio kroz težak period u životu, sada je u daleko boljoj formi. Ali, on je lider i ako njega zaustavite, čitav tim je frustriran. To će biti ključ”, konstatuje hrvatski stručnjak.
    Crnogorski kvartet za startnu postavu Engleza
    Iako svi pričaju o razlici u klasi između igrača dva tima, Kranjčar poručuje da bi četvorica „hrabrih sokola” imala mjesto u startnoj postavi Gordog albiona!
    "Navijači u Crnoj Gori sada očekuju da ekipa krene u napad. To je takav mentalitet i to može da odmogne igračima"„Stevan Jovetić iz Fiorentine i Mirko Vučinić iz Juventusa su fantastični napadači, u istoj rangu kao Runi. Mogu da driblaju, da postižu golove. Marko Baša igra za Lil u Ligi šampiona i izvanredan je igrač. Znam i da je Džo Hart veoma dobar golman, ali je Mladen Božović takođe fantastičan, imao je nekoliko velikih odbrana na 'Vembliju'”.
    Cico se osvrnuo i na dva aduta iz Premijer lige.
    „Stefan Savić ima veoma mudru glavu na mladim ramenima. Simon Vukčević je tehnički izuzetno dobar, ali mora da nauči kako da se bori u Premijer ligi. Blekburn bi trebalo da gradi tim oko njega, on bi u tom slučaju mogao da dođe do samog vrha”.
    Navijači stvaraju presiju
    Stadion pod Goricom prima 12 hiljada gledalaca, ali doskorašnji selektor nije ubijeđen da će vatreni navijači biti od pomoći fudbalerima Crne Gore.

„Na „Vembliju” nije bilo pritiska, ali navijači u Crnoj Gori sada očekuju da ekipa krene u napad. To je takav mentalitet, oni misli da moraju da napadnu Englesku, Njemačku, Brazil, sve velike timove. To može da odmogne igračima. Uzgred, Englezi su u prednosti jer im je i bod dovoljan”.
    Na pitanje šta očekuje u petak, Cico je odgovorio:
    „Englezi su izgubili kući od Hrvatske i remizirali sa Crnom Gorom. Trebalo bi da su naučili lekciju, da više ne budu nadobudni. Ako budu ozbiljni, mislim da će pobijediti, ali veoma teško. Ako ne budu koncentrisani, sve je moguće”, završio je Kranjčar intervju za londonski list, koji ima dnevni tiraž od preko dva miliona primjeraka.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

i dalje mi nije jasno kako neko moze da postavi pitanje koja je utakmica vaznija za CG (protiv engleza ili svajcaraca)?
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    Ferdinand, Džerard, Staridž (ne kapiram), Johnson, Lennon (brzina, neko reče?), Lescott. Sve standardni reprezentativci ili momci koji su u formi. Još par reprezentativaca je moglo doć' iz Tottenhama. No, idealnu postavu ne vjerujem ni da je mogao pozvat', dosta ljudi je povrijeđeno.

Bobby Zamora, samo neka mi je Kapelo zdravo... Pa da ih marnemo u petak, izvan svačijih očekivanja (pa i mojih).
    Ne moze Engleska bit oslabljena nikako,kad imaju na svakom mjestu makar jos po jednu alternativu istog kvaliteta.Ferdinand ne znam zasto je izostavljen,ali pored Terija i Gerija nema da brinu.Dzerard,pa nije igrao fudbal pola godine.Sto se tice forme Staridza je moga pozvat al ni ovi ostali nisu nista gori od njega,kao i sto Volkot nije nista gori od Lenona.Dzonson,ne znam na kog mislis,Adam je pozvan.Leskot pojma nemam sto ga nema.Uglavnom nije Engleska oslabljena,nemaju oni samo 11 igraca no imaju ako oce 3 reprezentacije da sastave.Sto smo mi onda bili na Vembliju,turbo oslabljeni?

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

imam neki o$ecaj da cemo obije utakmice igrat 0:0...
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Page 738 of 2251 FirstFirst ... 23863868872873473573673773873974074174274878883812381738 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)