aj kad smo kod toga, i m pekovic o furt je na nivou svoje igre. dobio zuti naravno)
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
A bjezi sivonja je,samo zna glavom da udari a odbrana nidje veze
Last edited by .Bole; 02-10-11 at 20:59.
I to kakav gol. Ipak je bolje da odmori protiv Engleske.Mirko je odlicno nocas odigrao, asistirao za prvi gol a vidjeh da je imao i jednu precku. Joveta je takodje danas bio dobar iako je Fiorentina izgubila. Konacno da niko nije povrijedjen i svi ce biti spremni za utakmicu u petak.
Stigao je Beciraj:
Bećiraj: Drago mi je što sam ponovo tu
02. oktobar 2011. Pet dana je do velikog meča sa Engleskom i spektakla na stadionu pod Goricom. Naši fudbalski reprezentativci danas su počeli okupljanje i pripreme za taj duel, ali i za okršaj sa Švajcarcima.
Prvom treningu prisustvovali su Bećiraj, Džudović, Jovanović, Kašćelan, Vukčević, Ćetković i Pejović. Napadač Fatos Bećiraj, nakon što je preskočio meč sa Velsom, ponovo je u taboru ''crvenih''.
’’Drago mi je što sam ponovo tu. Nadam se da ću pomoći reprezentacije da ispuni zacrtani cilj, a to je baraž i odlazak na Evropsko prvenstvo.’’
Ustalio se u Dinamu, igra sve bolje, a postiže i pogotke.
’’Zadovoljan sam svojom formom. Na posljednje dvije prvenstvene utakmice postigao sam tri gola, a igrao sam i protiv Liona u Ligi šampiona. Žao mi je što smo izgubili od Francuza, ovo je moja prva Liga šampiona. Novo iskustvo za mene, pokušaćemo da izborimo treće mjesto i ostanemo u Evropi.’’
Bilo je problema sa bivšim selektorom Zlatkom Kranjčarem, došlo je do smjene na klupi, Bećiraj je sada ponovo u kombinaciji za A tim.
’’Ja sam bio tu i tada, a i sada sam sa ekipom. Uvijek sam bio i biću spreman da pomognem reprezentaciji.’’
Engleska ili Švajcarska? Koji meč je odlučujući?
’’Kad bih znao rezultat meča Vels – Švajcarska, onda bih vam odgovorio na to pitanje. Ako dobiju Švajcarci, onda nam je bitniji duel u Bazelu. Međutim, sigurno da prvo treba da idemo redom, da damo maksimum protiv Engleza, pa tek onda da idemo za Švajcarsku’’, poručio je Fatos Bećiraj.
http://www.portalanalitika.me/sport/...ponovo-tu.html
Last edited by filip__pg; 02-10-11 at 23:37.
oce li neko postavit termine treninga?? jesu li opet u 19 30?
Engleska bez Dzerarda, Ferdinanda, Leskota i Defoa. Mogli bi vala da ih dobijemo
Sudija Volfgan Stark.
To što Džerard ne igra mene brine. On je tolko loš i statičan da bi nam odlično pao. Mnogo bolje od onih brzanaca ostalih.
Pozvan je BOBI ZAMORA iz Fulama.Kako mi je to vazda mio igrač bio![]()
njemchuga sudija....valjda dobro za nas :mrgreen:
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
i nezaboravno ==>
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
jedan od najboljih njemackih sudija je stark... tako da ce biti 99% sve u nasim rukama
mozda bude sudio u nasu korist, da ako to opet dozivimo. kad nisu tamo onaj penal svirali da ako nas i ovdje malo postede
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kontroverzan je Štark dosta. Ima grešaka, ali najgore je što dosta često ide na "balansiranje", pa grešku pokriva novom. Što gore neko pomenu na meču Real - Barsa, nije znao kome da pomogne, a kome da odmogne. A eto može se i na sajtove pogledat neke da je baš loše ocijenjen sudija.
Valjda će nama bit dobar![]()
Blerim Dzemaili (svajcarska) nece biti u timu za utakmice protiv velsa i nas radi povrede... novog igraca nece pozvati hitzfeld
Prodaja ulaznica za kvalifikacionu utakmicu "A" reprezentacija Crne Gore i Engleske počeće u srijedu , 05.10.2011. godine, na šalterima Sportskog centra "Morača" u Podgorici.
Prodaja ulaznica će početi u 09.00 časova.
Za slobodnu prodaju namijenjen je kontigent od 1.000 ulaznica za zapadnu, sjevernu i južnu tribinu. Svaka osoba će moći da kupi najviše dvije ulaznice za utakmicu.
Ulaznice će se prodavati po sljedećim cijenama:
Tribina Sektor Cijena
Zapad C, D 30 €
Zapad B, E 25 €
Zapad A, F 20 €
Sjever svi sektori 10 €
Jug svi sektori 10 €
Preko trebovanja možeš da uzmeš 10 ulaznica i da ih onda prodaješ na forum a ako čekaš u red najviše dvije. Plus nisu ispoštovali propise ako je stvarno samo 1000 ulaznica. Možemo slobodno računat da će bit 500 jer i tetkice moraju koju preprodat itd.
Djurou je očajan štoper ljudi, ne zezajte! Više bih volio da on igra, a Senderos ne.
A i ne treba se opterećivat ko kome igra. Na Wembley smo uzeli bod, a falilo nam je dosta igrača i to ključnih.
Ništa lično, ali ovo je vjerovatno najveća glupost koju bi neko mogao da nazove mišljenjem na ovom podforumu. Ne radi se o tome što momak igra za Liverpul, čiji sam navijač, nego o tome što se 'lošost' i 'statičnost' nikako ne mogu pripisat' njegovoj igri. On je jedini igrač uz još par u toj reprezentaciji koji igra kao da mu je stvarno stalo do rezultata. Tako je izgledao sve do povrede prije pola godine - od prijateljskih mečeva do Svjetskog Prvenstva. Da ne pričamo o tome koliko iskustva ima u reprezentativnom fudbalu.
S' druge strane, pozvan je Frenk Lampard, koji je jedan od najsporijih igrača u ligi. On je dobar i dinamičan, po nekoj logici? Da ne pričamo o Garethu Barryju i njegovoj munjevitosti.
On topic: Dosta oslabljena postava Engleske, može se vrlo lako desit' neki kiks. S' obzirom da teren nije naročito širok, neće moć' da nas razvlače kao što su navikli inače i uz dobru, organizovanu i predanu igru neriješen ishod nije nemoguć, pobjeda dosta teško ali što da ne. Samo polako, promišljeno i hladne glave. Najviše me je strah, da budem iskren, od izbora odbrambenih igrača. Moj vaskularni sistem ne bi podnio da gleda Batka u još jednom meču za ovu reprezentaciju. Možda posthumno nekako, a dok ne flipne nema više međunarodnog fudbala za njega.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
A dzi sprdnju od cijena.30 eura ne no 330.
A Dzo, kako to da je Engleska oslabljena?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Isto važi i za Lamparda i Barry-a. Prestatični igrači koji bi nama odlično pali. Mnogo bolje nego li Young, Wallcot i ostali... Nama je ekipa dosta spora, jedan Petrov nam je show radio po lijevoj strani. zato sam rekao da nam sporiji igrači više odgovaraju. Ovo se odnosi na meč sa Crnom Gorom!!! Nisam rekao da je Gerrard loš, niti da ne daje maskimum za selekciju.
O oslabljenosti Engleske stvarno...
Last edited by FulhamFC; 03-10-11 at 18:31.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks