Page 135 of 1283 FirstFirst ... 35851251311321331341351361371381391451852356351135 ... LastLast
Results 3,351 to 3,375 of 32059

Thread: ++ Informacije o internet kupovini

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

ako moj suzavac ne stigne, a ne vrnu pare ... odmah ja pisem review i to veeelikim slovima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

www.bhphotovideo.com (a/v tehnika, kompjuteri), vise puta narucivao, stvarni rok isporuke 30 dana

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Evo mi opet Grace odgovori . Kaže da je adresa na TD nalogu i ona na PP nalogu različita i da to nije njihova krivica . Niđe veze . Stiga mi je paket al prazan a ona to oće da opravda različitom adresom. Sad me samo još više potpaljuje da zapnem oko refunda ili da ih oblatim u kritikama. A sigurno nijesam jedini koji se na ovo žalio.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Reci im "Nije to moja carina, nije carina uopste uzela moj suzavac nego engleska neka sluzba, koja je uklonila moj suzavac iz paketa jer se ne smije avionom prevozit, iz sigurnosnih razloga, engleska nije moja drzava, ako na carinu u Montenegro nesto oduzmu onda mogu da im trazim da mi vrate, ali ovo nije carina, niti je moja drzava..."

Ti si im ocito rekao da ti je carina uzela, ali to nije carina. To je Robertson !
    Full refund, nema druge, nemoj pristat na parcijalno jer ovo je propust njihove postanske mreze a ne nas
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.axcom-battery-technology.de/en/home/ (baterije za notebook), rekli su mi da radi isporuku za CG, ali ja licno nisam nista trgovao

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

A da reka sam im no je smiješno kakve mi odgovore šalju . Samo traže razlog da ne vrate pare, lopovi jedni . Banja li je ebay u odnosu na njih . Nema,nije stiglo i vraću pare. A ovi samo da eskiviraju.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Ma isto ti je to, ti mozes na paypal da se zalis kao na ebay, otvoris case i gotovo... Ali ti sa TinyDeal-a vole da prodju sto bolje, reci im "krivica nije moja, niti moje zemlje, niti ikoga odavde, ocu full refund kosooki stvore"
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

This is Grace,the representative of TinyDeal Customer Service. I am happy to assist you further.

Could you please ask how they can give you the package?

Thank you so much and best regards.

Pazi što mi je poslala . Sad sam im iz dosade napisa pooodugačko pismo đe im opisujem geografski položaj zemlje itd. Makar da ima što čitat.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

xaxaxaxa, pazi u kakvu sam ja situaciju bio, ja narucio stun gun kod njih, i ja od radoznalosti brzo otvaram kovertu, izvlacim kartonsko pakovanje, testiram ja igracku, i vidim nema mi u njega onaj EU dodataka za punjenje, e rekoh pih, rekao sam da mi stave to, jer je dzabe...
    Ja im se javljam rekoh, zaboravili ste mi EU dodatak stavit.. a oni ni manje ni vise "jel moze da nam uplatis 1.5e pa da ti posaljemo?"
    xaxaxaxaxaxa, a da sam sa njihovog sajta narucio ispao bi me 0.80$ xaxaxaxa tolika mu je cijena na sajt, a on mi trazi duplo...
    Rekoh "ne, platio sam jednom, necu 2 puta da placam" i odgovara "ok, jel ovo tvoja adresa (paste moje adrese, rekoh jeste) poslat cemo vam dodatak, cao"

iii, majka prije nego sto je bacila one "koverte" u koje je doslo sve, radi "sine, pa evo ti dodatak bio unutra" ...

Onda ide druga muka, ja im se opet javljam, ovaj put na mail jer sam im poslao history naseg razgovora, i samo dodajem gore "moja greska, nasao sam ovaj dodatak bio je u paketu, ne morate mi slati nista, sve je uredu"
    na sta on odgovara
    "izvinjavamo se, vjerovatno smo zaboravili da stavimo, evo poslat cemo ti dodatak"

xaxaxaxa

"ljudi, ne treba, sve je ok, sve je uredu, nemojte mi slati nista, ni ovo iz razgovora dolje, nistaaa, sve je stiglo, MOJA GRESKA"

i on odgovara
    "OK"
    i posle 2 nedelje stize mi nastavak.... nekad su i na svoju stetu glupi
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Evo me zvali iz Atlas banke, kazu "primijetili smo da je bio veci broj transakcija skoro pa da provjerimo da li je sve validno, jeste upoznati sa tim"

tj da vide jel mi neko koristi karticu... ja ima rekoh "to ja narucujem sa interneta, bilo je tu 5-6 transakcija juce vjerovatno"
    "da ,6 , ok mi samo da provjerimo, hvala"

Iskreno fino od njih brinu da mi ko ne skida sa kartice a da ja nisam obavijesten...

-5
    poena za proviziju tokom uplate
    +1.5 poena za brigu o mojoj kartici

Jos da su se sjetili kao NLB da mi posalju cestitku za rodjendan, bilo bi jos +1 poen
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko u prosjeku treba paketu da stigne iz Kine do CG? Evo cekam ga ko ozebo sunce, proslo je preko 25 dana i ne stize...

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

od 7 do 45 dana
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Evo me zvali iz Atlas banke, kazu "primijetili smo da je bio veci broj transakcija skoro pa da provjerimo da li je sve validno, jeste upoznati sa tim"

tj da vide jel mi neko koristi karticu... ja ima rekoh "to ja narucujem sa interneta, bilo je tu 5-6 transakcija juce vjerovatno"
    "da ,6 , ok mi samo da provjerimo, hvala"

Iskreno fino od njih brinu da mi ko ne skida sa kartice a da ja nisam obavijesten...

-5
    poena za proviziju tokom uplate
    +1.5 poena za brigu o mojoj kartici

Jos da su se sjetili kao NLB da mi posalju cestitku za rodjendan, bilo bi jos +1 poen

A makse, mene neka njihova svaki mjesec barem jednom obrne. A jedno jutro me u 8 i tip probudio neki. Kad mi je reka Atlas htio sam prekinut vezu.

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Meni je prije stigla roba iz Kine nego sa Kipra, epic fail, nikako ne shvatam to.., zasto obilaze cijelu zemaljsku kuglu prije nego dostave u CG,.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Stize mi mail od moneybookers-a da se vise ne zovu tako nego da se sadzovu Skrill. Promjena je da bi olaksali i pobaljsali nacin placanja i td. Da se nadamo da ce to postati jak servis pa da ne cekamo paypal kao ozebli sunce. Evo dio maila:
    Moneybookers is becoming Skrill. You can already take a first fresh look at payments on our website.
    We are now displaying Skrill on the Moneybookers website to give a glimpse of our new look & feel, without disrupting the way you use your account.
    You will also see the new logo featuring Skrill and Moneybookers appearing at all the places you shop over the next few months, so make sure you are looking out for this logo.
    In summer 2012 we will fully switch to Skrill, dropping Moneybookers as a brand.
    Why are we changing?
    Because Skrill is built around liberating and simplifying the previously complex process of payments and works better globally. You can find out more about the story of Skrill at our website www.skrill.com.

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Moze li sa moneybookersa na paypal da se salju pare?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Saruman View Post
    Moze li sa moneybookersa na paypal da se salju pare?
    ne moze

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Saruman View Post
    Meni je prije stigla roba iz Kine nego sa Kipra, epic fail, nikako ne shvatam to.., zasto obilaze cijelu zemaljsku kuglu prije nego dostave u CG,.
    Ja mislim da je zato sto nema direktnio avio let za nas... Onda se to potrpa u avion, pa tipa kad iz Kipra stigne u Njemacku, onda tamo razvrstavaju posiljke po avionima kojima racunaju da ce prije stici do MNE, tipa avion za BG, onda u BG to utovare u avion za PG, i onda ti budes veseo na kraj
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

A okle, i iz Kine ide preko UK. Vidiš da nam Robertson tamo plijeni stvari

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    28 Posts

Baksuza ko mene nema nidje... Juce uplatim za neke stvari i na kraju nekako ispane vise i falise mi 2 eura za zadnju narudzbinu. Skinuli euro da provjere kao i jos euro zbog valuta il necega... Ok, narucim nesto drugu takodje i odem danas da uplatim te pare i ovo sto mi je falilo, odem na sajt drugi(google checkout sad) i i oni skinu euro i sad mi fale 20 centi!! E stvarno ne znam koji je *****, kad se vracaju te jebene pare od provjere mater im *****, ne ide mi se u banku opet, a i ja lud sto uplacujem tacno no ne volim da mi stoje na karticu pare...

Eo nadjoh ovo na google checkout:
    Card Authorizations

A temporary $1.00 authorization may appear on your credit/debit card statement after you sign up for an account, add a new card, or update an existing card. This authorization will automatically expire from your statement in a few days. You won't be charged the extra $1.00.
    Authorizations are the initial communication between our billing system and the bank's billing system to verify your credit/debit card.
    Payment authorizations are often listed as pending on your statement. Authorizations can remain in your account for 1-14 business days, depending on your bank. Contact your bank for specifics.
    Authorizations are not actual charges. They will expire automatically.

Shvatio sam ja to al zna li ko koliko tacno treba dana da ne bih opet isao zbog par eura? No najgore sto imam osjecaj da ce se ovome povecat cijena opet, jer su za funtu digli za dan -.-
    Last edited by N_L; 30-09-11 at 15:26.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Da nisi ti u Atlas uplatio pa ti skinuli onu proviziju od 2.5e?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    28 Posts

Ne no NLB, no sam dodao ovu karticu po prvi put na google checkout i shopto, znam zasto su skinuli i sve al sad zbog 20centi da se motam opet... I ne znam koliko ce drzat to, necu znat kad vrate pa il da cekam par dana il da odem i uplatim euro -.-
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    1,185
    Thanks Thanks Received 
    1,948
    Thanked in
    1,061 Posts

Uzmi ebanking, pa prebacaj sam pare sa tekuceg na ziro.... Kapnes svaki put koliko ti treba

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    28 Posts

Volim da drzim troskove na minimum :P
    Uglavnom provozah se biciklom, uplatih 2 eura i narucih napokon, rekose mi iduce nedelje da ce se odmrznut, to je to
    Last edited by N_L; 30-09-11 at 21:11.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    274
    Thanked in
    107 Posts

a znam kako ti je, mene fali 30centi na entropay da verifikujem paypal, a ne uplacuje mi se onih 15e sto je min. jer mi trenutno ne treba nista

Page 135 of 1283 FirstFirst ... 35851251311321331341351361371381391451852356351135 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)