Originally Posted by
Recordare88
Nije mi jasno kako se niko do sad nije dosjetio da je mozhda bolje i isplativije izgraditi NOVI stadion, kapaciteta oko 20ak hiljada mjesta, NA DRZAVNOM ZEMLJISTU I VAN GRADA. Ukoliko je ovaj u Lavovu koshtao 80 miliona, to znaci da bi za 40-50 miliona mogli da imamo superfancy stadion koji prima 20 hiljada ljudi, savrseno opremljen. Plus bio bi van grada, shto bi olaksalo probleme parking prostora, guzvi kad je utakmica, laksa kontrola u slucaju navijackih incidenata itd itd. Ne vidim nikakvu logiku u ulaganju 45 miliona eura u jednu jedinu tribinu stadiona koji je star, u sred centra grada i potpuno asimetrican, kad se za iste(ili malo vece pare) moze sagraditi potpuno novi, koji ce uz to da prima puno vise ljudi(cak i sa istocnom tribinom stadion Pod Goricom bi primao svega 15-16 hiljada ljudi).
eee a kako ce se ograditi svi ostali tu kad samo 45 miliona treba za stadion . nema tu onda para za njih, za celebica, mugija i slicne. teze im je opravdat to posle. mada meni se cini da i ne treba nikome da se pravdaju i onako rade sta hoce.
ja sam davno prestao da se nadam da ce se u ovu drzavu ista uraditi kako treba. dje je auto put, most, vodovod itd. ja sebe ne mogu zamisliti da nabavim kartu bez problema, da odem put stadiona a tamo veliki parking. da udjem bez guzve, jer imaju velike ulaze, i pocnem da navijam. samo kako ovo pisem djeluje mi ka SF za nas crnogorce
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks