Ne......
Ne......
Znate svi layout staze i dalje ste gledali trku? Zbog čega ste gubili vrijeme? Da je stara ekipa tu možda bi se nešto i desilo, ovako sa ovim pokemonima...
Da je Hamilton pametan ovako bi Massa izgledao...
![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Blago nama Igore bistrice![]()
Jos samo da se opismenis e te ne mozemo razumjet djaolju.
Sent from my Desire HD using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Massa ima razloga da bude ljut ali realno treba da se zahvali LH-u. Da mu nije probio gumu, ne bi imao alibi za neko 7., 8., 9. mjesto, ovako ima alibi a i ljudi ga spominju (sto svojom voznjom ne moze postic).
Release Yourself
hahahahah, odlicno receno!
Slazem se sa verbalnim.
Uzivo, sve se desava toliko brzo da ti ne uspijevas da cijenis stazu, da uzivas u preticanjima (ako imas srece da se nadjes bas na tom mjestu) niti da pratis trku. U dosta slucaja, nemas pojma sto se desava. Nemas pojma koja su vremena, koje su gume...
Tako da mislim da je gledanje uzivo trke bolje na tim spektakularnim stazama (staza i oko staze) nego na stazama (koje su spektakularne za vozace) ali obicne poljanje za gledaoce (tipa Spa ili Monza).
Release Yourself
Taj McLaren je vazda bio kretenship.
TAKUMI
http://f1racing.com.hr/formula-1/najuspjesniji-dizajner-u-povijesti-formule-1-vraca-se-u-ferrari
uh uh...samo da je bude....
Rory je bio plafon, ali mislim da sad kaska za drugima, bio je van F1 za dugo. Nove tehnologije, novi zakoni, novi ljudi oko sebe...ne znam da li ce biti uspjesan kao sto je bio.
Ja nesto ne vjerujem.
TAKUMI
ja bi napravio trku u centar pg, da juru bolidi preko Milenijuma i Juniona, i da staza ide ispod 2 sanduka i kroz garazu ispod Vektre :roll: Jbt, ne mozemo skupit pare za 1 tribinu na stadion da se zavrsi, a ne staza f1. I Sveto Marovic je obecao F1 u CG u roku od 5 godina, pa znamo dokle se sa tim stiglo :roll:
Takodje, predlazem Tilketu da, u cast Mugija, napravi 4-5 kruznih tokova na stazi, ipak smo po tome prepoznatljivi. I obavezno kao dodatni bonus 3-4 otvorene shahte umjesto shikana![]()
Last edited by verbalni_fajter; 27-09-11 at 21:48.
(nečitko)
http://www.f1racing.com.hr/formula-1...a-se-u-ferrari Najuspješniji dizajner u povijesti Formule 1 vraća se u Ferrari?
Čitajte postove oca mu ***** ne ponavljajte se... I šta ako taj mudo dođe u CG i napravi stazu? Napraviće je kao Valensiju i Singapur, neće moć dva kartinga da se preteknu a ne bolidi F1 i to sa ovim babama
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Kod Valensije i Singapura je Tilkeov uticaj bio limitiran jer su to gradske staze, tako da barem za te staze on nije za krivit.
Inace Tilke je uradio i master plan i za stazu u Zagreb.
Ali od master plana za stazu, do izgradnje staze i izbora za stazu gdje ce se voziti i F1 sampionat je ogroman jaz. Hrvati pominju cifru od 250 miliona da se staza uradi. Sto je ta ili priblizna cifra za nas?
Release Yourself
ta cifra za nas nije nista...mi pravimo jednu trbinu sa 4000mjesta za 45miliona...koliko bi nas tek kostao neki veci stadion necu ni da pomislim...a 250 milki je sitnica za nase uslove![]()
Zar stvarno mislite da ce Crna Gora ikad dobiti F1 stazu? Znate li da Spa je u fin. problemima, Suzuka je u fin problemima, A1 nema...a svi oni u finansijskim problemima imaju vise para od nas. I Turska je dead.
Znate li da nemamo jedan ljudski hotel gdje mogu da spavaju 1000 ljudi?
TAKUMI
Ovaj ne moze organozovat trku na Spiro Mugosa, a ne da da dovede F1
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks