vettel je startno cilnu liniju posle SC presao sigurno sa 6-7s(a mozda i vise) prednosti u odnosu na buttona...on je usporo, pa ga je onda do startnog pravca nagazio tako da su svi ostali kasnili...
da, izmedju njega i buttona su bili sve vozaci zaostali po krug...mislim da su trojica bila u pitanju
nego kako mi idu na zivce ovakve staze...cemu sluze da mi je znati...znam, pare su tu, ali ovo je katastrofa od trke...
Kako je bila smorna proslogodisnja trka smorna, ova je bila zlatna..
Toliko se iznervirah danas zbog onoga, a bio je odlican. Odlicno vrijeme, imao je najbrzi krug neposredno prije onoga...
Ali greska jbg, ako ce iko od vas realno ON jako rijetko grijesi, danas je bila prevelika zelja, mada opet malo nerazumljiv potez ono nabijanje na 10cm od branika...
Mogao je da saceka do pravca, Pereza bi okinuo kao malo dijete. Nego Britney je bio ispred pa je mislio da ne izgubi korak sa njim.
Da je prosao Pereza, I Britney bi pao u naredna 3-4 kruga.
Ipak, dobro je da je bar Perez zavrsio, i dobro je sto je Britni prosao malo ispred bio, jer je moga lako da se zakuca u njega i onda niko ne uzme bodove.
Posle onoga mi se nije ni gledalo vise, niti sam pratio ostalo.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Hahhahahahahhah evo nije Sumi kriv za ovo danas aaaaaaaaa e bolesnog li naroda...
Poslije greske LH je morao u box a i na kaznu kroz box gdje je ogranicenje 60km/h. LH je zavrsio peti, a Massa 8, 9, 10 (ne znam, potpuno je anoniman i neprimjetan). To je razlika izmedju dobrog vozaca (koji isto mora da smanji broj gresaka) i vozaca koji ni sam ne zna kako je stigao do Ferrarija.
Release Yourself
pogledajte videoi reakciju Masse
hahahahahahDDD
http://www.totalf1.me/index.php?opti...tpage&Itemid=1
Hamilton žali za propuštenom prilikom
http://www.totalf1.me/index.php?opti...esti&Itemid=53
Last edited by -schumi-; 25-09-11 at 18:37.
I called him two times, but he didn't listen to me, he [walked] past me. He
didn't even look to me.
"I called him to speak, but when I show him, I said, 'very good job, well
done'. Like that you will win many championships!"
LOL
TAKUMI
oono je obican incident koji vise ide na dusu sumaheru
Ma ja sam odmah rekao da je ON kriv za to i ende.
TAKUMI
Ovo je ful seljacki:
TAKUMI
Niko nije rekao da je Perez kriv. Kriv je GAZDA i to full.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks