uh svaku zelim, odma sad odma !
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
Alfa Romeo je ove godine već predstavio 4C Concept (na Salonu u Frankfurtu iu "Fluid Metal" izdanju), MiTo TwinAir sa 0.9L turbo dvocilindričnim benzincem sa 85KS, MiTo 1/3 JTDm sa 85KS, MiTo Quadrifoglio Verde sa 1.4 MultiAir Turbo motorom od 170KS, Giuliettu sa TCT transmisijom (u verzijama 1.4 TB MultiAir sa 170KS i 2.0 JTDM sa 170KS), dok planovi do 2014. godine predviđaju proširenje palete modela, između ostalog i sa novim velikim sedanom i (konačno) SUV modelom.
- SUV model stiže početkom 2013. godine, sa 4x2 ili 4x4 pogonom
- Giulia će se na tržištu naći tijekom 2013. godine, a Giulia Sportwagon (karavan) početkom 2014. godine.
- Serijski Alfa Romeo 4C će se pojaviti početkom 2013. godine
- MiTo redizajn početkom 2013.
- MiTo sa 5 vrata stiže u drugoj polovici 2013.
- Giulietta redizajn sredinom 2014. (moguća je i GTA verzija)
- Novi Spider stiže početkom 2014., Sa zadnjim pogonom, moguće ime 6C
- Veliki sedan, nasljednik 166-ice, sa zadnjim pogonom i V6 benzinskim i dizel motorima se očekuje u drugoj polovici 2014.
uh svaku zelim, odma sad odma !
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Moze li obicni plin ili mora sekvent Alfa 145 1.3 Boxer metalna grana ????
moze obicni![]()
Ima li neka preporuka ko to dobro radi ??
Gdje mogu naci original djelove za prednji trap (caure, viljuske....) za alfu 156 1.8 T spark? Mijenjao sam dva puta sa djelovima iz autoboxa i ital auta, i opet posle 2-3 mjeseca pocne da lupa i skripi. Neka preporuka, hvala.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
kupis nedje preko interneta TRW...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Da, ima u SR ljudi rade reparaciju, i daju garanciju...iz prve ruke znam da su odlicne![]()
evo link...
http://www.arcs.org.rs/forum/viewtopic.php?f=42&t=49108
inace radi li neko u cg to posto imam isti problem sa fiatom? 5pari ovih iz autoboxa/italauto ne mogu da traju koliko 1 originalne...
Zoran, kad se od ct/nk semafora skrene lijevo put dahne, odma poslije mosta lijevo crvena kuca...lik reparira lamele ali radi s Tejovicima iz Srbije, sad, koliko se on ugradjuje u cijenu pojma nemam...Inache, mnogo je zadovoljnih njihovim radom...
Originalne (TRW) dijelove zaboravite...Donja viljushka koshta skoro 300e itd
Prednji trap za 156/147 (2 donje i 2 gornje viljushke) ispane ~150€ kod Tejovica...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
180 eur ja platio komplet prednji treap kod ovoga zorana...a on radi sa tejovicem i on me i upution na zorana...za sad svi djelovi bez greske...ustvari, jedna gornja je pocela da skripi posle 2mjeseca, a ja sam je posle poal godine reklamirao i covjek mi je zamjeni bez jedne rijeci
Hvala momci! Jos kad bi neko imao broj tog Zorana?![]()
"Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"
dosta povoljna?
http://www.polovniautomobili.com/ogl...o_159_159jtdm/
ovo je dzabe...sumnjivo mi ovo nesto...
Ada da je komsiji iza zgrade ukrao prejeftina je
plus josh stranac , al opet u jednu ruku je ok cijena vjerovatno bi ispala oko 9000-9500eOpis
ima ostecenja na farbi na limariji nema nista uradjen servis moze da se carini
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Za te pare ih nema ni u IT...pa chak ni barachina..
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
"moze da se carini" = sredili smo brojeve
što ću kad sam Dolmetscher
She is only here to annoy herself!
pockani novitec ................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
samo druge fel(g/n/m)e i to bi iblo dobro...ove su mi prave konicke
umjetnost...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks