no sto no je doslo, kad god je kriza to je standardna opcija, + akcize na gorivo
Rece mi jedan plavac da su ih dobro pritisli da pisu sve sto se moze pisat, da je doslo naredjenje "s visih instanci" da se puni budzet.
no sto no je doslo, kad god je kriza to je standardna opcija, + akcize na gorivo
She is only here to annoy herself!
A fala bogu ovdje im ne fali prekrsenih zakona i cuda. Samo ne znam sto im je presa jos da izmisljaju prekrsaje, nije da smo uzorni.
da što brže otaljaju posa eto što
ja cuh jutros da im je danas akcija kazne za pojas i svijetla tako da pazite se![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ovako je znalo bit i u USA, tamo ne diraju za pojas ni za telefon, ali ponekad im se cefne pa salju jednog na semafore i kontrolise svaki auto sto ceka na crveno, a grupa drotova u Crown Vics ceka iza semafora.
TAKUMI
kažu da od decembra ne treba da se lepi ona zelena nalepnica, je li to tačno?!
nothing comes from violence and nothing ever could
Moj drug je nije ni dobio prosle god... Ja imam jednu rezervnu, kako sam prevodio auto dobio jos jednu a onu proslu nisam micao, mada ja nisam ni onu standardnu lijepio, muka me, a nedje ce mi bukvicu odrzat za to siguran sam.
Njak Njak Njak
daj meni, ni meni je nisu dalidaju je jednom, a ja prvi put nisam dobila
pa sad čula da od decembra ne treba više
nothing comes from violence and nothing ever could
ja ne lijepim ni eko naljepnicu ni onu za registraciju.
i plus zatamnjena stakla.
I pored svega toga zaustavi me jedan prekjuce zbog plasticne zadnje tablice![]()
Originally Posted by my name is ...
mobilni bolje zvuči![]()
haahhaha rotacije zbog zadnje tablice?!
Ma htjeli su da vide zuticu.
TAKUMI
Zaustavljaju li i po gradu za pojaseve ili samo na otvoreno?
nidje.
Originally Posted by my name is ...
po gradu se nikad ne vezem jer mi je to cisto maTletiranje a kad sam na otvoreno vazda se vezem..
Eh da je samo bukvica, nego i kaznu napishu regularno...
Takodje... Mada ovo mi je pravilo retardirano skroz, ko se ne vezhe dovodi svoj zhivot u opasnost, a ne tudji... Nego su eto oni toliko dobri da brinu o svima nama...
@Fabija: Ako se suvozach ne vezhe mislim da njemu ide kazna, tj tako je valjda ranije bilo, al nijesam siguran, valjalo bi da neko potvrdi ako zna tachno...
#fakenews
Ada isto kao kaciga za motor, motorista ne ugrozava druge jer je nema![]()
,,ugrozio,, bi tebe kad bi ga cuknuo malo pa ako ima kacigu mu ne bi bilo nista a ovako bez kacige udari glavom u ivicnjak i cao...
f6
zato što zakonom nije obavezno imati airbag u vozilu, pojas jeste
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks