E dobih da podignem u postu 2 paket?Da li trebam da platim sto i gdje je ta posta,i moram li koji dokument licni da nosim
htjeo sam da narucim ps3 konzolu od 320gb pa me zanima npr ako je cijena 250eura obracunava se prvo carina 5% pa poslije toga pdv od 7 ili od 17% tu nijesam upoznat s visinom pdv kad su ovakve stvari u pitanju...takodje me zanima koji se pdv primjenjuje za fotoaparate tj pretpostavljam da je 17% al eto da potvrdim informaciju...
da li je neko narucivao slicne stvari preko neta i kako je ako dodje do kvara a prozivod ima garanciju samo posaljje postom nazad i to je to..da li to tako funkcionise..
E dobih da podignem u postu 2 paket?Da li trebam da platim sto i gdje je ta posta,i moram li koji dokument licni da nosim
Na zeljeznicku, ajde idi, trci, bar sam ja toliko nestrpljiv da bih se polomio da ih podignem... ponesei pare, mozda zatrebaju, da se ne vracas, kao ja zbog 4e
Njak Njak Njak
Evo krenuo![]()
nosio Icongnito pa neka ti rece dje je on nosio
u posti kod autobuske su one gospodje manje vise upucene u sve to pa ti mogu pomoci ako budes fin sa njima
the World's leading dance event
Sensation
Ponesi 100 grama kafe.
\\OFL•GIC
Hvala, a kafu definitivno i cigar duvana.
Don't be afraid to be weak
Don't be too proud to be strong
vidim na dealextreme.com ima puno kul stvari. zna li ko da mi kaze da li je sigurno da placam direktno visa karticom, da li je to neko radio i jeli sve bilo ok? i da li vazi i za nas freeshipping ili ne? hvala na odgovorima![]()
na Amazonu nemaš tako nešto. Nego se moraš patiti sa potem do čekiranja da bi vidio da li isporučuju za CG.
Ja sam čak našao Samsung Galaxy Tab 10.1 koji se isporučuje za CG. Poštarina je čak 80$
ali čak i sa njom dođe manje od 420E. tako ako neko ima vezu u carini može da naruči trenutno najbolji tablet za 418 Eura
http://www.amazon.com/gp/search/ref=...&rnid=15784691
Ako hoćeš nešto da kupiš najbolje je da ideš na ostale prodavce
Npr. ovdje imaš osim Amazona još 16 prodavaca i između njih jedan isporučuje za CG.
staviš svih 16 u shoping card i prilikom čekiranja vidiš koji isporučuje za CG
Ovaj fantastičan smartphone (imam Omniu i8000 koja je skoro ista) bi te došao sa poštarinom tačno 112 E
Last edited by Rakun; 23-09-11 at 07:30.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
To ti nece traziti tete sa saltera, nego carinik koji radi na posti na zeljeznickoj... Ne znam koliko je upucen u PayPal, njemu je uglavnom samo bitno da ti imas racun, tj fakturu, gdje je navedena svota koliko si platio, i da se to vjerovatno poklapa sa onim sto pise na paketu... Ja sam ti sve zavrsio za minut, pod uslovom da carinik ne kasni ujutru na posao, kao po obicaju![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
A mislim da ynam dje je taj carinik, kad udjes pa odmah lijevo, ali nije mi nije jasno... znaci carina se ne racuna unaprijed nego ti stigne standardno papir da ti je paket u postu i ti odes tamo pa ti on na licu mjesta obracunava? Ostavicu ja kafu ali za Incognito tamo![]()
Don't be afraid to be weak
Don't be too proud to be strong
Ne mogu se sjetit, ali kad se prati posiljka iz engleske (Royal Mail) jel normalno da mi pise
cini mi se da mi se ovo desavalo i da tako uvijek pise pa i ako je adresirano na Montenegro a?Your item, posted on 21/09/11 with reference RJ31**112**GB has been passed to the overseas postal service for delivery in BOSNIA AND HERZEGOWINA.
Njak Njak Njak
htjeo sam da narucim ps3 konzolu od 320gb pa me zanima npr ako je cijena 250eura obracunava se prvo carina 5% pa poslije toga pdv od 7 ili od 17% tu nijesam upoznat s visinom pdv kad su ovakve stvari u pitanju...takodje me zanima koji se pdv primjenjuje za fotoaparate tj pretpostavljam da je 17% al eto da potvrdim informaciju...
da li je neko narucivao slicne stvari preko neta i kako je ako dodje do kvara a prozivod ima garanciju samo posaljje postom nazad i to je to..da li to tako funkcionise..
zna li ko
Evo budala poslala u trebinje na moju paypal adresu, o boze...3 puta mu govorim da salje u Montenegro..
Prvi put kad smo ugovorili trgovinu
drugi put prije placanja mu rekao u Montenegro mi saljes a on radi "da da, saljem u Montenegro"
treci put na paypal napomenu napisem "you are sending it to adress i gaved you on ebay"
i sad mi radi sluzba za slanje je poslala na paypal adresu to je uobicajna procedura, nisam znao da ti treba na drugu...
Kontaktirao royal mail i oni kazu ne mogu nista da urade....
O budale majko sveta, 65e vrijednost paketa, nije mi svejedno, student sam, nemam para za bacanje
Njak Njak Njak
Greote, pa oli da pomognemo. Evo ja dajem 5 eura !![]()
Ma bjezi tamo, znojim se citavi dan od nervoze... Jel realno da mu naglasavam 3 puta i on potvrdi ok ok i posalje dje on oce, da nije iz engleske pa da ga razumijem
Njak Njak Njak
Eo stize mi sa shopto ova igrica 22 dana joj je trebalo, relativno mnogo ljudi..
Necu da zurim sa refundom
To sam narucio centralnu konzolu za auto koja ima otvor za navigaciju, on je to narucio iz prodavnice za 15e ogradio se 15e i ostalo je otpalo na slanje, ja cu mu trazit sad fino da on to opet uradi,da mi posalje opet, pa kad mu vrate "bosanski" paket kao neurucen, onda mu posta vraca pare od postarine jel tako?
Sve u svemu gorim citavi dan, previse sam nestrpljiv i nadao sam se da ce mi sledece nedelje stici konzola, a ovo ce ispast da ce mi prije stici navigacija sto sam je narucio, pa cu onda da se igram sa njom kuci, da je pokazujem drugima, da je drzim u wc dok se*em, da gledam filmove na nju, pa kad prodje mjesec dana, on ce poslat tek pristiglu konzolu iz Bosne, xaxaxaxa o majko sveta.... Pocet cu da ujedam, a trudim se da zvucim razumno i krajnje korektno, ali cu mu fino reci da naruci drugu pa nebilo pravit greske koje mene kostaju zivaca, a on ce tu drugu konzolu prodat na aukciju kao i proslu za troduplo skuplje nego sto kosta
Njak Njak Njak
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks