Dakle, kako je zakaciti ?
Battery Connection Status: disconnect Battery Available Capacity: 0%
ONT ne moze da crkne zbog prenapona kroz parice, jedino preko napajanjaA i mislim da ima bateriju koja ga malo drzi u zivotu.
Dakle, kako je zakaciti ?
Battery Connection Status: disconnect Battery Available Capacity: 0%
Vrsta baterije ? Je li neko probao ?
Sta je sa optikom u Herceg Novi, zna li se dokle ste sa njom stigli ovdje ?
Ocigledno da baterija nije instalirana, ili je blokirana plastikom. Provjericu, pa javljam. Nemojte da ga otvarate, jer ima garantnu etiketu.
A sada i zvanicno http://www.telekom.me/optika-do-kuce.nspx
Ne mogu da nadjem link koji se pominjao prije, gdje se mozemo prijaviti za optiku, ili to jos uvijek nije u funkciji?
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Pitao sam prije,a sad mi dajte svjeze informacije: kad se planiraju ukljuchiti naselja i privatne kuce u opciju i na koji nachin?
Konkretno Tivat,osim Porta,naravno.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
mene isto interesuje samo za pg ?
Sale da nemate u planu postavljanje optike oko Gintas-a u skorije vrijeme?
Da bi optika bila instalirana, potrebno je da stanari ulaza daju saglasnost za vršenje radova u ulazu, a procenat zainteresovanih za optiku mora biti najmanje 20-25% od ukupnog broja stanova u ulazu. U vašem stanu potrebno je sprovesti kabl – uz neznatne radove:
Znaci nikad kod mene jer odje sve babe i djedovi zive, ne vjerujem da mogu 5 ljudi nac![]()
rm -rf /
Mozete li reci, po naseljima/djelovima grada, kada bi stanari mogli da ocekuju optiku nakom ispunjavanja svih uslova, da je ne čekamo kao novu godinu i dzabe se nadamo![]()
Na ovom topiku su postovane sve zone u Podgorici (u kojima se sada prikljucuje optika),odnosno zone u Baru,Budvi,Tivtu i Herceg Novom.
U narednim danima ce biti vise informacija na www.telekom.me,odnosno aktivirace se aplikacija za prijavu, ...
Realno ne treba tako brzo ocekivati dovlacenje optike do kuca, jer je u zgradama veca koncentracija i manje su investicije u opremu i provlacenje. Naravno da bi sve nove zgrade (a sve ih je manje) trebalo odmah u startu da provuku optiku - dobar primjer celebic kod delte.
A u strogom centru, u zgradama?
do kuca 21500 zar ne ??? takav odgovor bi sale vjjerovatno dao i da je na maticnom trzistu . znaci mi smo gradjani drugog reda ? da li je to zvanocan stan njemackog telekoma?
Zvanicne stavove mozes da procitas na sajtu i u zvanicnim saopstenjima u medijima. Ovo je moj licni stav. Naravno da se uvijek gleda komercijalni interes, to nije socijalna kategodija. Prijavi se u epcg ili vodovod, pa ces da vidis koliko bi te kostalo da dovedes prikljucak tamo negdje. I naravno da ce se bakar maximalno exploatisati.
Pa sto ne krenete sa vdsl-om ?
Ako vec optika dodje do (blizu) zgrade zbog VDSL, onda je opravdano ici na FTTH, a ne FTTB via VDSL. Razlog vise je da za VDSL moras imati napajanje, a oprema za optiku je pasivna.
kako gdje
koliko mi je poznato u vecini zapadnih zemalja internet je uvrscen u osnavne potrebe sto ce reci da moze i da ce biti socijalna kategorija , trazimo ssamo ono sto vasa firma nudi u svojoj zemlji
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks