auto box il tako nekako, iznad luk oila zgrada dje je mec auto i auto meche pa na cosku na kraju zgrade ka kostasu , stari aerodrom
onda auto cambi il nesto tako na dracu na maloj autobuskoj stanici prije semafora iz pravca grada
ital auto preko puta ekonomske na semaforu
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Kakvu si mast kupio ? To jedino ako je neki aditiv namjenjen za dodavanje mjenjachkom ulju inache cesh napravit samo josh problema...Mozhesh da probash recimo Metabond GT -> http://www.metabond.hu/metabondnet2/...ism=1&tkod=350Uzeo sam mast u Zeta auto pa me zanima kako se sipa, koliko i sl? Jel ide cijela tuba u mjenjač i mogu li to sam da uradim?
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
probaj vazelinom![]()
Pođoh danas do majstora, usuo mi je aditiv u karter mjenjača.
Poslije 15-ak kilometara se zujanje slabije čuje a rekao mi je da poslije 35-40km skoro nestane, pa ću vidjet !
Meni su cuje pakna jer joj hvali osigurac, pa kad god prelazim preko neravnina ona cvokoce...a kad pojacam muziku cvokocanje nestaje...tako da mislim da pakna ima neke veze sa muzikom
Njak Njak Njak
Muzika ih umiruje,jos ako vozis lagano i lagana muzika sve prestajexaxa
aj neka mi neko kaze koje gume da kupim?
megan...
kakve su ove barum?
Barum ti je Continental. Ja ih imam i totalno sam zadovoljan. Na kisu su OK, trakcije imaju, koce ko lude, bocno drzanje je OK, akvaplaning OK, preudobne i tihe. Bravuris 2 u pitanju. Onda, verbalni je isto uzeo Bravuris, i on je zadovoljan. Drug je uzeo Brilliantis i kaze da su OK. Ove su bile nekih 55% jeftinije od Continentala, a mozda C2 je 10% bolja guma tako da... Pogledaj i Toyo.
Last edited by Fabia_Elegance!; 22-09-11 at 01:15.
TAKUMI
Koliko kostaju te gume, i koje su to dimenzije
Njak Njak Njak
ovo su ipak ljetnje koliko ja vidim![]()
Pogledaj i godinu proizvodnje(to ti je mali pravougaonik sa 4 broja tipa 2009 ili 3408) to ti je nedelja i godina![]()
4broja .prva dva su koja nedelja a druga dva koja godina 1309 13nedelja 2009god
f6
знаш ти да га одереш правином...невјероватном брзином од преко 60км/ч![]()
hahahahahahah uze mi mihajlo rijec iz usta
Je li ovo topic za pitanja o autima? Ako jeste htio sam da pitam koliko najmanje kroz grad trosi c200, 115ks?
Osam...
TAKUMI
Na k te nosam :highly_amused:
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks