Page 7 of 79 FirstFirst ... 345678910111757 ... LastLast
Results 151 to 175 of 1971

Thread: Kosovo i Metohija, opšta diskusija

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Hm..

Ako se desi ''El Re-ova" zamjena teritorija, otvara se mogucnost da dodje do jos jedne podjele BiH, po slicnom principu. Onda bi imali slicnu situaciju i u CG.
    Evropskoj Uniji po nekim procjenama daju jos 5 godina, ako ovako nastavi, a onda - raspad.
    Amerika je pred bankrotom.
    Rusija plese sa Italijom.
    Ne bih rekla da su ni jedna ni druga velike sile bez malih zemalja. Tako da... Prilicno od nas malih zavisi kako cemo se dogovoriti.

Jedno znam, ako dodje do rata... Ovog puta niko ovdje nece izaci kao pobjednik. I nikakva diplomatija kasnije nece raditi posao.

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    Hm..

Ako se desi ''El Re-ova" zamjena teritorija, otvara se mogucnost da dodje do jos jedne podjele BiH, po slicnom principu. Onda bi imali slicnu situaciju i u CG.
    Evropskoj Uniji po nekim procjenama daju jos 5 godina, ako ovako nastavi, a onda - raspad.
    Amerika je pred bankrotom.
    Rusija plese sa Italijom.
    Ne bih rekla da su ni jedna ni druga velike sile bez malih zemalja. Tako da... Prilicno od nas malih zavisi kako cemo se dogovoriti.

Jedno znam, ako dodje do rata... Ovog puta niko ovdje nece izaci kao pobjednik. I nikakva diplomatija kasnije nece raditi posao.
    Свака замјена територија данас је немогућа, и то је завршена прича.
    Ову европску кризу намјерно подпирују да би сузбили националлистичке повике и еуроскептике и убрзано претворили Европу у конфедерацију под палицом Берлина и Париза.Коначно мало реда.
    Америка је Америка и има такве ресурсе и положај због којих је банкрот немогућ.
    Америка само живи изнад својих стандарда док им геостратешки односи то дозвољавају.Кад то не буде више могуће смањиће издатке за војску, која им и доноси те повољне геостратешке односе и елиминисаће дефицит.Што ће им 11 нуклеарних носача кад и 7 могу одрадити посао.А то неће бити за наших живота.
    Нема катастрофе, нема рата.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Ne shvatam Amerikance uopste, imaju toliko para i nece da uloze centa u navigacioni sistem no vazda slucajno pri bombardovanju promase vojne ciljeve

Last edited by chucknorris; 19-09-11 at 00:25.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Свака замјена територија данас је немогућа, и то је завршена прича.
    Ову европску кризу намјерно подпирују да би сузбили националлистичке повике и еуроскептике и убрзано претворили Европу у конфедерацију под палицом Берлина и Париза.Коначно мало реда.
    Америка је Америка и има такве ресурсе и положај због којих је банкрот немогућ.
    Америка само живи изнад својих стандарда док им геостратешки односи то дозвољавају.Кад то не буде више могуће смањиће издатке за војску, која им и доноси те повољне геостратешке односе и елиминисаће дефицит.Што ће им 11 нуклеарних носача кад и 7 могу одрадити посао.А то неће бити за наших живота.
    Нема катастрофе, нема рата.
    To veli i Milan Kucan. Kakav smo Balkan, dok nas ne vidim u EU - sve, nista nam ne vjerujem. Nisam ja kriva, ni paranoicna. Istorija nam je takva. Doke je ne popravimo/prepravimo.
    Njemacka + Francuska = zaebana kombinacija ali mi se svidja (u kompletu uvijek i jeste), pa i ako ne uspije. Sarkozi i Merkel. Simbolika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kosmet sinoc
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ispichutura View Post
    Kosmet sinoc
    kako Vataju krugove u ove 2 ulice hahahahah
    trebali su da predju na drugi stranu mitrovice pa da slave

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CurvaNord View Post
    jeste, vrte se kroz par ulica, al meni to nije smijesno. samo ne daj boze da smo ja i ti u njihvim kozama, a ovaj klip sam namjerno postavio da bih pokazao ljudima ono sto ti ocigledno ne kontas
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da odgovorim ovom čovjeku, iako mu je post izbrisan. Nemam ništa protiv ikona, iako ne volim idolopoklonstvo, ali to je druga priča. Ali i te kako imam protiv dojučerašnjih zagriženih ateista, komunista i antireligijskih aktivista koji su preko noći počeli svršavati pred onim što su do juče palili i lomili. Takva je današnja ruska vladajuća garnitura. Ako Srbija nije ništa do sada naučila, ja joj ne mogu pomoći! Ako Srbija i dalje ima fetiš na Rusiju koja je uvijek u istoriji ostavljala Srbiju na cjedilu, čak i kad je egzistencija srpskog naroda bila ugrožena u 2 svjetska rata, onda joj stvarno nema pomoći. Srbija mora shvatiti da nije u ruskoj interesnoj sferi i da joj Rusija neće nikad dati ništa osim verbalne podrške! A verbalnu podršku Srbija ima i od Roberta Mugabea, vođe jedne od najsiromašnijih i nejzaostalijih država u Africi i uopšte svijetu, pa joj ta podrška jako "mnogo" znači. Da je Srbija odabrala Zapad umjesto Istoka, mogla je biti ekonomsko-politički lider u regionu i svi bi se utrkivali ko će s njom uspostaviti bolju ekonomsku saradnju. Ovako samo tone u ambis, upravo zbog patriJota, kosovskih mitomana i onih sanjara koji zamišljaju dolazak "spasonosnih" crvenih armija iz Moskve i Pekinga koji "jebu mamicu" NATO pješadiji i avijaciji.
    "ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CurvaNord View Post
    Sta slave to kad je Djokovic predao mec?

Ajde Taçi, pokazi **** ili daj ostavku..

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Ako se zarati na Kosovo, ja prvi idem tamo da ratujem, al ne radi Kosova
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by besmrtni monah View Post
    da odgovorim ovom čovjeku, iako mu je post izbrisan. Nemam ništa protiv ikona, iako ne volim idolopoklonstvo, ali to je druga priča. Ali i te kako imam protiv dojučerašnjih zagriženih ateista, komunista i antireligijskih aktivista koji su preko noći počeli svršavati pred onim što su do juče palili i lomili. Takva je današnja ruska vladajuća garnitura. Ako srbija nije ništa do sada naučila, ja joj ne mogu pomoći! Ako srbija i dalje ima fetiš na rusiju koja je uvijek u istoriji ostavljala srbiju na cjedilu, čak i kad je egzistencija srpskog naroda bila ugrožena u 2 svjetska rata, onda joj stvarno nema pomoći. Srbija mora shvatiti da nije u ruskoj interesnoj sferi i da joj rusija neće nikad dati ništa osim verbalne podrške! A verbalnu podršku srbija ima i od roberta mugabea, vođe jedne od najsiromašnijih i nejzaostalijih država u africi i uopšte svijetu, pa joj ta podrška jako "mnogo" znači. Da je srbija odabrala zapad umjesto istoka, mogla je biti ekonomsko-politički lider u regionu i svi bi se utrkivali ko će s njom uspostaviti bolju ekonomsku saradnju. Ovako samo tone u ambis, upravo zbog patrijota, kosovskih mitomana i onih sanjara koji zamišljaju dolazak "spasonosnih" crvenih armija iz moskve i pekinga koji "jebu mamicu" nato pješadiji i avijaciji.
    За вријеме императора Николаја и Александра iii имали су и војну и дипломатску подршку... Али тада је Русија била нешто друго, а и Србија нешто друго... Што наравно, како је дошла црвена банда на власт више никада ове нису могле бити. Данашња ситуација на Космету је искључиво нус продукт црвеног терористе, као и оних 13 милиона Руса у Сајберију за вријеме руског црвеног терористе. Данашња демографска структура Космета је слика и прилика Тилетове идеологије, добродошлица сиромашним Албанцима са брда Албаније, бесплатна струја, вода, огрев, хуманитарна помоћ и дум, дум ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Ako se zarati na Kosovo, ja prvi idem tamo da ratujem, al ne radi Kosova

Neces se ljeba najesti ako mislimo na isto

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Ne trazim ja ljeba No nesto drugo
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Крв, да умачеш?
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Gledam ove snimke sa RTS-a i ne mogu da vjerujem koja je ovo sarada gluposti nasih ljudi dolje, prvo djele taj kupus, danas doveli neku KUD iz Leposavica da igra narodne igre na barikadama, i hoce da ih se shvati ozbiljno, mjesto da se svijetu pokaze u kolikom su sranju dolje oni kao da su opet sankcije 99" pa mjesto da cutimo i da se nadamo nekom pomaku na bolje mi se *****mo kako imamo i kako smo ponosan narod. E da mi je vidjet te organizatore koji smsljaju ove brilijantne ideje. Imam osjecaj da Ban Ki Mun kad gleda ove snimke ako ih uopste i gleda da dobija grceve dobija od smijeha.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by salex View Post
    За вријеме императора Николаја и Александра iii имали су и војну и дипломатску подршку... Али тада је Русија била нешто друго, а и Србија нешто друго... Што наравно, како је дошла црвена банда на власт више никада ове нису могле бити. Данашња ситуација на Космету је искључиво нус продукт црвеног терористе, као и оних 13 милиона Руса у Сајберију за вријеме руског црвеног терористе. Данашња демографска структура Космета је слика и прилика Тилетове идеологије, добродошлица сиромашним Албанцима са брда Албаније, бесплатна струја, вода, огрев, хуманитарна помоћ и дум, дум ...
    Zaboravio si navesti.

Tito je zabranio povratak nealbanskom narodu poslije drugog svjetskog rata na Kosmet.
    Albanci su pristupili nacističkog ideologiji, formirali tadašnju vojsku (baliste) koja je bukvalno ogromnim dijelom došla iz albanije, protjerala i pobila gotovo sve nealbansko na kosovu.
    Prije drugog svj.rata domegrafski sastav je bio dijametralno drugačiji, albanci samo na jugu su imali neku većinu, realno su bili ispod 25%,od ukupnog stanovništva.
    Poslije rata, slika je bila drugačija.

Malo mi je začuđujuće djelovanje tadašnjeg DB, koji je 70-ih, 80-ih, dozvoljavao na Kosovu i Metohiji, trgovinu sa devizima (to je bilo veoma kažnjivo) organizovana albanska dijaspora je pomagala, i dozvoljavalo se nešto nevjerovatno, da albanci kupe komplet stambenu zgradu i razne još aktivnosti.
    Pefidno etničko čišćenje.
    Povremeni nemiri, koji su utjerivali strah, sve manjem i manjem broju nealbanaca, koji su realno bili nezaštićeni,među sve bogatijom albanskom okolinom.
    Pravila se povoljna situacija za ovo što se desilo.

80-ih u Baru i Ulcinju se desio slučaj, da su organizovano albanci kupili nekoliko stambenih zgrada u izgradnji.
    U Ulcinju im je dozvoljena takva transakcija,dok im u Baru to nije dozvoljeno. Tu je tadašnji DB indetifikovao porijeklo novca, od 'sumnjive' dijaspore.

Ako nisi Albanac, danas je nemoguće kupiti plac,kuću ili bilo koju nekretninu u etnički čistim područijima kod nas na jugu,naše lijepe.
    Interesantno jeste, da je tamo mnogo skuplji kvadrat zemlje,koji pojedinci plaćaju, nego na nekim elitnijim mjestima. Nekim čudom kao da su prinuđeni da investirajuu određenim područijima.

Slobodna trgovina?
    Last edited by Lopt; 19-09-11 at 23:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ne razumijem o kojem jugu pricas, jeli govoris o CG primorju ili jugu Kosova ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Brajan992 View Post
    Ne razumijem o kojem jugu pricas, jeli govoris o CG primorju ili jugu Kosova ?
    naše lijepe...pa ti viđi.

Thanks Thanks Given 
    1,481
    Thanks Thanks Received 
    5,890
    Thanked in
    2,776 Posts

-Po vama oce li biti nekog pomaka na bolje u trenutnoj situaciji, i po koga ce biti bolje !?
    Pomaka neće biti dok se Srbija ne pomiri s činjenicom da je nepovratno izgubila Kosovo. Treba jednom pogaziti ponos, biti fer i priznati poraz.
    Čim prije prihvati realnost i shvati kakav kamen nosi oko vrata veće su joj šanse za oporavak, napredak kao i koliko-toliko bolji položaj srpskog naroda na Kosovu. Sadašnja srbijanska politka i paralelne strukture dodatno otežavaju integracija Srba u kosvsko društvo. Prisustvo Međunarodne zajednice je još uvijek ključno za funkcionisanje Kosova, stoga Srbija može naći legalnije načine kojima će uticati na položaj svojeg naroda u toj državi.

Trenutna situacija prepuna osećanja izdaje, rezignacije samo će podgrijavati tenzije, što može, ne daj Bože eskaliraiti u sukob većih razmjera. Stoga, ključni je momenat da Srbija pokaže zrelost i odlučnost suprostavit se duhovima prošlosti i krenuti u novu i svijetliju budućnost.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Lopt View Post
    Zaboravio si navesti.

Tito je zabranio povratak nealbanskom narodu poslije drugog svjetskog rata na Kosmet.
    Albanci su pristupili nacističkog ideologiji, formirali tadašnju vojsku (baliste) koja je bukvalno ogromnim dijelom došla iz albanije, protjerala i pobila gotovo sve nealbansko na kosovu.
    Prije drugog svj.rata domegrafski sastav je bio dijametralno drugačiji, albanci samo na jugu su imali neku većinu, realno su bili ispod 25%,od ukupnog stanovništva.

Malo mi je začuđujuće djelovanje tadašnjeg DB, koji je 70-ih, 80-ih, dozvoljavao na Kosovu i Metohiji, trgovinu sa devizima (to je bilo veoma kažnjivo) organizovana albanska dijaspora je pomagala, i dozvoljavalo se nešto nevjerovatno, da albanci kupe komplet stambenu zgradu i razne još aktivnosti.
    Povremeni nemiri, koji su utjerivali strah, sve manjem i manjem broju nealbanaca, koji su realno bili nezaštićeni,među sve bogatijom albanskom okolinom.

80-ih u Baru i Ulcinju se desio slučaj, da su organizovano albanci kupili nekoliko stambenih zgrada u izgradnji.
    U Ulcinju im je dozvoljena takva transakcija,dok im u Baru to nije dozvoljeno. Tu je tadašnji DB indetifikovao porijeklo novca, od 'sumnjive' dijaspore.

Ako nisi Albanac, danas je nemoguće kupiti plac,kuću ili bilo koju nekretninu u etnički čistim područijima kod nas na jugu,naše lijepe.

Interesantno jeste, da je tamo mnogo skuplji kvadrat zemlje,koji pojedinci plaćaju, nego na nekim elitnijim mjestima. Nekim čudom kao da su prinuđeni da investirajuu određenim područijima.

Slobodna trgovina?
    sto pricas budalastine, jesi li ti kad cuo za Valdanos? pa znas li koliko pravoslavaca ima kuca od Valdanosa do prve dzamije prema centru... vise no sto mozes zamisliti prika. To sto ih oni prodaju i iseljavaju se, njihov problem...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    Pomaka neće biti dok se Srbija ne pomiri s činjenicom da je nepovratno izgubila Kosovo. Treba jednom pogaziti ponos, biti fer i priznati poraz.
    Čim prije prihvati realnost i shvati kakav kamen nosi oko vrata veće su joj šanse za oporavak, napredak kao i koliko-toliko bolji položaj srpskog naroda na Kosovu. Sadašnja srbijanska politka i paralelne strukture dodatno otežavaju integracija Srba u kosvsko društvo. Prisustvo Međunarodne zajednice je još uvijek ključno za funkcionisanje Kosova, stoga Srbija može naći legalnije načine kojima će uticati na položaj svojeg naroda u toj državi.

Trenutna situacija prepuna osećanja izdaje, rezignacije samo će podgrijavati tenzije, što može, ne daj Bože eskaliraiti u sukob većih razmjera. Stoga, ključni je momenat da Srbija pokaže zrelost i odlučnost suprostavit se duhovima prošlosti i krenuti u novu i svijetliju budućnost.
    Ok da se tako i desi, sto je sada i jedina realnost, vjerujem da ovako svi misle, po tebi sta bi se desilo sa Srbima dolje ka da bi KFOR i ostale mirovne misije napustile Kosovo ? Jel mislis da bi imali miran suzivot sa albancima ?

Thanks Thanks Given 
    1,481
    Thanks Thanks Received 
    5,890
    Thanked in
    2,776 Posts

Ok da se tako i desi, sto je sada i jedina realnost, vjerujem da ovako svi misle, po tebi sta bi se desilo sa Srbima dolje ka da bi KFOR i ostale mirovne misije napustile Kosovo?
    Jel mislis da bi imali miran suzivot sa albancima ?
    Ne možemo znati. Možemo samo nagađati. Kosovo je specifična državna tvorevina, kao što rekoh, pod kontrolom međunarodne zajednica, koja je ključna za njegovo "normalno" funkcionisanje. Smatram da se neće tako brzo povući i da će njeni mehanizmi zaštite ljudskih prava ostati dugo prisutni.
    Jasno je da bi suživot ta dva naroda bio daleko od idiličnog, ali obzirom na činjenicu da i Kosovo teži zajednici evropskih zemalja, neke stvari na tom planu bi se valjda promijenile i u korist srpskog naroda. Nadam se.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaboravio si navesti.

Лопот, нисам желио да понављам више нешто што и саме СВРАКЕ на сувој грани знају. Уз сав респект према том народу, али Албанија је била пустара, стандард им је био као у Палестини, и данас имају лошији стандард од БиХ, која је реално, најгора на Балкану. Само ме чуди лицемјерство, и 'просипање памети' неких персона на овом форуму. Не разумијем ту анатомију морала, свега живог се треба одрећи, треба се улизивати окупатору неофашизма, а кад се прича о Афганистану, Ираку, Ирану, Либији, Индијанцима први су ту да попљују Амере... Само ето, Србија је крива што је Тиле пустио Албанце да организују параралелне војне формације + им давао за то награду у облику невиђених новчаних накнада јер тобоже немају шта да једу, бесплатна струја, вода за джаба, а сјекли српске шуме како хтјели ...

Док су на Космету Албанци као мањина уживали права већа него сами Срби, у Албанији је Ходжа донио законе којима је било забранњено носити имена која нису изворна Албанска ...

Ма то доле нису била малтретирања, примјењиване су методе из Османског царства, као што је био случај са Ђорђетом Мартиновићем, а погледај шта данас раде са преосталим мањинским народима које нису успјели да отјерају или убију, касапе их ко животиње ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    Ne možemo znati. Možemo samo nagađati. Kosovo je specifična državna tvorevina, kao što rekoh, pod kontrolom međunarodne zajednica, koja je ključna za njegovo "normalno" funkcionisanje. Smatram da se neće tako brzo povući i da će njeni mehanizmi zaštite ljudskih prava ostati dugo prisutni.
    Jasno je da bi suživot ta dva naroda bio daleko od idiličnog, ali obzirom na činjenicu da i Kosovo teži zajednici evropskih zemalja, neke stvari na tom planu bi se valjda promijenile i u korist srpskog naroda. Nadam se.
    Специфична државна творевина, хоћеш казати да је то међународни протекторат ? ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Само ме чуди лицемјерство, и 'просипање памети' неких персона на овом форуму.
    Dobro došao u našu lijepu i ekološku.
    Što sam bio istorijski neobrazovaniji, bio sam veći patriota.

Не разумијем ту анатомију морала, свега живог се треба одрећи, треба се улизивати окупатору неофашизма, а кад се прича о Афганистану, Ираку, Ирану, Либији, Индијанцима први су ту да попљују Амере...
    Tu je kvaka.
    Kao i svaki provincijalci, mi imamo svjetsku politiku, plan rasta u globalnoj mreži velesila. Raspad eks YU je iznjedrio gomilu loših stvari,događaja,loše politike prije svega.
    Ako je Slobodan Milošević, moje mišljenje, bio loš, nije mi se sviđala njegova politika i bio sam njegov protivnik, nisam postao antisrbin. Svak ko je izučavao taj period, upoznat je sa ogromnim amonizitetom prema toj politici unutar same Srbije.
    Malo mi je bolesno da tražimo i gradimo nacionalni indetitet, kao njihovi oponenti.
    Koliko samo budalaština se može još i danas čuti, da oni mrze našu državu, da ruše našu nezavisnot, da su to naši neprijatelji.
    Onda mi kao za inat, još veći patrioti i crnogorčine.

Posebno, na slučaju Kosova, koji je ekspresno priznato i data mu podrška.

Još uvijek ne mogu da vjerujem da smo podržali teritoriju koja je oružijem oteta od druge države, i dali joj status države.

Само ето, Србија је крива што је Тиле пустио Албанце да организују параралелне војне формације + им давао за то награду у облику невиђених новчаних накнада јер тобоже немају шта да једу, бесплатна струја, вода за джаба, а сјекли српске шуме како хтјели ...
    Živa istina.
    Samo mi je malo čudno, kako po paternu svaka albanska porodica je mogla sebi priuštiti 15-oro đece?
    Moglo im se, što veliš bez dažbina,bez poreza, bez komunalija, mogli da grade ruše i spravljaju kako hoće.
    I tako hiljadu očiglednih stvari i događaja.

Page 7 of 79 FirstFirst ... 345678910111757 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)