Naprijed Crna Goro!!!
(Ajmo malo optimizma, oca mu!!)
Evo je i Simon konacno zaigrao. Par puta je lako izgubio loptu (malo se "zabavljao na terenu" sto rece Vlado Perovic) ali je pokazao da umije da odlicno predribla i to 2 igraca i da se izbori za loptu.
Naprijed Crna Goro!!!
(Ajmo malo optimizma, oca mu!!)
Eviva eviva eviva Montenegro !!!![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
kakva sprdnja od ove tv 777,katastrofa ziva...Ne mogu da vjerujem sta je ono,pi
Montenegro!!!
Rakel se nikad ne zaebava kad podrzava CG. Zaebavam se s Crnogorcima, s drzavom bas i ne.
Dobar primjer za FSCG
http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=542745
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ovaj je uhapšen za malverzacije van fudbala valjda tako da to nema veze.
Neka napravi ko god oce nesto slicno kompleksu u S.P. pa nema veze sto ce bit maleverzacije jer npr. mi jos nemamo pojma dje su zavrsile pare od telekoma a nema autoputa ili ga ja ne vidim![]()
deuscroix
Kako ovaj Vucinic igra u Juventus,trudi se i sve,a reprezentacija sad nista.Misli zavrsio je sad kada je najvaznije,sada kad se na muci poznaju junaci.Treba ga isprozivati ili mu dat podrsku neka odluce vodje.Skini gace vucina
Mirko igra dobro u Juve?Ja to nisam vidio,isti ka u reprezentaciju,isti.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Odlicno je danas njega opisao Djordjije Kustudic na Areni- "Igrac koji moze da prespava 90 minuta, a onda u 91 da rijesi utakmicu". Ziva istina.
Danas je imao onu asistenciju za gol dje je pokazao klasu ali ga je trener zamijenio u 54 min.
deuscroix
Vjerovatno je vec planirao da ga zamijeni. Mirko je definitivno bolji nego onaj Vidal koji ga je zamijenio.
Vidal je zadnji vezni,nema mnogo zajednickog sa Vucinicem.
to je radio i u reprezentaciju i kad je davao golove i kad nije, to je trakav igrac i to je to. nije on tip igraca koji ce da se lomi citavu utakmicu i trudi, na ni jednu utakmicu to nije uradio , ni kod nas ni u romi. samo sto u romi u u juve ima ko da mu da loptu da on ostane sam, pa kakvu je loptu da joveticu protiv velsa a ovaj do vukcevica. a onaj jado plasirao umjesto da je odere.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ka' Niksicanin. Proplese, prosali se, ne voli da se smara bzv i da daje 10 golova. Kad treba - da, i to je to.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Bio mu los dan.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks