ovome je neko mjenjac mijenjao izgleda...ovo je manuelni...makar bi se reklo po rucici...a evo iza volana rucice od autoamtika ??? nesto ne znam ove audije pa to tako mozda i trebatj izgleda
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ovome je neko mjenjac mijenjao izgleda...ovo je manuelni...makar bi se reklo po rucici...a evo iza volana rucice od autoamtika ??? nesto ne znam ove audije pa to tako mozda i trebatj izgleda
Fora je sto je ovakav sa trake izasao.
niujedne mi gace lastike nema
Odakle ti ta informacija, neki link ili nesto?
kad su mogli narodu vadit patosnice iz auta i i prodavat ih naknadno,micat rezervne alu.tockove pa prodavat komplete ili mijenjat felge i stavljat fals iz castelane sto se ne bi mogli i ovim bavit...
f6
Ne mogu da nadjem valjda je tako stigao kod dilera u usa pa on slikao,vidi se da je auto nov.
I ovo je zanimljivo,covjek dobio s4 sa gepekom od a4 isto u usa. http://www.audizine.com/forum/showth...a-hinge-thread)
Fabia svaki a5 ima trokraki volan sta si zapeo.
niujedne mi gace lastike nema
Last edited by Fabia_Elegance!; 18-09-11 at 20:41.
TAKUMI
AFAIK Audi u USA nema S i RS modele....
AFAIK ima S5.
TAKUMI
vrti sva 4 tocka sto znaci da su gume prelose (citaj ljetnje) i sami pogon nema puno veze sa tima i felne 20/21 koje li su sigurno ne pomazu, pa neka je on sminka
nego zasto si snimak BMWa stavio u audi club, opsesija?![]()
She is only here to annoy herself!
MOzda ako pogledas sliku Nikolinu koju sam quoutovao buce ti jasno
A vidji , da su toyo r888 bruka je da sa 4x4 + sistemi ne moze da izadje iz ovolikog snijega.
A sumnjam da tamo smije vozit na ljetnje u ovim uslovima
Gume su mu sugurno bolje nego moje, a ja se ovdje sigurno ne bih zaglavio
Ali ova sedmica izgleda tako moćno da joj opraštam ovo![]()
na njegovoj slici je neko auto sa prednjom vucom, ja cu sa RWD u toj situaciji imati (skoro) isti trag tockova kao taj quattro..
inace sam zimus vozio i po gorem snijegu od ovoga dje se ovaj zaglavio, sa sve 275 ljetnjim pozadi...
She is only here to annoy herself!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks