***** usrana od psv-a imali su tri zicera i sprdaju se i uvali ga ovaj jadni ajax pih
Pa nisu lazne,mozda ovo 3+ nije bilo zadnji mec ili mozda 2,ali vecinom stalno dolazi 3+ na njihove meceve,a sto se tice crvenih oni su redovni u rendzersovim i celtikovim duelima,pa bilo to kup dueli ili ligaski mecevi,kolko se ja sjecam i to su skoro uvijek kvote i na 3+ i na to da ce biti crveni velike (1.8 pa nadalje) i (3.5 pa nadalje)
Lambda
Ma kako lazne. Kazes da su im zadnja 3 duela zavrsila 3+ a ti mecevi dosli 0-2. Ti si u pravu. Mi ne znamo nista.
Pogresno je to Mad Dog protumacio.
ae dosta s tim vise svega vam, no ljepo kazite coeku GJ za ovo ili otvorite neki topik za raspravu
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ti si ili gluv ili glup. 3 meca:
http://www.betexplorer.com/soccer/scotland/scottish-premier-league-2011-2012/nextmatch.php?matchid=6779077
A za pogodjeno svaka cast.
uvacen ajax X dodje li celzi gg3+ bicu srecan![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Vratio sam se jer dajes pogresne informacije.
Igrao bih Napoli 1. Misljenja?
bacit nesto sitno na liverpul... kvota 12
Dacu ti ja kvotu 15 samo kod mene uplati.![]()
Mislim da bi B.Diaw trebao dati vise od 6,5 @1.85
ps: @my name is... Pato je danas pogodio za razliku od tebe
man city 3+
celzi 3+
birmingham 3+
kvota: 5,66
svaka cast za patka i njegov tip!
dobise braca policajci :mrgreen:
ok brate promasio si i to nije moja stvar jer znam da si slucaj za sebe...ali molim te evo,necu te prozivat niti ista(niti sam ,nego si ti prvi),da batalimo sa tim barem odje da ne spamujemo ! ti si najbolji prognozer,ti si najjaci kladionicar sve !ti si kralj,ti si masina ! eto priznajem ti sve to ,ako ce te to zaustaviti da me dalje prozivas iz cista mira.... ZIVI KRALJ! samo me pusti na miru,ako ti se ne svidja post prelistaj ga i to je ! i njima smetamo sa tim vise,pa kad se otvori specijalni thread PATO vs MY NAME IS onda cemo se prepirat... fala ti,zivi kralju nad kraljevima !
Lambda
Kakav sam idiot, propustih Kinetic-ov So'ton.
Uvijek odigram njegove tipove s ostrva i ovo danas propustih.
Ali eto radi mi onaj tiket sto postavih, da ako dodje.
A kEako je druze?Samo lagano...Nije fora dobit tiket,fora je povezat par dobitnih tiketa i osjetit malo kako je bit u ozbiljnijem plusu...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks