Fabia, reaguj o'ma! :mrgreen:
(nečitko)
Bjese li 1.6?
TAKUMI
Pa sport89, tebi se isplati da sipas 98 vise nego ikom.... ti prakticno profitiras tako sto sipas skuplje, mislim da razlika u cijeni izmedju 95 i 98 oktana nikad nece biti tolika da se tebi opet ne isplati sipat 98pa bio to placebo ili ne, manje je bitno, samo dok se covjek osjeca da je zajebao sistem
Njak Njak Njak
Ja sam vozio maaaaaaaaasu auta na 87, 89, 91, 92, 93...nikad nisam osjetio razliku, ali bas nikad pa sam uvijek sipao 87 (zato sto je najjeftiniji) osim u auta koja su napravljena za premium.
Po meni, razlika izmedju 87, 89, 91...je ista kao kod istog auta sa istim motorom ali sa 87, 89, 91 KS.
Last edited by Fabia_Elegance!; 18-09-11 at 01:30.
TAKUMI
I kod mene se osjeca razlika sto se toga tice. Ne znam bas je li toliko ali jedan litar manje jeste sigurno. Uz to i malcicu bolje ide.
A ovo fabija sigurno pricas za ameriku, ja sam zaboravio sad koje kategorije benzina imaju al se tamo zesce osjecala promjena i na bmw i na hondu i na vw i tojotu i sto li sam sve vozio.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
I ja osjecam razliku, uvijek sipam 98 na Petrol..
You'll Never Smoke Alone..
I ja osjećam razliku.
Stavio sam nova pluća plinska, troši ispod 9l a benzina ni kap nisam usuo već 20 dana. Niti ću skoro.
Lolcina
TAKUMI
Ne ne ne, plin jeste cisto i jeftino gorivo, nego mi je bilo smijesno kako si oprao ove sto voze na 1.36/l.
TAKUMI
evo danas je zahlaDJELO pa sam uspio da spustim prosjecnu na 18.
Originally Posted by my name is ...
http://imageshack.us/g/3/slika0679.jpg
Sto ce sad Fabia rec?
Last edited by appelle moi; 20-09-11 at 12:30.
vozi coek 49kmh pise mu 61kmh![]()
upalio trenutnu pa slikava na saltanje dok drzi u ler duze ; )
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
mislim, da si tankao do cepa
Njak Njak Njak
Frende, vozio sam Golf V 2.0 TDI (onaj sto sam te vozio u njega) od cure (nema 15 dana), sestom, na somu i dvesta rpm, 65 na sat, pise 2,5-3 l/100...
Ali, mozes li ti njega da vozis na somu i dvesta, sestom? Ne, zato sto vibrira i trese kao pikamer.
Daj frende, rekao sam ti, idemo do Risna preko NK, ful otvoreni, da ga vozis normalno, ako budes mogao da ga spustis ispod 6, imas od mene 500 eura.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks