Idemo dalje, u centru je, pored NAJVECEG, i Zalosni, ali u sasvim drugom kontekstu.
Citam redom ovaj tekst, i posle svake recenice dodao bih LOLCINA :biggrin:
""Fernando Alonso će u istoriju sigurno ući kao svetski prvak sa najgorim karakterom ikad. Kompromitovale su ga 2001., 2007. i 2010., dok će javnost tek za nekoliko godina saznati njegovu ulogu u aferi Crashgate.""
Pa onda ova narcisoidna izjava, takodje LOLCINA """ "Ja sam u Formuli 1 jedanaest godina. Deset godina bio sam besprekorni profesionalac. Inženjeri, mehaničari i timske kolege nikad nisu imali niti jedne jedine reči protiv mog profesionalizma," nastavio je."""
Pa onda ono od cega treba dovijeka da se stidi, i da je karakter trebao da batali F1... ""Kada je u pitanju 2007., podsetimo da Alonso nije bio u mogućnosti direktno na stazi neutralizovati bržeg timskog kolegu, pa je primenio političke metode. Tim je ucenio pretnjom da će FIA-i proslediti kompromitujuće e-mailove koji dokazuju špijuniranje Ferrarija, a zauzvrat je tražio status prvog vozača.Međutim, beskompromisni Ron Dennis nije mu želeo udovoljiti pa je Alonso svoju pretnju i izvršio. Iako se i sam koristio Ferrarijevim informacijama, FIA mu je dala status pokajnika. Protiv McLarena je kasnije svedočio i na sudu, što je ultimativno dovelo do diskvalifikacije tima iz konstruktorskog prvenstva i rekordne kazne od 100 miliona dolara."""
A sad malo video:
Prosle godine kad je trazio da ga Massa propusti u Njemacku..
Pa onda kad je prijetio jer Kmica nije htio da ga pusti..
Bookmarks