metod vise ne funkcionise a valjda cemo od 24septembra i mi konacno biti ukljuceni u paypal sistem tako da ako bude srece za 10tak dana cemo moci normalno da trgujemo
Hvala dutch.... Uh, tek sad pogledah na prvi Incognitov post... pise da metod ne radi od maja 2011... da li postoji ikakav nacin sad??
metod vise ne funkcionise a valjda cemo od 24septembra i mi konacno biti ukljuceni u paypal sistem tako da ako bude srece za 10tak dana cemo moci normalno da trgujemo
prvi put mi se desila situacija:
poslao mi lik ballaste za xenone 85e su bili i ladno ne rade oba.
ja pokrenuo case i dog se da mi vrati pare i vratio mi pare.
ali kontaktirala me podrska ebay-a da mu vratim ovo i on mi je poslao poruku.
treba do Liverpoola poslati paketic dhl trazi 79e,a ems 27e ...
ima li neko da je slao paket ovako nedje i cime je slao?!
the World's leading dance event
Sensation
Pa reci mu koliko kosta EMS posiljka, i pitaj ga da li je spreman toliko ti refundirati... Jer nisi lud da ti pokrivas troskove postarine ako je on poslao fals stvar, drugo je da se tebi ne svidja, pa da samovoljno vratis nazad... Uglavnom pitaj ga isplati li mu se da ti refundira jos 27e za postarinu nazad...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Zasto bi se izgubila... jeftinije ti je postom poslat nego kuririma... trazi samo u postu da ti daju broj za placenje tj da nalijepe R naljepnicu sa bar kodom... I neka ti prodavac isplati postarinu
Njak Njak Njak
A on nije htio da plati ni obicnu postu? Bas odbijao?
Njak Njak Njak
pa obicna posta je od 16 do 20e bila zavisno od paketa tako mi rece teta na info tel.
ja ga pitao rekao da mu vratim da vidi kao sto je sa balastima neka prica tuska ovo ono, rekoh nema problema.
the World's leading dance event
Sensation
kresni mu jedan minus. Dupe bi dali za Rep
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
U tome je poenta. Naruci se, isporuci, proba, ako ne odgovara vrati i idemo dalje. Kad se uzme u obzir da je taj komfor isporuke i vracanja besplatan, da ne mislis o placanju unparijed i puzdanosti, te da postoji izbor od 60000+ artikala koje cemo tesko naci u lokalnim prodavnicama, onda je cijena potpuno ok.
Dobijam besplatne vaucere da uzimam sto god da nadjem na www.idealshopping.me da mi valja. Ali ne smijem ti reci sa kim se to dogovara, ako vas bude mnogo mozda mi uskrate, za sad drzim monopol![]()
:o
To jest, ali ako imaju nešto što niđe nema, onda... Iskreno na sajt im nijesam ni otišao, samo na naslovnu stranu (jer večina toga šta mi treba mogu sam da poručim), ali ako se reklamiraju sa 60.000 (valjda atikala) onda respect...
Ja sma slao memorijsku karticu u USA. Oko 2€ mi je bilo.
na tom sajtu su obicne boxerice 60e.
ljudi zna li ko koliko kosta postarina sa onoga sajta http://www.tinydeal.com/ ako kupim nesto recimo 20 eura koliko je to para kad dodje kod nas bratcki zna li ko
a uu dome pa neznam jos ae dako se joj neko javi da mi kaki zvek ne naprave ta me u kredit uvalee leleee
mozda privezak kosta 0.05 centi a postarina 1.95 ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks