http://www.rezultati.com/detail/8KZoWWCR/#detalji-utakmice
da nisi tiket mozda u sansu uplatio?
Moze li mi neko rec kako igraju Slovacka Poljsa odbojka je u pitanju ili dje da vidim to ?
Evo sad vidim da su dobili poljaci 3:0 a utakmica je pocela u 15:00 a ja sam je uplatio u 17:40 WTF ?
http://www.rezultati.com/detail/8KZoWWCR/#detalji-utakmice
da nisi tiket mozda u sansu uplatio?
Lambda
Ne nego u Lob
[QUOTE=Alexandre_PATO#7;2383671]igrajte live sad ko moze grke 2 ,zadnjih 13 meceva protiv francuske su dobili,a kvota je bas velika bila na pocetku a i sad je .[/QUOTE
Dobar fix direktore .
1908.
oce li mrcit ovaj kopenhagen
Hahahaha Nazio
U italiji je ocigledna prerespodjela kvaliteta, tako da su sad svi nekvalitetni...
Eo ga uvalise casti mi.
Mozda budu bolji s jednim manje.
Lijepo si dosa na onaj tenis ljudino..![]()
Vjerovatno si zakljucio jer, sem par fenserica sto su dosli da se slikaju, nikog nije bilo...A nisam u raspolozenju ovija dana, ali bice dana za megdana...
A ne kazem zbog neke ljepote nego zbog eventualne zarade.
Ali ko zna zasto je to dobro.
nekako mi Briz Maribor lici na tezak mec... Domacin tesko probija bunker gostiju i to mozda bude 1:0.
Meni bas na golove.
Aj da vidimo i to.
Falcao se naostrio.
A to ti je kad se mec slucajno otvori golom i sve podje mimo plana... Mimo plana jednog celjadeta u EvropiSto je sa sturmom? Snijeg?
Pojma nemam. Nisam dirao taj mec.
Izraelci me karaju za sad.
Teodosic vise,Krstic vise, Krjapa vise , Udineze 1, PSG 1,braga 2, Hapoel 1 i stavljam srbiju kao pacer zadnji 2 navijacki .... e vala kad nocas ne uzeh ovo 300e mogu se pozdravit sa kladionicom pi
mislim se lacio izmedju 3+ i keca i ja stavljam ovu drugu-bolju varijantu
Who let the dogs out
Majku im mrtvu ***** da im *****.
Za 135 eura na Briz 3+
I Signore maleru dje pominja tu utakmicu.
vala nocas se moglo dobiti, dodjose realno rezultati :razz:
ja igrah Az, Atletiko i Udineze, sa 50e, htjedoh da podjelim na 2 tiketa i da na drugi dodam Bragu i Fulama, ali rekoh dobro ce bit i ako ove 3 dodju tako da mi je i ovo basta.
Last edited by kEDOWN; 15-09-11 at 22:00.
24. minut 2-0
O mater im.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks