Iskreno Dzoic, bar ti nisi stidljiv. Sto nisi?
No ajd, nervirajte se vi, a i sami znate sta rade veze na relacijama kumova CG fudbalu i mimo fudbala.
Trazite vi druge logike, koliko vam volja![]()
Opcija za golmana.
http://en.wikipedia.org/wiki/Branko_Grahovac
Pretpostavljam da ima veze sa CG,ima iskustvo i prvi je golman ekipe koja igra LŠ.
zasto mi ne pozove jednog kojasevica?
on je dao ove godina 5 golova i 5 namjestijo i to sve na 6 utakmica...
nesto novo da se proba, no sve se zovu isti igraci
Mislim da je Bosanac, mada i da nije ne bih ga zvao ni prije bonje ni blažića. bajković samo neka je zdravo, takve likove ne bih volio u timu, pa neka se druži sa burzom po splavova.
Kojašević - veće šanse imaju vešović, seratlić, mugoša ili neko slični iz mlade da dobije poziv nego on, dobar je za ove lige u okruženju, ne vjerujem da ima kvalitet za reprezentaciju osim ako za ove dvije sezone nije nenormalno napredovao.
Ima izgleda i CG državljanstvo, branio je u Zetu i što je bitno izgleda da je prilično često na golu. U dvije sezone u Otelulu ima 54 nastupa.
ođe mu ga nema, mada ga opet ne bih zvao
http://transfermarkt.de/de/branko-gr...ler_54843.html
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_O%C8%9Belul_Gala%C8%9Bi
Igrači sa dvojnim državljanstvom, pri dnu.
A što ga ne bi čoče zva ako je dobar igrač? Da nije gubav? Što smo zvali Pavićevića, Bašu, Drinčića i još poneke?!
nema veze prosinecki sa njegovim branjenjem u zvjezdi nego neke ne fudbalske stvari su u pitanju. morao ga je staviti jer je neko ulozio pare da bi dosao u cz a onda te pare treba da se isplate. tako da ga sig nece zvati u reprezentaciju mada u danasnje vrijeme sve je moguce. nadam se da nece jer i nije bas stabilan sa glavom i nosom.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
pa zar nije bolje golman koji redovno brani u ekipi koja igra l s ili onaj sto je rezerva u videotonu.
svaka cast bonji nemam nista protiv njega ali nije lako biti rezerva u klubu a posle ocekivati da si dobar kad stanes medju stative na tu 1 utakmicu
Nas Kasiljas, bijase nekoc.
bijase al mu se forma ne odrzi)
po meni bi malo trebalo procunjati po evropi da se izmisli jos neki novi igrac)
kao ste oje file to radio, fali nam jedan u odbrani i u sredini![]()
Kome fali nesto kod Bozovica tome fali u glavu nebitno jel trener Videotona ili lokalni strucnjak...
deuscroix
Looking for the missing parts
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Cak i fizicki imaju nesto te lice jedan na drugog. Ja bih ga trenirala ako treba (ne u prenesenom znacenju).
Svi mi koji smo prenijeli znacenje prije zagrada.
Lajk.
Hm, izgleda da su treneri svih ekipa ovih 10tak jačih liga Evrope odreda sa falinkama u glavi dobili to mjesto.
Bez zabune, dosad od Bonje nismo imali boljeg. Al to ne znači ako se bolji pojavi da ne treba ka njemu gledat. To je reprezentacija a ne dobrotvorna ustanova.
Kad Bajkovic odbrani 15 penala Partizanu moze da dodje u obzir kao zamjena za povijedjenog Bozovica a do tada nema potrebe da pravimo pelagoniju od reprezentacije!!!Drincic,Pekovic i ostali na spisku su odabrani na startu i nijesu pogrijesili nista...
deuscroix
Bajković je tek neka rezervna varijanta. Ja bih ipak obratio pažnju na Grahovca.
vidjeste li beciraja kako pretrca pepea cc.. steta sto nije odigra cijeli mec!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks