Page 418 of 1170 FirstFirst ... 318368408414415416417418419420421422428468518918 ... LastLast
Results 10,426 to 10,450 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ispichutura View Post
    bio je na fizickom, al nije na psihickom nivou bio kao oni... sta vise, svi oni su spremni i svi su savladali vjestinu, pa u ovakvim mecevima ​pobjedjuje samo psiha
    Ne slazem se sa tobom mislim da je on uvijek bio mentalno jak ali nije mogao fizicki da se nosi sa Nadalom kao sto danas radi on je i prije Nadala tukao na Mastersima i to glatko sijeti se i npr Montreala 2007 kad je naslagao prvu trojicu na svijetu i Federeru okrenio 0:1 u finalu ali to su mastersi na GS je sasvim druga prica.
    Pogledaj ga danas on je fizicki nadmocniji od Nadala dok on u cetvrtom setu trci kao lud puca od snage ovaj sinoc ne moze da hoda samo sto se nesaplete o sopstvene noge sto je prije nekoliko godina bilo nezamislivo i kad se toj besprijekornoj fizickoj spremi doda kvalitet teniske igre i psihe koja je tu uvijek bila razultat je ovo danas sto imamo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema te sile da Novak može ostati prvi iduće godine, eventualno do februara. Jedan kiks ga baca na drugo mjesto, jer je takav sistem bodovanja. A ako se bude opterećivao ATP listom, onda je potpuno lud. Neka osvaja velike turnire iduće godine, to bi mu trebala biti jedina briga. Na ATP listi iduće godine on teško može ostat na prvom mjestu čak i da Rafa pauzira cijelu sezonu. Dovoljno je da ne osvoji AO i odmah para na drugo mjesto. I što ga boli *****, upisan je kao jedan od 25 tenisera koji su dosegli prvu poziciju, postao je jedan od 15 koji su prezimili kao prvi, sada je ATP lista običan toalet papir, to je i Rafa izjavio-"jednom kad postaneš prvi, onda samo gledaš da osvojiš što više turnira". Za Novaka je sve osim osvajanja turnira neuspjeh, a osvajanje turnira ga čini vrhunskim teniserom. Kakve koristi ima mutava Karolina od prvog mjesta na WTA listi kada nema ni jedan GS, a mislim da nema 1 ili 2 Mastersa.
    "ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Besmrtni monah View Post
    Nema te sile da Novak može ostati prvi iduće godine, eventualno do februara. Jedan kiks ga baca na drugo mjesto, jer je takav sistem bodovanja. A ako se bude opterećivao ATP listom, onda je potpuno lud. Neka osvaja velike turnire iduće godine, to bi mu trebala biti jedina briga. Na ATP listi iduće godine on teško može ostat na prvom mjestu čak i da Rafa pauzira cijelu sezonu. Dovoljno je da ne osvoji AO i odmah para na drugo mjesto. I što ga boli *****, upisan je kao jedan od 25 tenisera koji su dosegli prvu poziciju, postao je jedan od 15 koji su prezimili kao prvi, sada je ATP lista običan toalet papir, to je i Rafa izjavio-"jednom kad postaneš prvi, onda samo gledaš da osvojiš što više turnira". Za Novaka je sve osim osvajanja turnira neuspjeh, a osvajanje turnira ga čini vrhunskim teniserom. Kakve koristi ima mutava Karolina od prvog mjesta na WTA listi kada nema ni jedan GS, a mislim da nema 1 ili 2 Mastersa.
    видим да се баш добро разумијеш око бодовања.ајде ћути да те ко не чује -.-

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sajmon Rid: "Đoković je najbolji teniser kojeg sam video"

Izvor: eurosport | AG Komentator Eurosporta Sajmon Rid rekao je da je Novak Đoković najbolji teniser koga je ikada video.
    Sajmon Rid nije bilo ko, pa i ove reči dobijaju na težini.
    Rid je karijeru počeo kao komentator na BBC radiju krajem 60-ih, a od 1995. godine je vodeći komentator Eurosporta. Posebno je specijalizovan za tenis i oni koji prate Eurosport sigurno bi prepoznali njegov glas.
    “Novak Đoković je najbolji teniser kojeg sam ikada video, bez ikakve sumje. Da li ga to čini i zvanično najboljim teniserom svih vremena? Ne. Za to mu nedostaje još dosta trofeja.

Ali, Srbin je najbolji teniser kojeg sam ikada video, ali takođe verujem i da je najbolji ikada i da će to pokazati u godinama koje dolaze. Nalazimo se u najvećoj eri u istoriji muškog tenisa, a Đoković je sada stigao do nivoa do kojeg nisu čak i Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Federer ne igra trenutno ništa slabije nego što je to radio pre dve ili tri godine, njegovi udarci su briljantni kao i uvek, ali on ne osvaja Gren slemove. Švajcarac je veoma blizu svojih najboljih izdanja, a Đoković ga konstantno pobeđuje.

Što se tiče Nadala, očigledno je da Đoković u njihovim međusobnim duelima ima prednost, a Španac sada ima veliki psihološki problem protiv svog rivala.

Federer je osvojio više titula od svih, ali tu je argument da je prvih nekoliko Gren slemova Švajcarac osvojio protiv nešto slabijih rivala. Nadal je nakon toga postao najbolji teniser sveta u nekoliko navrata, ali sada je Đoković dobio šest finala uključujući i Vimbldon protiv Španca.

Lako mogu da zamislim kako Đoković osvaja dva ili tri Gren slema sledeće godine i da to ponavlja u nekoliko narednih godina. Veoma je teško u ovom trenutku zamisliti Nadala ili Federera kako ga pobeđuju na Gren slemu. Srbin je jednostavno podigao igru na novi nivo, najviši koji sam ja ikada video.

Federer nastavlja da se bori kao lav, ali ukoliko želi da pobedi Đokovića na Gren slemu moraće da pokaže više na mentalnom planu. Uživao sam u finalu, na trenutke je bilo jednodimenzionalno, ali je bilo zaista fenomenalno.

Kada je Nadal dobio treći set izgledalo je da će biti epsko finale, možda i najbolje ikada, ali način na koji se Đoković vratio i završio meč bio je veoma impresivan.

Đoković možda nema udarce kao Federer, ali ja verujem da će ono što će tenisu u narednih nekoliko godina pružiti biti veće nego što je bilo ko pre njega pružio. Ja zaista verujem da ćemo za pet godina svi doći do zaključka da je Đoković najveći teniser koji je ikada zaigrao na teniskom terenu.”

Thanks Thanks Given 
    5,195
    Thanks Thanks Received 
    9,384
    Thanked in
    4,545 Posts

nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    9,126
    Thanks Thanks Received 
    3,973
    Thanked in
    2,387 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    pa dobro AL nije obratio paznju na ono lay oprosticemo mu

a Djokovic za razliku od plavusana nije koristio reket koji je za 10% brzi od drugih
    Nisam,priznajem.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Hm,a kad odservira kik u stranu Novak je poklapa bilo forhendom bilo bekhendom i odma dolazi do poena.Novaku najvise problema prave servis u tijelo.Nadal je cak isao i do 130 milja juce,Novak nema tu brzinu.
    Pazi,Nadal je bio agresivan cak i na Vimbldonu,ali takva igra ne ugrozava Novaka,jak je na oba krila,jednostavno ima rjesenje,nije kao Rodzer kojem spin na bekhend pravi najstrasnije probleme i ne moze da poklapa loptu,Novaku sto je visocija to mu je lakse,nema gresaka,Rodzer mu pravi problem sa ravnim i jakim udarcima,koji imaju nizak odskok.
    marej napada jedan set i to je to,vise ne moze covjek,a protiv najboljih se ne dobija defanzivom,Nadal je dao sve sto ima u onom trecem setu i sta se desilo,ostao covjek potpuno bez goriva.Da je bilo ko drugi bio juce preko puta Nadal bi ga slomio snagom,ritmom,ali Novaka ne moze,em ostaje uz njega,em moze i da pojaca.S tim se on nikad nije susreo i sad ce morati jos vise da se trosi,jos jace da trenira,jer to sto on igra ne moze da ugrozi Novaka i on ne zavisi od sebe.Najgore je sto ni Mareja ne treba da pobjedjuje,ali SKot jednostavno nema pameti i ne koristi voja mocna oruzja koja ima,a mozda ima i najmocnija na turu
    Novak je najvise problema imao sa slajsovanim servisom u stranu, i to pri samoj liniji, pogotovo kada Nadal servira sa lijeve strane. Jeste imao nekoliko fantasticnih returnova, ali je dosta puta Rafa mogao da diktira igru i osvoji poen, pogotovo u trecem setu.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Veseli Marej. Fino je, kažu, kad četiri najbolja na ATP listi dođu do polufinala GS (na US openu zadnji put 1992.). Jedino je za Mareja malo čudno što je u društvu ljudi koji su od zadnjih 26 GS osvojili 25 (sad je već 26 od 27). Sljedeća godina bi mogla da bude zanimljiva, ne samo zbog ove trojice nego i zbog Del Potra, ako bude spreman. On bi mogao malo da ih poremeti. Što se tiče dugoročne dominacije Đokovića, u nju nešto ne vjerujem. Ne zbog toga što nije dovoljno dobar, nego zbog toga što ne mislim da će imati motivaciju da se samo tenisom bavi i da ni o čemu drugom ne razmišlja. Čovjek voli i da se dobro provodi. Ne kažem da je sljedeći Safin, ali kad se oženi i još ako djecu brzo dobije, više ga vidim kao porodičnog čovjeka nego kao nekog ko vuče po svijetu ženu i đecu. Čisto mi je utisak takav o njemu.

Mada, nikad se ne zna. Evo mu je i sad porodica stalno sa njim, možda se takav trend nastavi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MOLER View Post
    Sajmon Rid: "Đoković je najbolji teniser kojeg sam video"

Izvor: eurosport | AG Komentator Eurosporta Sajmon Rid rekao je da je Novak Đoković najbolji teniser koga je ikada video.

Sajmon Rid nije bilo ko, pa i ove reči dobijaju na težini.
    Rid je karijeru počeo kao komentator na BBC radiju krajem 60-ih, a od 1995. godine je vodeći komentator Eurosporta. Posebno je specijalizovan za tenis i oni koji prate Eurosport sigurno bi prepoznali njegov glas.
    “Novak Đoković je najbolji teniser kojeg sam ikada video, bez ikakve sumje. Da li ga to čini i zvanično najboljim teniserom svih vremena? Ne. Za to mu nedostaje još dosta trofeja.

Ali, Srbin je najbolji teniser kojeg sam ikada video, ali takođe verujem i da je najbolji ikada i da će to pokazati u godinama koje dolaze. Nalazimo se u najvećoj eri u istoriji muškog tenisa, a Đoković je sada stigao do nivoa do kojeg nisu čak i Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Federer ne igra trenutno ništa slabije nego što je to radio pre dve ili tri godine, njegovi udarci su briljantni kao i uvek, ali on ne osvaja Gren slemove. Švajcarac je veoma blizu svojih najboljih izdanja, a Đoković ga konstantno pobeđuje.

Što se tiče Nadala, očigledno je da Đoković u njihovim međusobnim duelima ima prednost, a Španac sada ima veliki psihološki problem protiv svog rivala.

Federer je osvojio više titula od svih, ali tu je argument da je prvih nekoliko Gren slemova Švajcarac osvojio protiv nešto slabijih rivala. Nadal je nakon toga postao najbolji teniser sveta u nekoliko navrata, ali sada je Đoković dobio šest finala uključujući i Vimbldon protiv Španca.

Lako mogu da zamislim kako Đoković osvaja dva ili tri Gren slema sledeće godine i da to ponavlja u nekoliko narednih godina. Veoma je teško u ovom trenutku zamisliti Nadala ili Federera kako ga pobeđuju na Gren slemu. Srbin je jednostavno podigao igru na novi nivo, najviši koji sam ja ikada video.

Federer nastavlja da se bori kao lav, ali ukoliko želi da pobedi Đokovića na Gren slemu moraće da pokaže više na mentalnom planu. Uživao sam u finalu, na trenutke je bilo jednodimenzionalno, ali je bilo zaista fenomenalno.

Kada je Nadal dobio treći set izgledalo je da će biti epsko finale, možda i najbolje ikada, ali način na koji se Đoković vratio i završio meč bio je veoma impresivan.

Đoković možda nema udarce kao Federer, ali ja verujem da će ono što će tenisu u narednih nekoliko godina pružiti biti veće nego što je bilo ko pre njega pružio. Ja zaista verujem da ćemo za pet godina svi doći do zaključka da je Đoković najveći teniser koji je ikada zaigrao na teniskom terenu.”
    Upravo tako ,Federer je iskoristio vakum u svijetskom tenisu jednostavno tip je bio srecniji nego pametniji pa se pojavio kad je Bum Bum Pit bio pred samom penziom Agasi takodje mada on nije taj kalibar.Federer je osvajao GS-ove protiv sve samih ljevaka i cak tada kad je bio najdominantniji tada balavac Nadal ga je redovno prasio na Roland Garosu,a kad je Spanac unaprijedio svoju igru na drugim podlogama Rodzer je otisao u k....,da se razumijemo on jeste fantastican igrac ali je gro svojih titula osvojio bez prave konkurencije.
    Upravo ono sto Novakove rezultate cini vrijednijim i fascinantnijim je to sto su ostvareni u vrijeme Federera i Nadala a ne u nekom medjuperiodu krize kvaliteta i nedostatka asova u svijetskom tenisu zato su meni i Nadalovi rezultati vredniji od Fedrerovih.
    Mislim da je prica o Federeru kako najvecem svih vremena najveca zabluda svijetskog tenisa.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Novak je najvise problema imao sa slajsovanim servisom u stranu, i to pri samoj liniji, pogotovo kada Nadal servira sa lijeve strane. Jeste imao nekoliko fantasticnih returnova, ali je dosta puta Rafa mogao da diktira igru i osvoji poen, pogotovo u trecem setu.
    pa takav servis je nemoguce konstantno dobro vracati. taj servis bjezi od tebe i lomi kičmu jer se ne smijes koncentrisati na tu stranu posto Rafa bas miksa servis. ipak u trecem setu je problematican bio cini mi se servis u tijelo, to mu je mnogo teze padalo posto slabije se namijestao nego u cetvrtom!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitnar View Post
    Novaku su ostali sledeći turniri do kraja godine:
    Šangaj 1000- brani 360
    Pariz 1000 -brani 90
    Peking500 -brani 500
    Bazel 500- brani 300
    Maters kup 1500-brani 400

Rafa
    Šangaj 1000-90
    Bankok250-90
    Tokio 500-500
    Masters -1000

Federer
    Šangaj 1000-600
    Stokholm 250 -250
    Bazel-500
    Pariz-360
    Masters -1500

Sad vi računajte.Ako DJoković izgubi na AO ,neće pasti na drugo.Pa ne nosi gubitak AOa valjda minus 4000 poena???
    Crna Gora-Srpska Sparta

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

Novak đuskao sa Keli Ripom

ČŽPosle osvajanja titule na US Openu Novak Đoković je bio gost u televizijskoj emisiji "Ridžis i Keli", gde je za kraj đuskao uz voditeljku Keli Ripa.

Keli je glumica koja se proslavila ulogom u komediji "Houp i Fejt".
    Novak je odgovarao na mnoga pitanja o tome kakav je osećaj osvojiti US open, kakvi su mu planovi za dalje, gde je naučio da pleše...
    U jednom momentu je priznao da je nakratko odustao od gluteinske dijete.
    "Jutros sam prekinuo dijetu na kratko. Pojeo sam belu zemičku i mogu vam reći da je bila fantastična", rekao je Đoković.
    Što se planova tiče, slede mečevi u Dejvis kupu sa Argentinom.
    "Vraćam se kući da se malo odmorim, a onda imam nastup u Dejvis kupu za svoju zemlju".
    Na kraju je voditeljka zamolila našeg tenisera da nešto odigra, a on ju je pozvao da mu pravi društvo, što je Keli odman prihvatila. Pridružio im se i vremešni Ridžis Filbin.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=dsBjkOdS0SI

Gospodin Covjek ! No1e !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitnar View Post
    Nemoj ti mene učiti oko sistema ATP bodovanja, znam ga u prste. Što je 5-6 hiljada bodova kada se radi o dvojici velemajstora kakvi su Nole i Nadal? Pogledaj dokle je Nadala doveo jedan kiks na slemu, samo nije odbranio titulu i to protiv protivnika koji je branio finale, i odmah razlika poraste za 1600 dodatnih poena. Za tenisku elitu u koju spada Novak, jednom kad se dođe na prvu poziciju ATP liste, ATP lista više nema nikakvu vrijednost! Najviše trofeja je Nadal osvojio kad je bio drugi igrač svijeta, misliš li da je Federeru milo što je bio na prvoj poziciji, dok mu je Rafa uzimao svaki turnir? Bitno je samo jednom u životu doći na vrh ATP liste i ostati zabilježen kao jedan od "besmrtnika", poslije toga, sve osim titula je NEUSPJEH. Što sad vi opterećujete Noleta oko ATP liste, kad neminovno iduće godine mora pasti na drugo mjesto jer brani 12000 bodova? Što bi njega zanimalo to, neka dere Nadala na svim turnirima, kao ove godine, neka sa 13:16 preokrene na 20:16. Neka osvaja GS i Masterse, ko jebe ATP listu više! Nije Nole Karolina Voznjacki, pa da se zadovoljava pukom formalnom prvom pozicijom. Šampion se dokazuje u dvije etape-dolaskom na ATP vrh barem jednom u karijeri, a nakon toga, samo osvajanjem turnira. Nole je ove godine postigao prvi cilj, a u drugom cilju je bio nenadmašan. Neka osvaja iduće godine sve turnire i neka se usredsredi na to, a Rafa neka na prvoj poziciji skuplja tanjire ili ispada u polufinalima od Fiša, Conge i ostale ekipe sezonskih sivonja. Rafa je rekao-"jebe mi se za prvo mjesto, ja sam jednom bio prvi na ATP listi i to mi je sasvim dovoljno, sad mi je samo bitno da osvojim što više velikih turnira"
    "ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Besmrtni monah View Post
    Nema te sile da Novak može ostati prvi iduće godine, eventualno do februara. Jedan kiks ga baca na drugo mjesto, jer je takav sistem bodovanja. Dovoljno je da ne osvoji AO i odmah para na drugo mjesto.
    толико о томе колико ти знаш...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nisam detaljno računao, ali mi se ovako odoka čini da je Đoković obezbjedio opstanak na prvom mjestu još najmanje 6 mjeseci.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako bude gurao do cetvrtfinala prosjecno svih turnira iz ove godine i pritom ne osvoji nista, miran je makar do wimbledona...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Hvala dvojici (u ovom trenutku) trofejnijih tenisera što su učinili završnicu njujorškog turnira legendarnom. Koliko su mogli. 8)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahaha Spanci se sprdaju sa Nadalom.<br><br>

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zašto je Nadal imao grčeve?

ČŽ Grupa komedijaša Losclones napravila je skeč u kojem Rafael Nadal dobija grčeve u nogama kada se pomene ime Novaka Đokovića.
    Svet je naedavno obišao snimak na kojem je Rafi pozlilo zbog jakih bolova u nogama, ali to nije smetalo grupi Losclones da od toga naprave šalu.
    U tom skeču klonu Rafaela Nadala pozli kada god voditelj pomene ime našeg tenisera.

......

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Lagano i Đoković i Nadal izlaze prvi na teren, a moglo se nešto iskombinovat barem još jedan dan odmora da imaju...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by crnogoracdokoske View Post
    Upravo tako ,Federer je iskoristio vakum u svijetskom tenisu jednostavno tip je bio srecniji nego pametniji pa se pojavio kad je Bum Bum Pit bio pred samom penziom Agasi takodje mada on nije taj kalibar.Federer je osvajao GS-ove protiv sve samih ljevaka i cak tada kad je bio najdominantniji tada balavac Nadal ga je redovno prasio na Roland Garosu,a kad je Spanac unaprijedio svoju igru na drugim podlogama Rodzer je otisao u k....,da se razumijemo on jeste fantastican igrac ali je gro svojih titula osvojio bez prave konkurencije.
    Upravo ono sto Novakove rezultate cini vrijednijim i fascinantnijim je to sto su ostvareni u vrijeme Federera i Nadala a ne u nekom medjuperiodu krize kvaliteta i nedostatka asova u svijetskom tenisu zato su meni i Nadalovi rezultati vredniji od Fedrerovih.
    Mislim da je prica o Federeru kako najvecem svih vremena najveca zabluda svijetskog tenisa.
    e ako mogu vjerovat da se ovo može napisat.. federer zabluda!!!!!!!!

jedino što te može fascinirat - đoković je postigao ovaj uspjeh u posljednjih 10 mjeseci, kad je federer pred penzijom, a kad nadal povrijedio koljena..

ali to ne znači da je manje vrijedan njegov uspjeh, jer to je tenis danas..

ostaje mu još marej, ali eto zva će ga za kuma..
    Last edited by kimi pg; 15-09-11 at 14:31.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Od kad je Nadal povrijedio koljena uradio je najbolje stvari u karijeri,3 Mejdzora prosle godine,a nikad ovako intezivnu sezonu nije imao i da nije bilo Djokovica opet bi dosao do 3 Mejdzora i ko zna koliko Mastersa.
    Mlatite obojica,mrznja vam ne da pa dzaba,na B92 obojica!
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Ovo je nepravda : You must spread some Reputation around before giving it to Jakuza again.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    e ako mogu vjerovat da se ovo može napisat.. federer zabluda!!!!!!!!

jedino što te može fascinirat - đoković je postigao ovaj uspjeh u posljednjih 10 mjeseci, kad je federer pred penzijom, a kad nadal povrijedio koljena..

ali to ne znači da je manje vrijedan njegov uspjeh, jer to je tenis danas..

ostaje mu još marej, ali eto zva će ga za kuma..
    Zabluda u smislu najveci i najbolji svih vremena.Najtrofejniji da ali ovo drugo ne.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Od kad je Nadal povrijedio koljena uradio je najbolje stvari u karijeri,3 Mejdzora prosle godine,a nikad ovako intezivnu sezonu nije imao i da nije bilo Djokovica opet bi dosao do 3 Mejdzora i ko zna koliko Mastersa.
    Mlatite obojica,mrznja vam ne da pa dzaba,na B92 obojica!
    ja mržnju nikad pomenuo nijesam, niti mrzim đokovića, ni ostale..

a ako su federer i nadal zablude, onda samo nastavi da mlatiš.. nadal nikad kondiciono neće biti spreman kao što je bio prije povrede, a federera stižu godine..
    pomamili ste se zadnje 10 mjeseci, napraviste od njega najvećeg svih vremena, a ima, koliko, 5 GS-ova?

ako nastavi sa uspjesima narednih godina, onda je druga priča.. što ako dogodine ne osvoji ništa, ili po neki masters?
    naiđe svakome sportisti u karijeri trenutak slave, ali samo najveći ga uspiju održat malo duže od ostalih..

Page 418 of 1170 FirstFirst ... 318368408414415416417418419420421422428468518918 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)