nije mi jasna jedna stvar moze li tablet neki fini omanji da ima funkcije telefona ? sim slot i da poziva, pa na slusalice da se zbori ?
nije mi jasna jedna stvar moze li tablet neki fini omanji da ima funkcije telefona ? sim slot i da poziva, pa na slusalice da se zbori ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
a fantazija , gledo sam ovi galaxy s2 skoro je ka tablet, bolje onda tablet uzet i siroke pantole sa velikim dzepovima , imal kakav slajd tune da ima qwerty?
problem je shto morash da prichash na speaker ili slushslice
ovi malo bolji tableti imaju usb pa mozesh tastaturu prikljuchit
sad sam gledao neki flayer dje je na akciju neki viewsonic 10 tegra2 ali 2.2 za 320eura!!!
Može, zato ja Ganjam Galaxy Tab od 7". Staje usvaku torbicu a ima i SIM slot za 3G. Ovaj ZTE ti ne bi kao ni sebi preporučio...
e mora da znači. Galaxy Tab ima mikrofon imožeš da pličaš bez slušalica, ako te ne mrzi da držiš 380 grama u ruci. Mene ne mrzi![]()
Ako je ko upoznat sa doticnim da mi kaze valja li sta.
Alcatel OT-908
specifikacije su mu iste kao i mnogim mnogo skupljim telefonima (isti cpu i ram kao precjenjeni wildfire s)
msm7227 i 512rama shta ti treba vishe od jeftinog androida!?
najvece je ****** shto je "premlad" model pa nema nijednog community-ia da se sa njim bavi....
ali s obzirom da se prodaje u meleon zemalja bice i toga...
Last edited by SFU; 13-09-11 at 22:26.
gledah ovi galaxy tab mogu ga uzet za 40 ojra 50 , al masiiiivan brutalno, imal koja manja opcija , il dajte neki android simpatican il nesto sa slajdom i qwertyjem, a da ga ima mtel da znate
inace galaxy s je iste cijene kao galaxy 2 heheheheh smijesno ;p
Last edited by sparco; 14-09-11 at 10:40.
sto je josh smjesnije nemaju ih ... smradovi su navavili 5-6 komada to proslo i nema sad za sad
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
mada ako padne ovaj s 1 za koji euro uzecu ga meni zavrsava posao i manji je od s2 , mada sam se sigrao sa s2 juce cio dan, uh sto je dobar
ako mozes da uzmes S2 uzmimaj njega, jer je brukica. Dobar je i ovaj S ali onaj ima 1gb ram , 1.2ghz i ekran koji je 4.3 (a uklopljen je u kuciste , da i nije puno veci SII od S)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
i lak je ka pero ne osjecas ga u ruci
valjalo bi da je malko tezi jer ovako i jedan i drugi djeluju kao da su previshe plasticni zbog lakoce![]()
ali na SGSII je ovaj ram preveliki plus , jer na SGS je samo 512mb, naravno da nije ni to malo ali kad se popali vishe apps onda malo ostaje slobodno
presmjeshno su laki...malio je reci plastichni...bolje kartonski
znam ja to, al meni treba samo i strogo mail provjerim, cukenm nesto na forum jedan, ne cdm of course, i upalim nekad i ponekad rijetko naki skype ako to ima gchat ili yt
jedna slicica
vec bilo, X puta, al nije zgoreg potsjetit se...
(nečitko)
e jebigaja ovo vidjeh skoro prvi put
![]()
samsung i5500 galaxy 5 na cm7 2.3.5 nemam market-a i google maps...kako da vratim fabricki rom ili da rijesim ovo...
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
pa ko i svaki samsung odin-om!
registuj se i skini
http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i5510.htm
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks