nemoj![]()
razmisljam da uzmem ovaj tel. vase misljenje???
http://www.t-mobile.me/telefoni.aspx?telefonID=94
Last edited by dr dn; 09-09-11 at 01:10.
nemoj![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
sto? ??
je li to ovaj??? ne razumijem se
http://www.t-mobile.me/Main.aspx?id=...rika=753&tip=1
Nemoj
///M
jedino sto valja o njega je ekran, ali je mali...
nemoj nikad uzimat t-mobile brendirane telefone, vazda su bili i ostace smece![]()
pusti ova mlacenja okolo, otisao sam da uzem postapid i telefon je bio ebenih 19 eura uz paket koji sam im morao da uzmem i uzmem ga telefon za te pare je odlican,ne znam koliko je u slobodnoj prodaji ali sigurno nije preko 100-120e i za te pare neces kupiti bolji telefon,kupi ga vjeruj mi,dobar jeftin telefon sa androidom
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
moj brat ga sad skoro kupio i rece odusevljen , valjda androoidov nisam siguran eto pricao na skajp sa mnom preko njega , msm da nema prednju kaemru , strasan telefon ... po meni bar.
ekran je premali...2.8 inca.jos je kapacitivni pa moras prstom nemos olovkom,pikselaza ekrana je kao nna wildfire...sto znaci loseako ga uzimas za 19e sad jbg..ali ako treba da ga platis 120e...onda ima boljih rjesenja sigurno,makar i polovnih,moje skromno mishljenje
![]()
pa mislio sam posto sam vec na ovaj paket imam mogucnost da ga uzmem jer nisam uzima nikad telefon preko njih...razmislicu jos par dana... hvala svima i slobodno saljite svoja misljenja i iskustva
hahahaha....neeeeeeee...nisam ja taj tip...pomjesao si me s nekim![]()
Nisu uopste trgovacke fore,nego za 120e ima mnogo boljih telefona ,eto za primer ZTE BLADE![]()
cus trgovacke fore sto je reko da je glupo dat 120e za ovaj telefon... ada nije glupo no je BRUKA!!!
on ne vrijedi, OTKLJUCAN, preko 85-90 eura, a ne kodiran na mrcni t-mobile
ja ti mogu samo reci da za 120e koliko kosta mozes da uzmes telefon boli galva i dupe ... telefon stv. nije los , pametan je ali moja licna preporuka preskup za te pare a ima boljih definitivnoo , nije da ti ubijam volju ali tako je bar moje misljenje ...
ali ja nemam 120 eurapreko paketa bih ga uzeo ionako sam evo 2 godine pretplatnik a nisam nista uzeo za to vrijeme :P
slobodno ga druze uzmi...
odgovorno tvrdim bolji je od wildfirea (duplo), x10mini, i5800, i5500....
tu je sa galaxy mini, p350 lg, jedino je galaxy fit osjetno bolji
uvjek sam za hvga rezoluciju ali tih telefona je sve manje
ali je bolji i od masu hvga androida svih sa 7201 cpu-om, a ima vishe rama od masu novih...
gura sve igrice koje ne zahtjevaju armv7 cpu
sve to za 20-30e......
prvo ja se zezam malo sa goceom,on sigurno nije shvatio to ozbiljno tako da bez tog busanja zamolicu ,drugo mislim da nije toliko nego je nekih 80 do 100 eura ,trece imao sam xperiu x10 mini ,nije mu ni primaci ,nosio sam wildfire samo nek je zdravo e njega uzmi za 100 eura polovnog ajde, uzmi zte polovan za 100 ako mozes .opet ponavljam cijena NOVOG telefona je ispod 100 i nema teoretske sanse da si u pravu da te pare ne vrijedi
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks