Nije bio alkoholisan samo je isao brze nego sto treba, u svakom slucaju da je isao sporije ne bi bilo ovako.
Nije bio alkoholisan samo je isao brze nego sto treba, u svakom slucaju da je isao sporije ne bi bilo ovako.
Da li bi volio da te neko udari 50 na sat ili 140 ? [jer se tuda moze lagano vozit 140]
ma onaj put kao takav je uradjen da se moze voziti kao po autu putu, ali sobzirom da je uradjen kao bulevar, sa kruznim tokovima, sa prikljucnim saobrcajnicama koje nisu rijesene petjom i sl, onaj put onda definitivino nije za preko 80km, iako i ta brzina izgleda kao da se stoji...
ja sam svakako mišljenja da nije budala stavljala znakove po crnogorskim putevima, i da ih svakako radi lične i tudje bezbjednosti, i mirne savjesti treba poštovati uz eventualno odstupanje 10ak km/h više, toliko i policija uglavnom toleriše, i normalno je da nije logično dje je 50 km/h ograničenje ići 120 km/h.
ali postoje ljudi koji jako brzo voze i super vladaju vozilom, a postoje oni koji su nesigurni, tačno ih vidiš kako stalno cimaju volan, stalno koče i guze se brzom trakom, oni su po meni izuzetna opasnost na putu.
Nije tacno ovaj se ukljucivao. A da ima znakova bez smila ima, onamo su sa smislom.
pezo se ukljucivao sa desne strane gledao iz pravca grada ka zeti. udaren je po sre sredine .znaci covek je malo brze isao sa pasatom a nebitno i da je isao duplo manje vidi se da se ovaj direktno prije njega ukljucio , vozaca pasata nije isao ni lijevo ni desno.
zakljucak. treba da se vozi 40 na sat bilo dje jer nikad se ne zna kad ce se neko ukljucit sa sporednog puta kako njemu volja...
f6
^^ Dobro je, ja sam mislio da sam se ja gadno istripovao u Pg proslih godina, da tamo sa svih strana izlecu automobili... Sad znam da je ipak tako, stvarno.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Tako je, pogotovo kad je rush hour, najcesce nekulturne kretencine u stare krame bez klime.
TAKUMI
Jel dobio ikad ko kaznu za 12km/h prekoracenja, uz tri trake, u nenaseljenom mjestu, kaznu 70e.. e pa ja jesam.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
To je vec preseravanje i kradja. Ja im ne bih platio. Uzeo bih advokata, potrosio bih 500 samo da im ne dam tih 70, nije u pitanju to da cu im dat 70 eura, u pitanju je to sto oni tebe smatraju budalom a tako ce i drugog, i treceg, i cetvrtog.
TAKUMI
Nije bilo samo to, malo sam ih ja isprovocirao smijanjem za tih 12km/h ono bas sam ugrozio saobracaj, jos jedan lik isao pored mene paralelno i kad sam ih vidio ja prikocio, ovaj me presao, i njega pustili mene zaustavili. I ja pitah sto onog pustiste, i tako je sve pocelo.. Da je posle napisao za najsvjetlije moguce folije pozadi, kaznu od 50e i plus 20e za prekoracenje.. Bezbjednost na prvom nivou, a to sto sam posle do Bd imao ubit nekog to njega nije briga. No ajd. Nema veze.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Dobro, 50 je bilo za folije. E sad, problem je sto drotovi ne znaju zakon, ne znaju svoj posao - nekome skidaju a nekome naplacuju.
TAKUMI
Archi, lako si se predao. Prelako.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
kolika je kazna za vožnju bez majice, tj go do pasa?![]()
A zasto je nervozan? Zbog nedostatka kesa.
TAKUMI
ovo mi je bas nelogicno, jer u CG nema mozda nijedan Subaru, tako da ce se uvijek znat da je to policija ako ga oni kupe,dok Passata ima na hiljade i onda ima je lako da se kriju i da upadaju u kolonu i da mijenjaju tablice, jedino mi pada na pamet da su im mnogi bježali i onda su se ovi žalili da im treba brže auto i sad dobijaju Imprezu STI :mrgreen:
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks