Naravno da je moguce.
Lako ga je prepoznat, ispred suvozaca gore imaju 4,5" display.
jel moguce da imaju sad tri pasata??? jer juce kad sam se vracao iz bd, bijase na brajice pored puta jedan isti kao ovi presretaci, a onda od ct do pg za 5km prodjoh dva...jedan na PG tablice drugi na PV...
Naravno da je moguce.
Lako ga je prepoznat, ispred suvozaca gore imaju 4,5" display.
TAKUMI
Kenjas. Frajer se mimoisao s njim 140 na sat preko limita i prepoznao ga je.
TAKUMI
Znaci 3 Passata, svijelo plavi, sivi i crni.
TAKUMI
ovaj sto ja vidjes je isto bio sivi/plavi....ako ti je to provjerena informacija onda ovaj moj otpada![]()
Provjerena, 100%.
TAKUMI
a dje im ordinira crni? jos ga nisam primjetio
ima i par B klasaal one su uglavnom na putu ka sjeveru
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
a ovo gore te napisase moz mislit kako bazdare opremu
nooooooot
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ako sve ostane kao sad, uskoro mozete ocekivati subaru u ulozi pasata![]()
opa prosle nedjelje izlazi maestralno new v strom policjot iz zagorickog mupa i krece u fatanje, sva prilika zamjenjuje bmw na relaciji put sjevera pa se pazite ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
dva passata imaju, treci svjetlo plavi je u komade ljudi provjereno.
the World's leading dance event
Sensation
Bukvalno, mada sam ih uhvatio. I dok je to uradio njegov kolega je vec bio krenuo naprijed autom, i naravno napravio prekršaj, jer se polukružno okrenuo na magistralu, i nazad za PG.
Mislim šta reći, naši policajci su nevjerovatno bahati i nemaju nimalo kulture, čast pojedincima.
reci to njima....i meni je uzese jednom onamo...isao sam samo 120![]()
e mene je one pravine kod lovćena vazda strah, čini mi se da je ograničenje 50, a može se komotno ić "samo 100"i voze ljudi brzo što je najjače, a panduri samo čekaju i klepaju
![]()
Tamo uopste nije bezbjedno, kakvih 80?
TAKUMI
ne ponasa se svako isto na 120 i ne vozi svako dobro...jbg...sigurnije je necije 200 no pojedinih gospodja kroz grad 20...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ovo crveno auto je Chevrolet Spark, ovo ti ima handling kao ona kolica u samoposlugu, inace vidjeh Passata danas, sivi, PV tablice.
Ovo na sliku je pug 206
Njak Njak Njak
Yeap.
TAKUMI
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks