hehehhe bon sam pa dok se zalijecim eto me, al ovaj put serious work its going to be done !!!! ono ce smijesno bit za novi program, e poludjeh doma, nagomilao sam nenormalne energije
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Valja li mi biljni proteini posle treninga ( sojine pahuljice, sojino mlijeko i puter od kikirikija recimo ) ? Ili bi bilo pozeljno iskljucivo zivotinjskog porijekla?
"Čistim ođe, nema tu gospode."
Soja ima nisku biolosku vrijednost, puter od kikirikija zilion kalorija.
There are so many dawns that have yet to shine!
Na kalorije ne obracam paznju jer nemam problem sa tezinom nikakav.
A nisam upucen u biolosku vrijednost.
Je li dobra soja posle treninga sto se tice proteina il' ne?Pita' bi' ja Sparca no me sramota vise koliko ga bombardujem pitanjima na PM.
![]()
Neki ljudi zaista ne mogu da razumiju odgovore. Da ti uprostim: ne valja soja, ne valja kikiriki puter.
Dzoni, samo se opusti. Nema potrebe da si toliko napet i pod stresom.
Na moje prosto pitanje si mogao da mi odgovoris prostim odgovorom.
Ipak cu jos malo proguglati, jer mi ne ulivas bas povjerenje tvojim djecijim ponasanjem.
Last edited by Forever; 10-09-11 at 11:45.
Da ti opet objasnim, iako si brezobraznik : ) Jedino sto od soje valja je sojin izolovani protein, suplement, a i on je tri koplja ispod whey-a.
Jebes hemiju, jebes sve... Ustedis malo para i kupis si implante!
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
nikola objasni coeku da soja ima estrogena dejstva, pa ako oce sisice i mekanu kozu i da nema dlaka neka pije![]()
E ovakoje li uzima ko od vas ove topljace masti... ako jes kolka je cijena koji valja i kakvi su efekti njegovi je li unosenje uprazno ili pomaze uz trening...?
uzmi , al samo oni najskuplji te rade, ovo ostalo je boranija, i treba ti jedno 4 5 kutija, al se sagoric ludilo ;pppp
ahahhaahhhahaahhastetooo
sredjena ishrana i kardio ti sami donesu rezultat bez icega , a tih 45 ojra das na whey
i bez toga mozes jako kulturan i lijep rezultat za start postici, a onda se nadogradis ; 0
treba mi informacija. ima li u neku od tih teretana koje posjecujete da traze instruktore??? jos bolje ako je aerobik??? na prostoru pg.
i molim vas ako moze sve informacije na pm.
Last edited by Dingospo; 20-09-11 at 17:45.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks