Pa igra sam iz 2-2I nije 1.15 bila no 1.50
![]()
Ne dolazim odje vise i necu, ali vam prica ne ide. Primili su dva gola jer ih je bolio ***** i jer su potcijenili protivnika. I to je to. I chili da si me pita rekao bih ti da ne igras barsu.
Kako mozete igrat ljudi kvote 1.15 i 1.20 a da vam je uplata tu do 20e. U redu da je stavite za uslov na uplatu od 100 i vise, ali da je imate na tiket sa tolikom uplatom ni slucajno.
Pa igra sam iz 2-2I nije 1.15 bila no 1.50
![]()
Para vrti dje burgija neće.
bice odje nesto smuceno opetPostovane kolege kladionicari i administratori sajta dobro vece...Javljam se iz svoje kafane u centru mog rodnog grada sa zeljom da Vam predocim misljenje o utakmici danske druge lige koja se igra u nedelju od 15h.
Radi se o cetvorogodisnjoj saradnji 3 za 3 izmedju ekipa Fredericije i Skive.Ovo bi trebala da bude peta sezona.Pogledajmo...
2007/08 2:0 3:4
2008/09 4:2 1:2
2009/10 2:0 0:1
2010/11 1:3 4:2
Znaci prve tri sezone su slavili domacini,dok su u prosloj sezoni slavili gosti.
Sada ce vecina od vas reci da je ovo prva utakmica i da je ne vredi igrati,jer ne znamo sta ce biti.Slazem se u potpunosti,ali pogledajmo statistiku predhodnih osam susreta,koji ce nam dati nekoliko zanimljivih podataka iz proslosti.
1.U sezonama 2007.i 2009. kada je Skive bio domacin dolazili su prelazi iz 2-1,dok sa druge strane Fredericija nije slavila ni jednom na svom terenu sa pomenutim prelazom.
2.U duelu ovih ekipa u protekle 4 godine,svake sezone je dolazila jedna velika kvota.Pogledajte...
2007. 5,51
2008. 3,48
2009. 5,30
2010. 4,97
izvor kvota:BetExplorer
Trenutne kvote se krecu oko 1,6-3,85-4,80,ali koliko vidim na svetskim kladionicama kvota na domacina pada,dok na gosta raste,sto po meni ne mora da znaci nista.
Znaci da remiziramo sto kaze Sojic,ne zalicite se,probajte na manji ulog prelaz 2-1,p2 i konacno 2,eventualno t2 1+ i 2+ u zavisnosti od kvota,a Dr. ce sacekati ovu utakmicu na prolece i blagovremeno vas obavestiti sta da radite.
Inace,Fredericija je startovala odlicno u novoj sezoni,trenutno su drugi na tabeli,dok je Skive zakovan za dno sa samo dva remija iz 4 susreta.Vec su odradili jedan prelaz iz 2-1 sa ekipom Blokhusa u predproslom kolu.
Srecno i pozdrav!
![]()
nisam imao vremena inace bih stavio ovdje , Valensija je stavljena na Black_Velvet-ov predlog
http://www.soccervista.com/Frederici...3-1033083.html ??????????????
da nema neko jedan siguran tim na koji bi moga ulozit 500e ?
Mislim da je sigurna 2
Randaberg- Sandefjord
al ne znam je li to za 500€
Last edited by PERPER; 11-09-11 at 10:13.
OFK Beograd - Rad 0-2 kv 1.5
Roma - Kaljari 1 kv 1.5
Betis - Majorka 0-2 kv 1.75
Ukupna kv 3.93 x 20e = 78,6e
Jos da urava sad dobije
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Smije li se igrat srbija 1 ?? jel im za prolaz ???
Lambda
jest.......
Inter 2 kvota 2.1
Inter standardno dobar protiv Palerma,Samuel i Lucio konacno igraju opet u tandemu,jes da su bekovi Ranokia i Nagatomo al iz Palerma jedina prava opasnost je Mikoli.
Katania isto izgleda kao fina 1 2.1 kvota,standardno dobri kuci mada tu uvijek moze bit nekakav X.
Fulham bi trebao da dobije,mada kvota 1.7 i nije nesto a i Blekburn se popravlja stvarno su nerealno izgubili od evertona kuci masu su bolji bili.
I takodje mala opklada da Joveta da go![]()
Breda - Feyenoord 2 @2,20 bet365
Roma zadnjih 7 duela kuci dobila ! ! !
Lambda
kako se kaljari posra u vucicu
osjecam da ce ovaj trener rimljana odma nazad za spaniju![]()
Who let the dogs out
Ao kako nas posra ova roma :/
Para vrti dje burgija neće.
roma i psv![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Bio je za 500 eura
http://www.flashscore.com/detail/2yvMBaK3/#summary
kola, mobilni i djevojku nocas na Inter.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks