View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 716 of 2251 FirstFirst ... 21661666670671271371471571671771871972072676681612161716 ... LastLast
Results 17,876 to 17,900 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Kemo Djechevic je to pomenuo isto kad je poredio plate od prije par sezona kad je on bio u klubu i sad ove zadnje dvije godine.
    Izjava je bila tipa, Micko Djurishic je tad bio najplaceniji igrach Buducnosti sa 13.000 eura godishnje a Giga Vukovic je imao 12.000 eura mjesechno ovu zadnju sezonu/dvije.

Kuda plovi ovaj brod...
    A Kranjcar koji je savez uveo u 16 najboljih na svijet nas jn nagrdio sa 7000???Ovo je sok terapija za svakog normalnog covjeka koji ima nekih mogucnosti da bjezi odavde
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Eo sad cuh da je clan uprave buducnosti (mozda ima titulu i u savez) izvesni Djecevic jednom prilikom izjavio da je bivsi fudbaler buducnosti Vukovic primao 12.000 € a sta je njegov ucinak kao fudbalera u ovoj amaterskoj ligi dje je Dzafa veteran trebao da im da 5 komada u sred Podgorice???Kranjcar ne da je radio za mizerne pare nego ja da sam na njegovo mjesto ne bih ni autogram dao za te pare ali dobro,nekome iz saveza je to smetalo a tesko je ocekivat da je Savicevic ta osoba mada sve je moguce...
    opet se mjesaju klubovi i reprezentacije on jeste radio za sitne pare ali dje je bio prije toga i to mu je mozda bilo previse. da te neko pitao prije nego sto je dejo ga imenovao za selektora za njega rekao bi nemoj molim te. ja i dalje tvrdim da ga dejo nije bez djaola potjerao ili iz hira nego da pokusa da nas izvadi iz ovoga dje smo krenuli. a kad vec pominjes tih 12 hiljada za gigu, pitaj se koliko im je para donio sto je potpisao za hajduk. ne moze se uporedjivati klubovi i igraci. sto bi trebao vucinic da kaze, kako me moze trenirati trener od 7 000 a ja primam milione po godini. svi primaju koliko zasluzuju.
    a sto se niko ne zapita kako taj kranjcar nije nidje preko godinu dana proveo , ni jedan ugovor do kraja nije ispucao. mora da je do tih 22 kluba sto ih je trenirao, ili im je dejo na celo bio svima ili je do cica nesto
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post

On je sam pristao da radi za te pare, niko ga nije cerao. A mislim da mu je i to odlicno doslo s obzirom da su ga izvadili iz naftalina. Nakon 3 dobijene utakmice i remi sa Engleskom i kad su klubovi poceli da mu salju ponude on je shvatio da mu je porasla cijena pa da bi se osigurao kod nas je odma trazio novi ugovor. Nisu mu mogli tada dati novi ugovor kad su znali da se jos nismo 100% kvalifikovali, a takodje su poceli problemi izmedju njega i Deja. Eto na kraju se ispostavilo da nam Svajcarska moze uzeti drugo mjesto, ali ne vjerujem da ce se to desiti.
    Ako cemo realno to gledat, slobodno mu se i tad mogao ponudit novi ugovor, zbog ovoga shto je do sad uradio, on je vazda radio ono shto sam od njega i ochekivao, da motivishe do bola onu ekipu sa polovinom ogranichenih igracha i da ih ubijedi da mogu, samo da se bore i trche, da vjeruju.

Ali shto reche Braco porasli su nama kapaciteti pa se i dalje pominje prvo mjesto u grupi, iako to jes teoretski moguce ali realno gledano, koliko god bi volio da tako bude i da ja progutam ovaj post poslije ove dvije utakmice, to je veoma veoma teshko izvodljivo.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ako cemo realno to gledat, slobodno mu se i tad mogao ponudit novi ugovor, zbog ovoga shto je do sad uradio, on je vazda radio ono shto sam od njega i ochekivao, da motivishe do bola onu ekipu sa polovinom ogranichenih igracha i da ih ubijedi da mogu, samo da se bore i trche, da vjeruju.

Ali shto reche Braco porasli su nama kapaciteti pa se i dalje pominje prvo mjesto u grupi, iako to jes teoretski moguce ali realno gledano, koliko god bi volio da tako bude i da ja progutam ovaj post poslije ove dvije utakmice, to je veoma veoma teshko izvodljivo.
    moja prognoza mozda i najrealnije da wels dobije svajcarce a da mi izvucemo x na bunker i to je to. tesko cemo mi protiv svajcaraca tamo izvuci bilo sta. mislim da bi mi teze palo da izgubimo u baraz nego da sada ispadnemo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bogami da smo dobili bugare, ne bi se sjekirali oko tog posranog boda, pih

nego ko su nam moguci protivnici za baraz, ako ga izvucemo?
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    moja prognoza mozda i najrealnije da wels dobije svajcarce a da mi izvucemo x na bunker i to je to. tesko cemo mi protiv svajcaraca tamo izvuci bilo sta. mislim da bi mi teze palo da izgubimo u baraz nego da sada ispadnemo.
    Znam ja to i to nije nemoguc scenario, vidjecemo to svakako poslije prve utakmice.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    bogami da smo dobili bugare, ne bi se sjekirali oko tog posranog boda, pih

nego ko su nam moguci protivnici za baraz, ako ga izvucemo?
    Nemam pojma :P kako se to tachno gleda, pitah na ovaj topic za kvalifikacije mislim da nije niko odgovarao, kako idu ti nosioci za baraz, poshto vidim da Srbi mogu bit u nekom sluchaju nosioci, pa da vidim dje smo tu mi, nego niko ne progovori.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mi necemo biti u nosioce, tako da su protivnici za sada: grcka, svedska, srbija i ceska
    u drugi sesir su: turska, irska, bosna i mi

timovi su poredjeni po uefa ranglisti prije izvlacenja...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    mi necemo biti u nosioce, tako da su protivnici za sada: grcka, svedska, srbija i ceska
    u drugi sesir su: turska, irska, bosna i mi

timovi su poredjeni po uefa ranglisti prije izvlacenja...
    kad bi sve tako bilo kako bi se lagano moglo igrati sa njima, ne vidim ni jednu od njih da je toliko jaca od nas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svi sem srbija, posto bi ja mislim bilo mrtvih kroz cg
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Eo sad cuh da je clan uprave buducnosti (mozda ima titulu i u savez) izvesni Djecevic jednom prilikom izjavio da je bivsi fudbaler buducnosti Vukovic primao 12.000 € a sta je njegov ucinak kao fudbalera u ovoj amaterskoj ligi dje je Dzafa veteran trebao da im da 5 komada u sred Podgorice???Kranjcar ne da je radio za mizerne pare nego ja da sam na njegovo mjesto ne bih ni autogram dao za te pare ali dobro,nekome iz saveza je to smetalo a tesko je ocekivat da je Savicevic ta osoba mada sve je moguce...
    Moras da znas da selektorima u okruzenju i nije bas mnooogo veca plata...

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    svi sem srbija, posto bi ja mislim bilo mrtvih kroz cg
    mrtvi bi lezali na sve strane to sig .. lol

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    mrtvi bi lezali na sve strane to sig .. lol
    ja bi to najradje volio, jel ono zana pjeva
    gusti su gusti
    pa zamisli na marakanu, pola marakane cg iz beograda a druga polovina srbi iz crne gore ne bi za srbijance bilo mjesta lool

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Skupih snage i vremena da odgledam snimak meca... Prvih pola sata nista od Velsa, mi vrlodobri, a komentator konstatuje kako odavno Vels nije tako dobro igrao... Vidim da se proziva Balic... Momku nedostaje neka zustrina, trk, a ne kas kad je neko probijanje od strane protivnickog igraca, ali daleko od toga da je on za bilo sto odgovoran u ovom mecu. Cak je jednom Bejl visio sam u 16 jer je usao na Batakovu poziciju, a da je Balic posao za njim, ostavio bi Morisona samog, tako da je u toj situaciji Batak bio taj koji je bio lose postavljen. Ili probijanje Bejla kad je u startu zaostajao pola koraka... U svakom slucaju dosta dobar lijevi bek, i mnoge reprezentacije nemaju boljeg...
    Nakon ovog meca postaje jasno zasto smo dobijali po 1:0. Nije to bila nikakva taktika, nego smo svo vrijeme igrali s igracem manje u napadu... Djalovic ne postoji naprijed. Ne moze da se izbori niti za jednu loptu. Svaka lopta bacena njemu je izgubljena lopta... Siguran sam da je Delibasic mnogo bolji igrac. Uostalom, igrali su zajedno u mladoj, pa je i tad bilo jasno ko kosi, a ko vodu nosi...
    Treba nam novi Pekovic, jer kad nam se ovaj penzionise, ostaje rupa u sredini i odbrani. Treba nam napokon Simon koji pogadja. Simon iz Sportinga od prije par godina...
    U Svici Djala nek zamijeni Zverota u sredini i eto ekipe gdje ce Svajcarci moci da pobijede samo uz veliku dozu srece...
    ps. Navijaci koji su bili tamo najbolje znaju, ali melodija pjesme "I love you babe" koja se ponavlja iznova i iznova, u izvedbi neki duvackih instrumenata, je stvarno vrhunski ugodjaj...

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Batak je igrač koji sa pozicije štopera UVIJEK ostavi svog igrača da bi pokrio centaršut (tako skida odgovornost) a zapravo ostane ni tamo ni ovamo...koliko se to puta desilo...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

batak, koji batak
    ja bi zamolio u savezu da ga ne zovu vise ni kao da im popuni broj

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    batak, koji batak
    ja bi zamolio u savezu da ga ne zovu vise ni kao da im popuni broj
    Vjerovatno je platio da igra tako da su tvoji vapaji uzaludni
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Evo malo bullshit-a za one koji vole:

DAN POSLIJE
    GenijalnoAko Crna Gora ne uspije da se domogne makar baraža za odlazak na Prvenstvo Evrope, krivac će biti, niko drugi nego prvi čovjek Fudbalskog saveza Dejan Savićević! Niko drugi nego „genije” sa njegovim genijalnim potezima. Niko drugi nego Dejan Savićević, čovjek koji radi šta hoće u crnogorskoj kući fudbala. Radi što poželi a da mu niko od saradnika ne umije, ili ne smije reći: dokle? Ej, stani malo, Dejane! Ili stani ili na vrijeme kreni, jer da si na vrijeme krenuo, ne bi došao u situaciju da se kola lome na tebi. Da si, nakon tri poraza u prijateljskim, ili rezultatski uzvratnim utakmicama, selektoru Kranjčaru pokazao pedalu, sada bi lakše disao. I ti i mi! Nijesi nas tada poslušao, kao, uostalom, što nikada ne slušaš, osim sebe samog i možda partijskog komandanta. Da jesi, sada bi bezbrižno čekirao karte za istorijske utakmice. Kada smo ukazali na Kranjčarove promašaje, kada smo napisali da su se Albanci veselili usred Podgorice i pobijedili Cicove izabranike, požurio si, gospodine Savićeviću, da nas u hrvatskim medijima nazoveš srpskim listom, a autora upozorenja četnikom (što nam, na kraju i ne smeta). Tada smo vam rekli šta slijedi. Ne zbog toga, kako reče, što volimo, nego što realno na situaciju gledamo. Odnosno gledamo očima običnog posmatrača ne zapaljenika ili dodvornika. Vama, gospodine Savićeviću, to nije odgovaralo i sada trpite, i treba da trpite i na kraju odete, kao što je i vaš izbornik otišao. Na pedalu!
    Gospodine predsjedniče, osim što nikoga ne pitate, krivi ste što ste u najuži krug saradnika okupili ljude koji ne misle, već aminuju vaše ishitrene zamisli. Krivi ste, gospodine Savićeviću, što, kada još postoji, pa makar i teorija za baraž, nijeste dopustili selektoru koji je doveo do praga, da ga preskoči, ili se saplete i razbije nos. Prije bi bilo ovo poslednje, ali i ovako će biti isto, a ceh će platiti nevini čovjek – novi selektor Branko Brnović. Ako se dogodi drugačije, da se Crna Gora domogne baraža, opet Brnović i Savićević neće imati koristi. Iole poznavalac loptanja reći će: Zlatko – Cico Kranjčar je genije.
    Na kraju, genije je smislio, ali ovom prilikom Izvršnom odboru u naručje tutnuo naopaku odluku – smjenu selektora, i to dva kola prije kraja kvalifikacija. Pokušava Savićević da šok-terapijom Crnogorce pogura ka baražu, a ostale su Engleska i Švajcarska. Albion rasterećen dolazi u Podgoricu, dolazi da pobijedi a navijači da se napiju i nerede stvaraju. Nakon toga put u Bazel! Ko još vjeruje da će „časovničari” ispustiti priliku koju su im „genije” i Cico zajedno ponudili. E, malo ko, i manje od brojke koja vjeruje da je predsjednik Fudbalskog saveza napravio pravovremen, da ne kažemo pravi potez.
    Veselin Drljević
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Evo malo bullshit-a za one koji vole:

DAN POSLIJE
    GenijalnoAko Crna Gora ne uspije da se domogne makar baraža za odlazak na Prvenstvo Evrope, krivac će biti, niko drugi nego prvi čovjek Fudbalskog saveza Dejan Savićević! Niko drugi nego „genije” sa njegovim genijalnim potezima. Niko drugi nego Dejan Savićević, čovjek koji radi šta hoće u crnogorskoj kući fudbala. Radi što poželi a da mu niko od saradnika ne umije, ili ne smije reći: dokle? Ej, stani malo, Dejane! Ili stani ili na vrijeme kreni, jer da si na vrijeme krenuo, ne bi došao u situaciju da se kola lome na tebi. Da si, nakon tri poraza u prijateljskim, ili rezultatski uzvratnim utakmicama, selektoru Kranjčaru pokazao pedalu, sada bi lakše disao. I ti i mi! Nijesi nas tada poslušao, kao, uostalom, što nikada ne slušaš, osim sebe samog i možda partijskog komandanta. Da jesi, sada bi bezbrižno čekirao karte za istorijske utakmice. Kada smo ukazali na Kranjčarove promašaje, kada smo napisali da su se Albanci veselili usred Podgorice i pobijedili Cicove izabranike, požurio si, gospodine Savićeviću, da nas u hrvatskim medijima nazoveš srpskim listom, a autora upozorenja četnikom (što nam, na kraju i ne smeta). Tada smo vam rekli šta slijedi. Ne zbog toga, kako reče, što volimo, nego što realno na situaciju gledamo. Odnosno gledamo očima običnog posmatrača ne zapaljenika ili dodvornika. Vama, gospodine Savićeviću, to nije odgovaralo i sada trpite, i treba da trpite i na kraju odete, kao što je i vaš izbornik otišao. Na pedalu!
    Gospodine predsjedniče, osim što nikoga ne pitate, krivi ste što ste u najuži krug saradnika okupili ljude koji ne misle, već aminuju vaše ishitrene zamisli. Krivi ste, gospodine Savićeviću, što, kada još postoji, pa makar i teorija za baraž, nijeste dopustili selektoru koji je doveo do praga, da ga preskoči, ili se saplete i razbije nos. Prije bi bilo ovo poslednje, ali i ovako će biti isto, a ceh će platiti nevini čovjek – novi selektor Branko Brnović. Ako se dogodi drugačije, da se Crna Gora domogne baraža, opet Brnović i Savićević neće imati koristi. Iole poznavalac loptanja reći će: Zlatko – Cico Kranjčar je genije.
    Na kraju, genije je smislio, ali ovom prilikom Izvršnom odboru u naručje tutnuo naopaku odluku – smjenu selektora, i to dva kola prije kraja kvalifikacija. Pokušava Savićević da šok-terapijom Crnogorce pogura ka baražu, a ostale su Engleska i Švajcarska. Albion rasterećen dolazi u Podgoricu, dolazi da pobijedi a navijači da se napiju i nerede stvaraju. Nakon toga put u Bazel! Ko još vjeruje da će „časovničari” ispustiti priliku koju su im „genije” i Cico zajedno ponudili. E, malo ko, i manje od brojke koja vjeruje da je predsjednik Fudbalskog saveza napravio pravovremen, da ne kažemo pravi potez.
    Veselin Drljević
    Nikakve razlike izmedju njegovog mišljenja i mišljenja saveza samo što je savez htio da ga iskoristi koliko god može
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

E sad malo i da odmorimo od priče o selektoru, Jovetić odlično igra, upravo namjestio go.
    evo mu i kapitensku dadoše kad je gamberini izašao
    Last edited by drasko10; 11-09-11 at 15:24.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Taman da gledam malo fudbal, nisam sto godina... A u pet prevrcem Blegburn, da vidim sto se tamo desava...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

dako zapne ova nasa junacina
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Nemam pojma :P kako se to tachno gleda, pitah na ovaj topic za kvalifikacije mislim da nije niko odgovarao, kako idu ti nosioci za baraz, poshto vidim da Srbi mogu bit u nekom sluchaju nosioci, pa da vidim dje smo tu mi, nego niko ne progovori.
    Uefa ranking: http://www.football-rankings.info/search/label/euro 2012 (stanje 12.8.2011. a novi ranking sutra)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nas ovo ne interesuje previse, ionako smo sigurni za 4 sesir ako uspijemo da se plasiramo...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    nas ovo ne interesuje previse, ionako smo sigurni za 4 sesir ako uspijemo da se plasiramo...
    Pa možda te ne zanima ako ne želiš znati tko su mogući protivnici ako prođete u baraž, jer ova lista vrijedi i za nositelje u baražu.

Page 716 of 2251 FirstFirst ... 21661666670671271371471571671771871972072676681612161716 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)