za nk-kotor 100km pa vidi koliko je ko-risan
put niksic-risan je 81 km? moze li neko da potvrdi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
za nk-kotor 100km pa vidi koliko je ko-risan
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
to je to. ispada 81 tacno![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Mnogo, nikad ne bih rekao da ima toliko.
TAKUMI
Vidio sam ih na jedno mjesto, i cuo sam da su tu cesto, posle onog dugog pravca, ima jedna raskrsnica, negdje prije prvog tunela.
TAKUMI
imash ih chesto kad se spushtash dolje u polje....ali ih widish sa brda samo obrati paznju![]()
ko radi ciscenje dizni u pg,da ih skine ocisti i vrati?U pitanju su obicne dizne ne elektronske?
Evo ako je nekome potrebna usluga obrade diskova to covjek radi odlicno a i povoljno. 5 eur po disku.tel. 069 532 932 Mane.
da nije iza univerziteta? u one prve kuce?
ja upravo danas prodjoh dva puta tu relaciju,policije imas kao sto Loshmi rece kad se spustas u dolinu,vide se s brda (zaboravih kako se mjesto zove),znaju da budu i na Grahovo,samo na ta dva mjesta,tj. na jedno od ta dva
Da, to je taj. Kod njega sam ja radio moje, i preporucujem ga.
TAKUMI
i moja preporuka..nisam radio nista, al znam covjeka...
Prije sam radio kod Milica, oni rade odlicno ali su digli cijene, 50 eura prednji sa skidanjem i montiranjem. To je mnogo.
Onda mi je Massa rekao za ovoga i sredio ih kod njega.
TAKUMI
kako ulje dolazi u usisnu granu nije baš u velikoj količini mislim na bmw M52-M54 motore ?
može li se prepravit CCV odnosno da se umjesto njega stavi kao bajpas , zatvori rupa na usisnoj i direktno iberlauf sa crijevom na priključak za karter pored mjerača ?
i koje bi posljedice ove prepravke bile ? :disturbed:
sa obradom diska ide u paru i zamjena plocica?
jel' cistio ko kad sociva u faru? kako?!
the World's leading dance event
Sensation
uh...sociva....ja mislim da ti je jedan moj drug isao kod sarovica, da mu na tuarega to odradi, ali nije bilo spasa...
ne znam jel bilo ranije, al prije dva dana sam polirao farove sa drugom...i to najobicnijom pastom a zube...kolynosi rezultati su odlicni, u odnosu na ono kako su farovi prije toga izgledali...samo krpica jedna i pasta i trljajte....
Ulje u usisnu dolazi preko loseg CCV-a. Ne valjda da se zatvori rupa nikako, probao sam ja na dva slicna motora ali ne valja. S tim bi sjebao dosta stvari. I zasto bi to zatvorio kad novi CCV u MP auto je kostao 60 eura?
Ne mora, ako su ravne. Ako nisu ravne (ako imaju kanala) onda samo ih taknes malo stojkom i bok.
Cistio sam sociva u nekoliko auta, na neka su bila prljava, na neka ne.
TAKUMI
Postoji li kakav sprej za auto protiv prasine?
kako si ih cistio?
nasao sam DIY http://www.a4mods.com/index.php?page...tml&category=3 da se vade napolje ali treba kao far busiti :jaded:
mada meni nema ovoga zmigavca ovako tako da mozda i ne mora ne?!
a i ovo bih odradio onda http://www.a4mods.com/index.php?page...ages/joey.html
hahhaha e gade!![]()
the World's leading dance event
Sensation
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks