Ja se iskreno nadam da ce njegov staz trajati samo ove dvije zvanicne.Kamo srece,da uspije dalje.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ali druze ti (i jos poneki) ga unaprijed otpisujete, po vama on je vec izgubio obije utakmice samo zato sto nema iskustvo. Nema potrebe da odma pljujete covjeka, ako bude imao los rezultat smijenit ce ga i kraj. Bod u Svajcarskoj se vala moze uzeti pa da ih vodi doktor Asanin, a ne covjek koji im zna sve prednosti i mane i koji zna u kakvoj formaciji najbolje igramo. Druga stvar vidim da stalno uporedjujes klubski i reprezentativni fudbal, mislim da je to pogresno.
Potpuno.
1. Ok, nije smijenjen zbog jedne, nego zbog dvije losije utakmice. To je argument, to mijenja nesto u cinjenici da ekipa mijenja trenera a tabela kaze da je sve ok? Jos dva meca protiv ekipa ciji je fudbalski renome, kad se pogledaju sastavi u cjelini, ipak ispred naseg.
2. Eh, da baba ima mooda bila bi...Crna Gora je mec sa Velsom odlicno pocela, oba gola su bila greske odbrane koja je bila oslabljena, i to nije izgovor, nego realno stanje stvari. Momci su se borili, na terenu izgledali i fizicki spremnije i dominantnije, kad se pogleda taj mec u cjelini.
3. To je vec nesto sto se mora gledati i kroz prizmu onoga - kakav je protivnik bio sa druge strane. Ja mislim, odlican. Dokazali su to samo 3 dana kasnije.
4. Sa datim igrackim kadrom, niko nije ponudio alternativu. Na kraju krajeva, to je posao selektora.
Just to slip the skin...
Zanimljivo.
Protiv Svajcarske je vjerovatno najvazniji mec ove generacije. Igraci moraju biti motivisani kao nikada, boriti se svih 90 minuta, ne smiju da dozvole da ih ista poremeti.
A ocekujem sudiju koji ce vidjeti svaki prekrsaj za domacina, a svaki 7 ili 9 za nas.
ako njima nije motivacija da igraju baraz odnosno da igraju za evropsko prvenstvo, onda ih nemoze niko motivisat
To i ja kazem, znaju oni odlicno sto nam svima ( njima i kompletnoj CG) znaci plasman na EURO.
To svi ocekujemo. Uostalom i Dejo je svjestan toga i rekao je to danas, ukljucujuci i neke ostale stvari zbog kojih bi mogli da ih poguraju. Ali ne treba se predati unaprijed. Samo se nadam da cemo biti kompletni, a siguran sam da ce momci odigrati kako treba.
Last edited by filip__pg; 08-09-11 at 23:44.
Samo na ovo da odgovorim. Ne znam zasto svi posmatraju ovo sve na po meni pogresan nacin. Imali smo 10 bodova iz prva 4 meca. Slika mora da se posmatra iz te situacije. Iz sledeca dva meca uzeti samo jedan bod, po meni je debakl.
A prica drugi smo, imamo 11 bodova, wow, sto vi ocete vise, mene iskreno popizdi.
Posle prve cetiri utakmice, ne poc na Evropsko je vrijedno otkaza. I tu se prica zavrsava. Mozda sam naopak, ali tako ja to vidim.
Tabela nikako ne moze bit ok.Bila bi ok da sad imamo 14 ako ne i 16 bodova.
Ja ću još jednom reći i neću više učestvovati na ovoj diskusiji do utakmice sa Engleskom.Sramota je kako je dat otkaz Cicu Kranjčaru.Razlozi koji su navedeni su mazanje očiju i pravdanje pred ljudima za eventualni neuspjeh.Niđe se nije dešavalo da selektor bude smijenjen pred odlučujuće mečeve da bi neko nešto dokazao kao ispravno.Na kraju ako smo pustili velikog "gospodina" Filipovića da završi svoj ciklus sa petim mjestom mogli smo i ovog čovjeka istrpjet dvije utakmice pa onda donositi presudu da li je bio uspješan, pjan, tražio drugi angažman itd.A ovako smo ispali seljaci i taman su za nas likovi kao Vlaisavljević, Brnović, Vukićević, Rakojević i slični treneri.Da bogda tuknuli Engleze pod Goricom ili izvukli taj famozni bod protiv Švajcaraca i ja progutao ove riječi napisane u ovom postu na kraj kvalifikacija.Bilo bi mi to naljepša pogrešna procjena koju sam u životu napravio no se bojim da od toga neće biti ništa.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Je li Cico kriv sto se Basa svadjao sa sudijom na centru i nije stigao da izblokira centarsut prije gola bugara? Je li Cico kriv sto su se Basa i Dzudovic povrijedili?
Je li Cico kriv sto je Bozovic pogrijesio prilikom prvog gola Velsa?
Podrzacu onih 11 momaka sto izadju da se bore. Selektora i savez ne. Pogotovo posle ovoga i nacina na koji su ovo izveli.
Vrijedno je otkaza, KAD SE NE ODE na Evropsko Prvenstvo. Kad ekipa izgubi sansu da ode. A ne praviti racun bez krcmara. Pa kakav je to direktor Saveza, koji svojim igracima danas porucuje "mi smo tu da izvadio situaciju iz ambisa". Kojeg ambisa?!
Reci mi iskreno - izgleda li tebi, meni, bilo kome, situacija u kojoj je reprezentacija u kvalifikacijama beznadeznije nocas kad je Cico smijenjen, ili sinoc prije svega ovoga?
Just to slip the skin...
Prvi zadatak selektora morao bi da bude da nauci kapitena da pjeva himnu.
Pravo da ti kazem beznadeznije ali ne mnogo,s obzirom na Cicova izdanja u poslednje vrijeme.
Znate što, možemo mi ođe do sjutra raspravljat, ali sad je glavna činjenica da Cica više nema. I kraj.
Njegovim odlaskom neće isparit crnogorska reprezentacija. To su profesionalci i znaju da su i dalje u mogućnosti da se bore čak za prvo mjesto. Pominjete motivaciju? Pa ako ih ovo ne motiviše, ne moraju igrat uopšte. Ušli bi neki mnogo motivisaniji od njih.
Dakle, Brna je novi selektor. Duboko u sebi osjećam nelagodu zbog toga, ali sam svim srcem uz njega i našu reprezentaciju.
P. S. Pred meč s Velsom ođe su se pisali hvalospjevi na račun Cicove odvažne "ultranapadačke" taktike. Nakon utakmice - mrka kapa: prećerao je, bla bla...
Skalajmo s pričom i bodrimo našu reprezentaciju. Aj da možemo nešto promijenit; ovako - budimo navijači. I umjereni prognozeri.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ne spominji ga na fudbal pa nece,ako mislimo na isto.Jer ne moze ga Kranjcar naucit da pjeva Oj svijetla majska zoro
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks