pustice ga Janko za jedno 50.000 dolara, cisto da se Novak ne znoji bespotrebno![]()
N.Djokovic - J.Tipsarevic.
Kakav ce to mec da bude!
pustice ga Janko za jedno 50.000 dolara, cisto da se Novak ne znoji bespotrebno![]()
She is only here to annoy herself!
Zashto se fino ne naprave krovovi na svim GS-ovima nikad mi nece biti jasno.
Deserve's got nothing to do with it.
vidji ovo muller povede 3:0(prvi set) protiv nadala i poce kisa .....PIH !
Izgleda je ovaj put Nadal zaista odsvirao svoje.. U pravu je bio Jakuza, samo nije potrefio timing.
Ovaj put ga kisa spasila, u nastavku Mileru dajem mizerne sanse za prolaz...
mislim da bi ga pocistio nadal i da nije kisa prekinula mec..
zna li se kad ce vrijeme dozvoliti nastavak meceva?
Who let the dogs out
Samo ladies nocas,jbg.
...
sjutra od 5, pa dako stane kisa
She is only here to annoy herself!
Ne valjaju prognoze ni za sutra .
...
Ne znam jel neko već pomenuo ali trebalo bi uvesti pravilo da ni Masters a kamoli GS ne može da se održi ako nema makar jedan pokriven teren...Njemci npr. imaju pokriven Štutgart koji je od 500 čini mi se...
deuscroix
Sto nema prenosa Djokovica, no mi pustaju Petrovic i Wozniacki ?
Para vrti dje burgija neće.
Zato sto gledas njemacki Eurosport...
Just to slip the skin...
Gledam oni koji imam na total, sa nasim je komentatorom pa ne znam koji je stvarno, trebalo bi nas? Imas li ti kakav stream za taj drugi eurosport?
Pazi, eurosport international, preko koga idu srpski komentatori, radi njemacka rezija. Probaj odje, cini mi se 4i-5i dje pise Novak-Tipso je bas taj mec http://www.sportlemon.tv/c-4.html
Last edited by getaway blues; 08-09-11 at 21:10.
Just to slip the skin...
op op, Tipsa 1:1 i procenat ubacenog prvog servisa preko 80 odsto!!! Najbrzi servis ubacio je za set loptu. Velika psiholoska promjena, sto ti je kad se cojek ozeni sve se promijeni![]()
I to sa kakvom se zenom ozeni
Tipsarevic za sad mozda igra i najbolji mec karijere.
Ne bi me srecnijeg bilo da ga tipsa dobije, auuf![]()
Ispusti glupo ovaj gem. Ali stalno je tu, nece se on predavati tako lako to je sigurno![]()
Ipak je Novak 3 klase ispred, vidi se to. Inace dobar mec.
Tu es mon héro!
свака част јанку,ал сви знамо да не може да одигра овако читав меч.полако пада и мислим да ће овај меч новак рутински да приведе крају.
evo ovaj poen, janko se nije pomjerio ni metar u stranu i naravno pocistio je linije 2-3 puta i dosao do 00:30 mora nole da ga seta!
62:2, koje e ovo uzastopno SF USO 4ti peti ?
Last edited by pumba; 08-09-11 at 23:42.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks