Koje je ime imao Cico prije nas?
Gledajuci izjave Deja i Cica dobija se jako cudan utisak. Dejo ocigledno nije reko sve i nesto krije. Jednostavno ne vjerujem da iko kupuje tu pricu koju on prodaje. A s druge strane, Cico vedar i nasmijan, kao covjek koji je tek dobio posao nedje... Interesantno.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Samo mi dajte jedan valjan motiv zbog kog bi dejo smijenio cica, a da nema zhestoke razloge...? Choek je smijenjen 2 mecha pred kraj, znachi neshto je tu zhestoko puklo, vjerovatno i na relaciji cico igrachi... Niko (pa ni dejo) nije toliko lud, da bez dobrog razloga navlachi na sebe pljuvanje cijele nacije...
Mozhete da prichate shta ocete, ali dejo je u medijima bio potpuno miran, nije kritikovao niti se mijeshao u posao selektora... Na kraju krajeva on je tog cica i doveo... Sachekajmo da vidimo igru u poslednje 2 utakmice pa cemo suditi je li napravio greshku ili ne...
#fakenews
Svaka vi čast kad možete u Bugarsku u Hilton obezbijediti smještaj onda mora da ste doborostojeći klub navijača ali možda sam ja neobaviješten možda je bila neka druga grupa navijača Crne Gore, eto ograđujem se zadesio sam se slučajno u Sofiji kad je bila utakmica i gledao je o svom trošku.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Tema za razmisljanje, iz ugla naseg poznatog novinara:
http://www.mondocafe.me/fudbal/cico-...cenija-856.php
"Cico Mali i naravoučenija"![]()
Just to slip the skin...
FB odmah "radi"
http://www.facebook.com/pages/Svi-ko...69594963060129
Evo i ja da se osvrnem na ovaj današnji događaj. Pošto vidim da je Didi aktivan ostaviću njemu da kazni sve one kojima kućno vaspitanje nije vrlina. Dakle, govoriti za nekoga da je smeće, debil, bagra i hiljade drugih riječi a da pri tom nikog od tih ljudi ne poznaje lično onaj koji o njima govori ne znam kako da nazovem. Kako ne bih ostavljao nikakvu nedoumicu moram reći par stvari:
1. Ne poznajem ni Cica ni Deja. Vido sam ih par puta u životu. Cica na pedesetak a Deja na tridesetak metara od sebe.
2. Ne navijam ni za Deja ni za Cica
3. Navijam za Crnu Goru bio na čelu saveza Dejo Savićević ili Pero s pumpe a na klupi Cico Kranjčar ili Blažo iz buregdžinice
4. Poštujem sve što je za crnogorski fudbal uradio Savićević a to je mnogo, a poštujem sve što je Kranjčar uradio a to je mnogo
5. Ne poštujem odluku Savićevića da ostavlja Duška Vlaisavljevića na čelu naše mlade reprezentacije i ne poštujem odluku Kranjčara da daje apsolutno neprimjerene izjave hrvatskim medijima pod gasom
6. Nijesam u potpunosti upućen u razloge zbog čega je Kranjčar smijenjen osim onoga što je objavljeno. Niko sa ovog foruma ne zna odnose između saveza i selektora ni sveukupnu atmosferu no vidim da to nije problem jer "svi znaju sve". Naša posla.
7. Žao mi je što se to dogodilo a je li Savićević ispravno postupio ne mogu suditi zbog razloga broj 6
8. Ne znam je li Branko Brnović dobro rješenje. Mislim da nije. Ipak pljuvati ga neću. Neka to rade đeca koja su bila u pelenama dok je on igrao. Nijesam ga nešto volio kao igrača ali mu se uspješnost karijere ne može dovoditi u pitanje.
9. Nijesam od onih koji se ne oglašavaju na ovom topicu samo onda kad nešto krene po zlu
10. Nijesam od onih koji su za reprezentaciju samo onda kad ruže cvjetaju
Eto toliko.
Dick Laurent is dead!
Zanimljiv tekst, odlicno je opisao situaciju od pocetka do kraja.
Pljuvanjem Brnovica sigurno necemo nista postici, opet kazem treba mu dati sansu. Da napunimo stadion u oktobar protiv Engleza i da navijamo svim srcem, a momci ce siguran sam dati svoj maksimum u obije utakmice i ostaviti srce na terenu. Oni znaju sto nam svima znaci plasman na EP.
Je li zaista istina da covjeka nisu ni obavijestili da ga otpustaju?Samo me to interesuje...
Inace, po Dejovoj logici Mourinho je davno morao biti otpusten iz Reala, Guardiola iz Barce odmah posle poraza od Herculesa prosle sezone, a Fergie u Unitedu ne bi ni prvu sezonu sastavio. O Kapelu da ne pricamo... Sve zbog "pozitivnog shoka" na ekipe i igrace.
I shto neko pomenu, ukoliko je taj pozitivni shok toliko bitan, kako da je Vlaisavljevic trener vec 4 godine, i kako to da Filipovic nije otpusten posle onolikih poraza, nego je pushten da zavrsi kvalifikacije?
Prica je toliko glupa, da rijeci nemam. I sve vise sam siguran u moj zakljucak-kombinacija Saviceviceve sujete i uticaja ljudi u i izvan Saveza koji bi da uticu na sastav reprezentacije, koristeci je tako za svoje licne interese.
I nije dovoljno samo podrzati reprezentaciju, iako je moja, nadam se i vasa, podrska njoj neupitna, i bice iskazana u svakoj prilici bar sto se mene tice.Shto se tice punjenja stadiona protiv engleza i pjevanja, samo mogu reci da cu biti sa svima vama tamo da ga napunimo i pjevamo zajedno(vidjeh post iznad mog). Ali,t reba javno govoriti o ovim negativnim stvarima, i ne gurati ih pod tepih, jer ovo je matrica ruiniranja svakog crnogorskog sporta. A novog selektora ne mogu podrzati nikako, dok mi postupcima ne dokaze da nece biti protocni bojler za tudja misljenja, mijesanja i interese. A iskreno, pesimista sam u pogledu tog dokazivanja.
I Amnesiac, moram se usprotiviti-nije to pitanje poznavanja i nepoznavanja ljudi, njihovi javni postupci govore o njima. Konkretno, Kranjicar je ekipu doveo do 16og mjesta i do borbe za prvo mjesto u grupi, a od Savicevica je za to dobio shut u dupe. I mozhemo mi da navodimo milione razloga i varijacija, ovo je sushtina i ona se ne mozhe promijeniti. Pa da vidimo kako ta sushtina o kome govori.
Last edited by Recordare88; 08-09-11 at 22:35.
Deserve's got nothing to do with it.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
E ne znam ljudi
Ili je Dejo govedo pa je ljubomoran na Kranjcara,sto mi je malo vjerovatno
Ili je vidio da brod tone i da necemo proc u baraz il na Euro sto mi je vjerovatnije no ovo prvo.Nema treceg.
Cicu Kranjcaru hvala za sve sto je napravio za Crnogorsku reprezentaciju.Sa Filipovicem sam u jednom trenutku izgubio vjeru u reprezentaciju,a kad je Kranjcar postavljen za selektora,automatski mi se entuzijazam vratio.Dosta puta sam i ja kao i svi vikao Cico majstore,iskreno i sa velikom zahvalnoscu za to sto nas je doveo dje smo.
Medjutim, na utakmici sa Bugarskom, mi se,prvi put '''izuo''.Ali dobro.Utakmica sa Velsom,dogadjaji i izjave prije i posle nje umanjile su Cicove kredite moje podrske.I dalje sam bio zahvalan za sve sto je do tad uradio,ali sam ga sad smatrao odgovornim za izostanak pobjeda u tim duelima,a opet vjerovao u njega da moze povesti reprezentaciju i u dva trijumfa u poslednjim utakmicama ako treba.Reklo bi se pogresan tajming za ovu smjenu,ako je smjena Kranjcara uopste pravi izbor.Ali nije to ni toliko stravican dogadjaj.Uglavnom,nije sad trebalo,mada Dejo je najbolje znao.Ako je ova smjena plod neke sujete i licnih interesa to je nevidjeni nesojluk ali, Dejo Savicevic je covjek koji ima kredibilitet i na stranu ovi nedoreceni i neozbiljni razlozi,ne svi, koje smo danas culi,ali djeluje mi i meni licno,da to nije onaj Cico,da smo u nekom padu i sto bi bilo kad bi Kranjcaru i protiv Engleza palo napamet da izadje sa 4 spica.S te tacke gledista onda i smjena u ovom momentu i nije toliko zacudjujuca.Ranije sam rekao da je nasa reprezentacija sposobna da pobijedi i Engleze i Svajcarce,tu naravno mislim i na Kranjcara i na igrace,ali ne u ovakvom stanju u kakvom se nalaze u poslednje vrijeme.
Sto se mene tice,Cicu hvala,dalje mu srecu zelim,niti je ovo smak svijeta,niti su se ogrijesili o Kranjcara,ja mislim,nego ako su procijenili da to vise nije to,normalna stvar.Mislim da se radi o tome,a ne o ovome drugom.Postavlja se pitanje,je li se mogao izbjeci ovaj sok,pred najvaznije utakmice i da se plasticno izrazim dozvat Kranjcara u pamet,ali cini mi se da Dejo nije bio siguran u njega.Branko Brnovic,prije svega ne vjerujem da moze biti autoritet igracima,ali sigurno da mu treba dati priliku.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ajde iskreno. Gledao si zadnji mec sa Velsom. Da ne znas da je Cico selektor, na "ciju" igru ti je ona predstava licila? Ne licila, nego bila identicna.
To je tek pocetak, i to je samo dokaz da je Cicov "osvjezenje-efekat" istekao.
Rez je napravljen, izuzetno hrabro, ali u pogresno vrijeme.
Provlachi se masu pricha o lichnim interesima i chudima... Koji su to igrachi koji su igrali kod filipovica, a nijesu kod cica, a koji mogu nekom da donesu novchanu korist...? Bez filozofiranja, ako to mislish potkrijepi argumentima, nemoj prichati u prazno...
Shto se tiche javnih postupaka... Svi znamo koliko je "inteligentan" savicevic i koliko umije da se kontrolishe... Kome on zamazhe ochi taj je stvarno retard... Dok je cico stara lisica, ko poznaje bar malo slichnog choeka, zna da mogu da se smiju i prichaju bajke chak i kad je oko njih sve potpuno crno...
#fakenews
Jeste rano za takva nagadjanja, ali veliko je pitanje ko ce pristati da bude selektor u kvalifikacijama za SP2014?
Licila mi je igra na losu utakmicu, shto se desava i Real Madridu ili Unitedu, a ne Crnoj Gori. Kada je Arsenal izgubio od Uniteda 8:2 njihova igra je licila na Filipovicevu kao i ova nasha protiv Walesa, ali Venger nije smijenjen, niti je iko rekao da je Vengerov trenerski kvalitet jednak Filipovicevom.
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks