Izaso je za konzole, valjda ce brzo i za pc
Prijatelji gameri, vidim da je izasao ovaj DRIVER-San Francisco. Ocjena mu se vrti oko 8, ali ne mogu nidje da ga nadjem. Mislim da ce to da bude sasvim dobra igra.
Izaso je za konzole, valjda ce brzo i za pc
Ja sam probao demo i onako, nije mi nesto![]()
rm -rf /
The secret world BETA je pochela pa ako vas interesuje prijavite se na sajt![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Deux ex jedna od boljih igara zadnjih godina koja je izašla priča, muzika likovi nema šta pravo osvježenje u zadnjih nekoliko mjeseci učmaloj gejmerskoj sceni.Napokon neko da napravi igru đe side questovi nisu u stilu "idi do tamo i donesi mi to i to" već su umnogome povezani sa glavnom pričom.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Izašla je Diablo III beta valjda dvije gige težine.
Driver... ah kako losha igrica.
Mislim da bih radije sad igrao stari Microsoft Midtown madness nego novi Driver.
Originally Posted by my name is ...
05.12.2011.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Ja sam evo stavio da mi se skida diablo beta, pa vam javljam utiske.
odma ide pre-order.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
A ne bi pare dao za Diablo nakon sto sam cuo za onu aukciju i always-on DRM pa da je 1e. Znate valjda sta znaci to sto ce postojati aukcija u igri? Malo ko ce iz zabave da igra, svi ce da love gear za prodaju. A sta je onda sa onima koji kupe taj gear? Diablo je igra u kojoj je 80% zabave trazenje najboljeg oruzja i armora. Na sta se svodi igra ako mozes jednostavno sve da kupis odma? I ne bi mi to toliko smetalo, kad bi makar postojao offline single player. Ali kad imamo ovakav internet kojem se ne zna kad ce da crkne, nesto mi se ne daju pare za nesto sto ne moze offline da se igra, a online me ni malo ne privlaci. Napravise neki cudni MMO od Diabla.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
to shto si rekao je kompletna glupost.....mislim da je vrijeme da se u igri napravi mogucnost da bar vrijeme koje utroshish na neki nachin isplati...Mislim da uopshte ne fali nishta shto mogu da igram mjesec dana i zaradim 30-50e ako me prosere da dobijem neki dobar item....Uostalom,kao shto je i pisalo....ako ti se ne svidja real money AH...ko ti drzi pishtolj uperen u glavu da morash da ga koristish?
Izgleda da se ne može ulogovati ko nema pozivnicu od strane Blizzarda ili kako pročitah bar jednu njihovu originalnu igru instaliranu online.
A nece se to tebi isplatit nikako. Isplatice se onim jadovima sto ce da igraju po 24 casa dnevno samo da bi nasli nesto da prodaju. Isto kao gold mining u WoW-u. Ali dobro, ko voli nek izvoli. Nije meni ta aukcija "dealbreaker", samo mi je bezveze. Rekao sam da mi je najveci problem sto moras uvijek da budes prikacen na net.
Last edited by VanjaTheMan; 08-09-11 at 09:48.
Dead island FTW!!!! kako je dobro odradjena shto je ovo...
Hahhaha, upravo se Uchiha_Grim i ja razbijamo od toga coop. Prejaka![]()
DICIOTTO
Preko Hamachija ili kako vec? I ja igram, ali mi nekako dosadno. Sve je nekako isto pa brzo dosadi. Mozda kad bi rokao zombije sa nekim bilo bi mi zabavnije.
Malo me nervira sto se igrac krece kao pijani beskucnik sa dvije drvene noge, i to sa jednom nogom znatno kracom od druge. Motion blur ne moze da se ugasi, radial menu umjesto normalnog PC sistema sa brojevima na tastaturi. Obican console port. Ali i pored svega toga je jedina zombie igra koju mogu da podnesem.
Last edited by VanjaTheMan; 08-09-11 at 21:53.
Muku smo mucili dok smo se povezali, ali je zapravo vrlo jednostavno. Skinuli smo ovaj update, i coop fix (link ovoga sto sam ja skinuo je izbrisan). Fajlove iz update-a samo prekopiras u gamefolder, i onda iz coop fixa. Kad se to zavrsi, iz cracka samo opet iskopiraj deadisland.exe, da bi mogao da pokrenes igricu. E sad, mi smo pokusavali preko tunngle-a. Medjutim, provalili smo da mozemo preko steama da igramo. Napravi account na steam, upali ga, ides na Add game -> Add non-steam game. Nadjes je na listu, i odatle startujes. I onda, kad svi koji igrate predjete prologue, na esc imas game lobby, i tu se ostali prikljuce tebi, ili ti drugome, kako god. Samo morate podesit da je visibility LAN, i sve ostalo uskladit'. E sad, ne mogu se sjetit jesmo li mi tada bili povezani i na tunngle, ali znam da preko SAMOG tunngle-a nije moglo. I jos jedna napomena: ovo rjesenje vazi samo ako ste skinuli RELOADED verziju.
A sto se same igrice tice, bas mi se svidja, makar u coop verziji. Veoma je interesantna, dosta freeroaming-a, dosta mogucnosti (pravljenje oruzja, itd.). Ali je definitivno najveca car igrice coop funkcija.
DICIOTTO
jel moguce da ovako dobro izgleda, mislio sam se do skoro al sad definitivno pre order
Uh završih Deux ex predobra igra i dobra originalna priča.Malo mi je kraj bio razočaravajući nekako mlak i bez adrenalina ali ne kvari opšti utisak a to je da je Deux ex jedna od pet najboljih igara ove godine po meni.
Ja je jos igram polako, loving it![]()
rm -rf /
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks