View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 697 of 2251 FirstFirst ... 19759764768769369469569669769869970070170774779711971697 ... LastLast
Results 17,401 to 17,425 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imate na Facebook
    Podrška Cicu Kranjčaru

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako sam razočaran, kako sam samo razočaran. Živio sam svo ovo vrijeme za selekciju fudbalsku. Nijesam se nadao NIČEMU, i kad su stvari počele da se odvijaju kako treba, pa nije me srećnijega bilo.

I što sad?! Kakvo će stanje bit ako ni baraž ne izborimo?! Svi će bit kivni na ovu smjenu sad! Brnovića niko za ozbiljno ne uzima, a i novi selektor će bit dosta dugo u sijenci Cicovoj. Crno bez bijela...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Evo i ja sad pročitah ovo u vezi Kranjčara,neću ništa komentarisati dok ne čujem o čemu se tu radi,gdje će biti prenos konferencije za štampu (ako će biti).

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Kako sam razočaran, kako sam samo razočaran. Živio sam svo ovo vrijeme za selekciju fudbalsku. Nijesam se nadao NIČEMU, i kad su stvari počele da se odvijaju kako treba, pa nije me srećnijega bilo.

I što sad?! Kakvo će stanje bit ako ni baraž ne izborimo?! Svi će bit kivni na ovu smjenu sad! Brnovića niko za ozbiljno ne uzima, a i novi selektor će bit dosta dugo u sijenci Cicovoj. Crno bez bijela...
    potpisujem.
    povrace mi se

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koga nema bez njega se moze i mora !
    Iskreno daleko sam za opciju Brnovic , ali jbg ..
    Ma treba postavit Duska Vlaisavljevicja da stane u bijeloj kosuljci kraj aut linije
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oće li bit neđe prenosa konferencije?!

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    137
    Thanked in
    85 Posts

mozda bude na atlas...ovo treba ici direktno podhitno,a ne davati u kratkim crtama,sta se desilo.evo cuh na vijesti na rtcg 1 da ce izvjestaj biti tek u 19:00 h na RTCG2

bruka i sramota !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

od 19:30 na RTCG2 Stadion specijal...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

читам ође неке коментаре и не могу да вјерујем што неки причају. Никад нисам био за довођење крањчара,ал кад је већ доведен треба да одради још ово мало.ал' то да ЈЕ САД КРАЈ ЗА ЦРНУ ГОРУ,ДА ИСПАДАЈУ СИГУРНО,ДА НЕЋЕ ДОЋ' ДО БАРАЖА,па господо ако екипа о којој ви причасте до прије 3 сата да иде на обије побједе и на прво мјесто не може да узме ЈЕДАН једини бод у двије утакмице и без тренера онда не заслужује ни бараж.ође се кука за цицом ни да је коме из фамилије или макар да је у рангу са фергусоном, бенитезом и осталима а не тренер којем је ово највеће достигнуће у каријери и коме је ово служило само као одскочна даска.ајте полако,с цицом или без њега ти момци ће одиграт толико кол'ко могу до краја квалификација,што год да ураде исто би било и да је цицо ту тако да немојте после тражит изговоре за неуспјех у овоме.ја бих волио да се квалификују и мислим да ће нас велс одвест у бараж а тамо само срећа...

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Quote Originally Posted by LiBeRaCe View Post
    тренер којем је ово највеће достигнуће у каријери и коме је ово служило само као одскочна даска.
    in 1994 he transferred to Croatia Zagreb, where he won the Croatian Championship and Cup in his first season

In 1998 he came back to Croatia Zagreb and led the club to another win in both the Croatian Championship and Cup as well as to an appearance in the UEFA Champions League.

In 2002 he became the Croatian championship winner with NK Zagreb.

Kranjčar was named the new coach of the country's national squad and he led the team in 18 international matches. They played fifteen matches in the World Cup 2006 qualifying rounds and won the group
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    in 1994 he transferred to Croatia Zagreb, where he won the Croatian Championship and Cup in his first season

In 1998 he came back to Croatia Zagreb and led the club to another win in both the Croatian Championship and Cup as well as to an appearance in the UEFA Champions League.

In 2002 he became the Croatian championship winner with NK Zagreb.

Kranjčar was named the new coach of the country's national squad and he led the team in 18 international matches. They played fifteen matches in the World Cup 2006 qualifying rounds and won the group
    и то све има један александар станојевић сем репрезентације -.-

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Imao bih i ja sa onakovom konkurencijom nego je to druga pricha...
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zvanicno je smijenjen Kranjcar .
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Meni smeta npr. što su Savić,Vukčević,Djalović prije svih nove klubove pronašli zahvaljujući najviše Kranjčaru!!!Sam Savić (koji danas vozi plavi bentli) je izjavio povodom prelaska u Man.Sity da su ga prije svega igre u reprezentaciji preporučile a čovjek koji mu je dao zadatak je upravo Kranjčar!!!Niko me ne može ubijedit da Kranjčar nije upetljao prste u angažovanje Vukčevića u Blekburn ili izvukao maximum iz Djalovića pa i Baša je prevashodno preko reprezentacije prešao u Lil iako je on već bio poznat tamo ali eto!!!Sad ti momci treba da dodju na pripreme za Engleze i vide da tog čovjeka nema više tu!!!Zbog čega???Ok!!!Ti su momci profesionalci ali ako nema emocije onda nema ni rezultata makar kad je reprezentacija u pitanju!!!Navijači se nerviraju zbog emocija a kad njih ne bi bilo onda je sasvim svejedno oće li proć ili a FSCG nas upravo uči da i treba da nas boli q za plasman!!!Ako je to ponta ovog poteza onda ok...boli nas q...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

postoji li makar sansa da dovedemo Kataneca za ove dvije tekme...?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aleksandar Stanojević?! buahahahahahaahahahahaahaha!!

Pitanje je samo hoće li novi čovjek moć da disciplinuje pojedine igrače u dvije preostale utakmice, nije tu toliko stvar u taktici, svjesni smo mi koliko i šta možemo protiv Engleske i Švajcarske. Mogao je ovaj odlazak malo da se odloži...
    Ne gnjidu, no njivu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

repka ide dalje, sa cicom ili bez njega. kad izgubis kormilo i kompas, normalno je da dodje do smjene kapetana. a ovaj odavno nije pogledao na koju stranu svijeta ide. Srecno bilo, i hvala, al mi cemo na drugu stranu
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Možda Dejana Vukićevića onda da stavimo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Možda Dejana Vukićevića onda da stavimo.
    A ne no Cedomira Janevskog ..
    Realno , uopste nisam nesto pogodjen smjenjivanjem Kranjcara , nikad ga nisam nesto gotivio , hvala mu za sve sto je ucio i srecan put mu zelim . !
    CRNA GORA U BOJ KRECE BEZ POBJEDE SE VRATIT NECE !
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    A ne no Cedomira Janevskog ..
    Realno , uopste nisam nesto pogodjen smjenjivanjem Kranjcara , nikad ga nisam nesto gotivio , hvala mu za sve sto je ucio i srecan put mu zelim . !
    CRNA GORA U BOJ KRECE BEZ POBJEDE SE VRATIT NECE !
    konacno neko sa malo razuma
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

bez uvreda, rekao sam
    Last edited by DIDI; 08-09-11 at 15:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    repka ide dalje, sa cicom ili bez njega. kad izgubis kormilo i kompas, normalno je da dodje do smjene kapetana. a ovaj odavno nije pogledao na koju stranu svijeta ide. Srecno bilo, i hvala, al mi cemo na drugu stranu
    Sa kompasom ili bez njega, vjerovatno konsultujuci zvijezde ili oslanjajuci se na sopstvenu intuiciju, doveo nas je dalje nego sto je iko od nas i sanjao. Sta god da je uradio, ukoliko je otkaz razlog neke njegove greske, hvala mu i zelim mu srecu u nastavku trenerske karijere. Uvijek cu simpatisati timove koje bude trenirao jer me zaduzio promocijom moje drzave i nacionalnog tima a vidjecemo u kojem ce nas pravcu odvesti novi trener i hoce li to biti destinacija kojoj se i dalje, mozda previse optimisticno, znajuci trenutne okolnosi, nadamo. Samo se bojim da je ovo kraj jedne prelijepe bajke koju sam prozivljavao tokom ovih kvalifikacija...
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nešto ću vam reć, ja sam ovo jutros saznao. Dejo mi je rekao. Prijatelji smo odavno, a Cica sam upoznao kad je došao na mjesto selektora. Dejo mi je jutros rekao šta će da uradi, i mogu reć d aje napravio pravu odluku ali u pogrešno vrijeme.

Vi mislite da je jedini razlog što je Cico otišao loši rezultati, e pa nije. Već njegovo ponašanje, plakanje za Dinamom i Hrvatskom reprezentaciom a onda i ponašanje posle meča sa Bugarima i priča da ćemo sigurno bit prvi u grupu, da poraz od Velsa nije bitan toliko jer imamo i dalje velike šanse, i da meč sa Albancima ništa ne znači.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by scepo View Post
    Nešto ću vam reć, ja sam ovo jutros saznao. Dejo mi je rekao. Prijatelji smo odavno, a Cica sam upoznao kad je došao na mjesto selektora. Dejo mi je jutros rekao šta će da uradi, i mogu reć d aje napravio pravu odluku ali u pogrešno vrijeme.

Vi mislite da je jedini razlog što je Cico otišao loši rezultati, e pa nije. Već njegovo ponašanje, plakanje za Dinamom i Hrvatskom reprezentaciom a onda i ponašanje posle meča sa Bugarima i priča da ćemo sigurno bit prvi u grupu, da poraz od Velsa nije bitan toliko jer imamo i dalje velike šanse, i da meč sa Albancima ništa ne znači.
    Pa dobro, možda je trebalo da kaže igračima da se oproste od evropskog prvenstva i da nema šanse da ćemo se plasirat makar u baraž, nego da izađu na teren i da paze da se ne povrijede.

S obzirom da je Maksimir skandirao Biliću da odlazi sa klupe, želim Cicu da uzme Hrvatsku i sa njima osvoji evropsko prvenstvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by scepo View Post

Vidim ja da ti i Dejo otvarate taj pasijans zajedno ponekad.

Sa Brnom do titule, nema...

Ne znam što treba trener da uradi da bi nekim mongoloidima bilo jasno išta u životu. Tim izgubi, trener stane iza tima, stane iza igrača, motiviše ih da se takmiče dalje. Ako išta valja kao trener.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Page 697 of 2251 FirstFirst ... 19759764768769369469569669769869970070170774779711971697 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)