Page 49 of 88 FirstFirst ... 3945464748495051525359 ... LastLast
Results 1,201 to 1,225 of 2177

Thread: Primjedbe na rad moderacije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by prperovic0 View Post
    Najdobronamjernije molim da mi objasnite zašto mi se brišu postovi jer ne znam gdje sam prekoračio dozvoljenu granicu.Da bih nastavio moram da znam koje riječi, termine sam koristi a da nijesu dozvoljeni!
    Hvala unaprijed!
    a da ti ja zabranim taj nick i kazem da mozes da koristis samo onaj sa kojeg si prestao da pises od sept prosle god? sto mislis o tome?
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Šta se dešava kada neko kao ja napiše moderatoru da mu treba pomoć a moderator odgovori meni ovo: Re: You have received an infraction at Cafe del Montenegro
    tako pomozi tati svome jer je u najboljoj namjeri napravio magarca
    Šta dobijaju moderatori za vrijeđanje članova foruma ili su zaštićeni poput člana DPS-a Miomira Mugoše kada tuče novinare?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by igy View Post
    Šta se dešava kada neko kao ja napiše moderatoru da mu treba pomoć a moderator odgovori meni ovo: Re: You have received an infraction at Cafe del Montenegro
    tako pomozi tati svome jer je u najboljoj namjeri napravio magarca
    Šta dobijaju moderatori za vrijeđanje članova foruma ili su zaštićeni poput člana DPS-a Miomira Mugoše kada tuče novinare?
    zasticeni vise nego polarni medjedi
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Ovim putem se izvinjavam hariju napao sam ga a nisam bio u pravu.
    Mislio sam da mi je obrisan drugi post, onaj sa vise smisla.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nema potrebe da se izvinjavas sve je OK a ovo ostavljam iz razloga sto je jako rijetko da neko prizna gresku i koliko se ja śećam samo je jos jedna osoba smogla snage

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ćipur View Post
    Juče mi je nestala, obrisana je tema koju sam otvorio povodom skrnavljenja muslimanskog vjerskog objekta u Tivtu.
    To je tema koja je glavna u CG, na naslovnoj strani novina koje čita bar 50.000 ljudi, ali nije dozvoljeno da se ta tema otvori na ovom forumu? Malo neobično i nevjerovatno zar ne? Je li tema obrisana da se ne bi uzrujalo 200 ljudi koji posjećuju ovaj forum, da ih ISTINIT događaj ne bi uzrujao?
    Htio sam da napravim neka poređenja, mogu li da otvorim temu u vezi događaje u Tivtu?

Da ne bih gubio pola sata u kuckanju i spremanju neke teme, mogu li da pitam prvo ovđe, hoće li mi biti obrisana ili ne?
    Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Postoji tema koja se zove Iz raznih novina i nije nista neobicno da se brise svaki zivi naslov koji bi ti prenio iz raznoraznih novina i forum pretvorio na pastovanje raznih novinskih clanaka.
    Taj clanak je već stavljen o njemu diskutovano na religiji pa ako imas nesto da kazes mozes tamo, zato se ne muci jer će ti biti obrisano.
    O čemu mi pričamo ođe?

Što se ovog Harija tiče, ne znam ni ko je ni što je, ima zdrav stil pisanja, koji mi se sviđa, i u mnogim stavovima se slažemo... VJerovatno neko od nadređenih ima neke komplexe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nas kolega forumas je iznio, po meni, dobar i interesantan prijedlog koji se sastoji u tome da se otvori tema Diskusije vrijedne paznje i tu prebace odabrane diskusije iz raznih tema kao na primjer sa teme Iz raznih novina ili nekih drugih. Slazem se sa tom idejom, a da ne bi sad ispalo da to radi moderator po svom ukusu linkove do postova koje smatrate da zavredjuju takvu paznju mozete poslati na PM, a mozete staviti i odje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne znam ko je kolega-forumaš koji je dao ideju, ali mi se ista jako dopada...
    Uostalom, izrazito cijenim sam pdf, tvoj doprinos Hari (mislim da čak i nijesi svjestan koliko si tokom godina pridonio njegovoj ozbiljnosti) te naravno doprinos mnogih ljudi koji su svojim postovanjem učinili (da i pored povremenih i neminovnih padova u kvalitetu koji se na svakom Forumu dešavaju) on izraste u mjesto na kojem dolazi (makar povremeno i eto, ako ne više, makar tek da "prelista) svako ko nešto znači u CG, ima interes za određene crnogorske političke teme ili ga se one direktno tiču.
    Mislim da je pdf. već odavno izrastao do mjere da je moguće i potrebno određene diskusije izdvojiti.

Evo što bi bio neki moj predlog (onako tek za razmišljanje) :
    1. ja nijednu temu ne bih dozvolio da bude otvorena među te izdvojene na posebnom mjestu, već recimo da ju moderator premjesti kad/nakon/ukoliko postigne neki prag od (možda) 5000 pregleda (ili više!) i recimo minimum 150-200 postova.
    2. smatram da bi ti kao moderator
    (uz eventuano proširenje tog prava na administraciju, to su vaši dogovori i u to već ne ulazim) imao diskreciono pravo da sam i po svojoj procjeni neke teme/diskusije, otvoriš ili uvrstiš među ove od posebne pažnje ili važnosti iako one recimo nisu ispunile ovaj gornji uslov. Tj. ti bi bio jedini izuzet od tog pravila, ali tvoja odgovornost za posjećenost pdf-a je ionako isključiva pa zašto da ti ne bude u potpunosti data sloboda da ta odgovornost podrazumijeva i neka posebna prava.
    Ti se u tome možeš voditi svojom procjenom aktuelnosti koju je neka tema dobila i za koju je nesumnjivo da će istu zadržati duže vrijeme i/ili praćenjem "prolaznog vremena" koje neka tema postiže i drži među gostima, iako je relativno nedavno otvorena.
    Dakle - slažem sa tvojim predlogom da bi te diskusije valjalo izdvojiti u treći zasebni box poput postojeća 2 (Politika generalno i Budućnost CG), i to sa nazivom koji si predložio ili nekim sličnim tome.

U suštini, eto,..to su onako ugrubo neka moja razmišljanja pri pomenu ove ideje.
    Ne moraš sve večeras "prelomit", (dobro je ponešto i da "prespava") ali ti i forumaš čija je to ideja imate moj skromni glas podrške toj ideji.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Inače (a kad sam već na temi "Pitanja za moderatore" (koju neki izgleda čitaju kao "Kritikujte moderatora", iako i ta čini mi se postoji), odavno me obuzima utisak da mnogim pojedincima (evo, nek se ne ljute na mene zBog ovog što ću reći) mnoge stvari oko moderiranja nisu ni dan-danas najjasnije u suštini i ne znaju koja je uloga moderatora, ili znaju ali se prave "neznaveni" pa bi najradije ubijedili moderatora da je on tu neko ko treba da se koncentriše na to da briše eventualne prostakluke i (po njima) to bi bilo to... Gluposti!
    Evo dobar tekst koji sam sasvim slučajno upravo našao, i koji je apsolutno na tragu i mog doživljaja uloge i značaja koji za jedan forum ima moderator.
    http://www.hr-netiquette.org/wp/arch...iti-moderator/
    Valja pročitat definitivno...
    Last edited by El Re; 09-08-11 at 19:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

El Re, drago mi je sto imas lijepo misljenje o forumu, a on je ozbiljan koliko i mi koji pisemo na njemu. Jes da smo mi vazda skloniji nesto kritikovati, nego pohvaliti, ali vazda ima izuzetaka. Ako neko kome je profesija istorija kaze da je od cijele literature koja mu je dostupna, na nasem forumu najbolje obradjena tema Dogodilo se na danasnji dan, onda je to fina pohvala.
    Sto se tice ove ideje izdvajanje u treći zasebni box poput postojeća 2 (Politika generalno i Budućnost CG), sa predloženim nazivom ili nekim sličnim, zahtijevalo bi promjenu strukture foruma i o tome odlucuje glavni admin Goran.
    Za pocetak to bi bila jedna izdvojena tema dje bi se prenijele, (kopirale ili uz neki kraci opis stavio link..) zanimljive diskusije na razne teme, a taj naslov izdvojio kao zalijepljen, eventualno ne dozvoliti diskusije vec ostaviti kao mjesto diskusija koje se izdvajaju....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Poštovana upravo CdM-a i dragi prijatelji koje sam stekao i s kojima sam se družio ovdje,

Prije nekih sat vremena doživio sam meni lično jako neprijatno iznenađenje da se izvjesni pozorišni moderator umiješa u moderiranje na pdf-u "Politika". Pdf. "Politika" je onaj na koji sam rado dolazio, družio se s dragim ljudima, razmjenjivao mišljenje i pokušavao dati svoj skroman doprinos kvalitetu rasprave. Ne mali broj puta bio sam vrlo grubo napadnut, čak i vrijeđan, no koliko sam god mogao trudio sam se uzdržati da uzvratim vjerujući da će moderator/i reagovati. Uglavnom je i bilo tako, na čemu iznad svega želim da se zahvalim Hariju za koga smatram da je jedini (makar dokazano) sposoban da moderira na ovom teškom i najnezahvalnijem pdf-u.
    Ipak, trudim se da pamtim samo ono lijepo što je obilježilo moj boravak na ovom Forumu, a toga je zaista bilo puno.

Sujeta i nedoraslost mladog moderatora koji se nije uzdržao i odlučio da svoju zamjerku prenese nadležnom moderatoru koji je bio aktivan i prisutan, već se upustio u moderiranje pdf-om sam, stavljajući svoj srpski politički sentiment ispred vlastite samokontrole, rezultirali su time da se sa mnom započne nekakva igra "infraction"-a.
    Moram priznati da i pored višegodišnjeg iskustva večeras sam prvi put saznao da moderatori sa drugih pdf-a mogu potpuno na ravnoj nozi dijeliti famozne "infraction"-e đe im padne na pamet, (dakle, ne samo na svom pdf-u) a ne kako sam ja mislio da takvo pravo (generalne supervizije) imaju isključivo administratori.
    Za mene ovakvo ovlaštenje nije samo nelogično, nego i neprihvatljivo i pod tim uslovom (da mi kome god moderatoru padne na pamet dijeli kartone, samo zato što politički drugačije misli) ne vidim smisao svog daljeg učešća. I na fudbalskoj utakmici nema 30 sudija već pravo na kartone pripada samo jednom.

Iz tog razloga želim od srca da se zahvalim Upravi CdM-a koja mi je svih ovih godina omogućila ovo jedinstveno zadovoljstvo druženja i javne riječi, ali i svim dobrim i dragim ljudima koji ovdje dolaze, koje sam rado čitao i koji svojim postovima pomažu da CdM bude ono što jeste.

Posebnu zahvalnost, nakon svih ovih godina, želim iskazati Hariju i svim mojim prijateljima, kao i svima onima koji su me podržavali, ohrabrivali da pišem i rado čitali.
    Ukoliko u tome ne budem onemogućen, svima vama ostajem dostupan na PM-u, a ja ću se, u mjeri koliko mi to obaveze dozvole, potruditi da provjeravam poštu makar s vremena na vrijeme i svakom odgovorim.

Još jednom, hvala timu koji stoji iza CdM-a i hvala svima,
    El Re

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Au, moj El Re... Oko cega si se ti nasao uvrijedjenim. Koliko puta i dozivjeh i prozivjeh od modova koji dodju samo da bi dokazali svoju aktivnost kao modova podjelom crvenih kartoncica, bez i da znaju o cemu se radi, a kamoli da proprate teme. Kao sto je meni receno, kazem i ja tebi, a samo iz razloga da te ohrabrim da nastavis, pisanje ovdje je privilegija a ne pravo. Kad to shvatis i prihvatis, znaces da samo malo mozes da pises javno, a ostalo preko, srecom, produzenog kapaciteta inboxa. No, forum je privatni. I ne zanima ga napredak, jer modovi rade besplatno u vremenu kad nista nije besplatno, a informacije ponajmanje. Modova je ostalo par komada, i samo mi koji smo emocijom vezani za pojam foruma ostajemo na njemu/njima, a ne jer je forum ono sto je prvobitno i zamishljan da bude. Nismo u Grchkoj ili dje vec.

Tako da, nista licno ne shvataj, ponajmanje da tvoj trud neko cijeni. Ja cijenim i bilo je uzivanje, pa i kad bi se zamalo pokacili, zaustavila bih se da dva puta razmislim o onome sto pises. A tu privilegiju nema mnogo forumasha kod mene. A ti sad kako hocesh.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Gospodine El Re... Ja Vas uvazavam i kad se ne slazemo u procjenama (to se desava precesto), i kako god - ja sam na Vasoj strani.
    Ne bih voljela da odustanete od naseg "drustva" zbog necijeg bullizma.

Budite tu sa nama.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nijesam upoznat sa unutrasnjom strukturom ovog foruma,osim onoga sto sam procitao prilikom uclanjenja.
    Citao sam davno polemiku izmedju Nihila i moderatora, i prvi put da su mi simpatije bile na njegovoj strani.Politicki stavovi su nam potpuno dijametralni i zbog toga preskacem mnoge njegove postove, ali pravo na iznosenje svog misljenja/na jednom javnom forumu/potpuno podrzavam.
    EL RE je clan ovog foruma, koji kvalitetom svojih postova i svojim odnosom prema forumasima/da nista drugo nije/zasluzuje da bar dvaput administrator procita ovaj njegov zadji post.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Neka, procitace te getawey.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

El Re je definitivno jedan od forumasha koji najvise doprinosi kvalitetu rasprave na forumu, ali se u ovom slucaju ponasa sujetno i kao uvrijedjena mlada bez ikakve potrebe. Ja sam sa istim Harijem koga on nekoliko puta pominje imao par ostrih sukoba i od njega dobijao infraction, pa sad komuniciramo normalno kad polemisemo(ima i na ovoj temi) i naravno i treba da bude tako. Pogotovo shto mi se cini da se Re-u dosta tolerisalo i prije, recimo apologija ratnih zlocinaca tipa Gotovine i Drljevica.

Stoga, Re, izuzetno poshtujem tebe kao sagovornika i tvoj doprinos, ali mislim da te je upravo ponijela sujeta i "nacionalisticki sentiment" da nastupish ovako. Obracam se namjerno direktno, kako ne bi bilo nikakve zabune.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    El Re je definitivno jedan od forumasha koji najvise doprinosi kvalitetu rasprave na forumu, ali se u ovom slucaju ponasa sujetno i kao uvrijedjena mlada bez ikakve potrebe.
    Gospodin El Re se udaljio i ovo je totalno nefer i uvreda, cak identicno kao i bullizam koji je ovo izazvao - mucki.

Pogotovo shto mi se cini da se Re-u dosta tolerisalo i prije, recimo...
    Identicno.. mucki i nisko potkopavanje. Zar i Vi? Tolika je muka od argumenata g. El Rea?

.. ali mislim da te je upravo ponijela sujeta i "nacionalisticki sentiment" da nastupish ovako. Obracam se namjerno direktno, kako ne bi bilo nikakve zabune.
    Ne bih voljela da krenem Vasim nacinom obracanja i da napisem misljenje o ovakvom Vasem nastupu. Nize od ovog sto ste napisali - ne moze.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Poštovana upravo CdM-a i dragi prijatelji koje sam stekao i s kojima sam se družio ovdje,

Prije nekih sat vremena doživio sam meni lično jako neprijatno iznenađenje da se izvjesni pozorišni moderator umiješa u moderiranje na pdf-u "Politika". Pdf. "Politika" je onaj na koji sam rado dolazio, družio se s dragim ljudima, razmjenjivao mišljenje i pokušavao dati svoj skroman doprinos kvalitetu rasprave. Ne mali broj puta bio sam vrlo grubo napadnut, čak i vrijeđan, no koliko sam god mogao trudio sam se uzdržati da uzvratim vjerujući da će moderator/i reagovati. Uglavnom je i bilo tako, na čemu iznad svega želim da se zahvalim Hariju za koga smatram da je jedini (makar dokazano) sposoban da moderira na ovom teškom i najnezahvalnijem pdf-u.
    Ipak, trudim se da pamtim samo ono lijepo što je obilježilo moj boravak na ovom Forumu, a toga je zaista bilo puno.

Sujeta i nedoraslost mladog moderatora koji se nije uzdržao i odlučio da svoju zamjerku prenese nadležnom moderatoru koji je bio aktivan i prisutan, već se upustio u moderiranje pdf-om sam, stavljajući svoj srpski politički sentiment ispred vlastite samokontrole, rezultirali su time da se sa mnom započne nekakva igra "infraction"-a.
    Moram priznati da i pored višegodišnjeg iskustva večeras sam prvi put saznao da moderatori sa drugih pdf-a mogu potpuno na ravnoj nozi dijeliti famozne "infraction"-e đe im padne na pamet, (dakle, ne samo na svom pdf-u) a ne kako sam ja mislio da takvo pravo (generalne supervizije) imaju isključivo administratori.
    Za mene ovakvo ovlaštenje nije samo nelogično, nego i neprihvatljivo i pod tim uslovom (da mi kome god moderatoru padne na pamet dijeli kartone, samo zato što politički drugačije misli) ne vidim smisao svog daljeg učešća. I na fudbalskoj utakmici nema 30 sudija već pravo na kartone pripada samo jednom.

Iz tog razloga želim od srca da se zahvalim Upravi CdM-a koja mi je svih ovih godina omogućila ovo jedinstveno zadovoljstvo druženja i javne riječi, ali i svim dobrim i dragim ljudima koji ovdje dolaze, koje sam rado čitao i koji svojim postovima pomažu da CdM bude ono što jeste.

Posebnu zahvalnost, nakon svih ovih godina, želim iskazati Hariju i svim mojim prijateljima, kao i svima onima koji su me podržavali, ohrabrivali da pišem i rado čitali.
    Ukoliko u tome ne budem onemogućen, svima vama ostajem dostupan na PM-u, a ja ću se, u mjeri koliko mi to obaveze dozvole, potruditi da provjeravam poštu makar s vremena na vrijeme i svakom odgovorim.

El Re
    Iskreno, ako ti ne budes davao doprinos temama koje se ticu politike (ponajvise, ali i drugih naravno), onda taj PDF moze slobodno da se zatvori. Covjek koji je sigurno cijenjen cak i kod politickih neistomisljenika, a da ne pricamo tek o istomisljenicima. Isto tako El Re, ne treba hitriti. Ako mislis da je neko pogrijesio, trebalo bi malo skupit strpljenja i jednostavno to ovdje iznijeti, i dati administratorima vremena da razrijese i odluce ko je u pravu. Ne znam hoces li procitati ovaj post, ali sam morao da iskazem moje misljenje sto se ovoga tice.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Gospodin El Re se udaljio i ovo je totalno nefer i uvreda, cak identicno kao i bullizam koji je ovo izazvao - mucki.

Identicno.. mucki i nisko potkopavanje. Zar i Vi? Tolika je muka od argumenata g. El Rea?

Ne bih voljela da krenem Vasim nacinom obracanja i da napisem misljenje o ovakvom Vasem nastupu. Nize od ovog sto ste napisali - ne moze.

Hvala Lepo
    El Re i dalje cita postove, obratio sam mu se direktno, imali smo odlicnu komunikaciju i sadrzajne rasprave u poslednjih godinu dvije, i, sa moje strane(a mislim da vazhi i obrnuto) u okvirima foruma ga smatram prijateljem(van foruma ga, nazhalost, ne poznajem), a prijatelju,makar i forumskom, je najbolje iskreno reci shto i kako se misli o njegovim postupcima, bilo to dobro ili loshe, a ne kriti od njega misljenje. Stoga nishta tu nema ni muchki, ni nefer, ni uvredljivo.

A njegovi argumenti upravo nedostaju, jer je jedan od rijetkih koji se trudio da ih uopshte i daje. A sa puno njegovih stavova nisam saglasan,priznajem. Ali stavovi su jedno, a argumenti drugo.
    Last edited by Recordare88; 08-09-11 at 08:47.

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post

El Re
    Postovani El Re,

Infrakciju si dobio za konkretan post - https://forum.cdm.me/showthread.php?...64#post2371864 - 3 poena za neprimjereno ponasanje, zbog izrugivanja necijeg obrazovanja, a zatim pretpostavljanja i izrugivanja nacionalnog identiteta sagovornika. Ako ti to tako ne vidis - samo na mjestima dje si napisao "Srba" stavi ime neke druge, ili svoje nacije, upotrijebi neki slican pezorativan naziv, pa onda dobro razmisli da li je takvo pisanje neprimjereno ili ne.

Svu pricu o mojoj sujeti, nedoraslosti, i srpskom politickom sentimentu - imas pravo da pricas, to je tvoj obraz, a makar 50 ljudi na ovom forumu zna ko stoji iza nicka getaway blues i je li to istina - ali to nema nikakve veze sa cinjenicom da si infraction zasluzio. Od mene ces infraction dobiti i svaki sljedeci put za takvo ponasanje. Infraction poene za uvrede licno upucene meni - od mene neces dobiti, kao sto ih nijesi ni do sad dobijao.

Pravila na forumu su takva kakva jesu, niko te ne tjera sa foruma, a ja se prvi nadam da one koje nazivas svojim prijateljima na forumu neces uskratiti svog pisanja ovdje. No, ako su 3 infraction poena i "sujeta mladog moderatora" razlog za to... tvoja stvar.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Opa... Vrijeme za revolucije i na CdM-u. Da zakljucimo slucaj, svima nama dodje vrijeme da malo oladimo od raznih foruma, virtuelnih ili uzivo. Vratice se El Re, vratice se i rode... Onaj post jeste bio onako... pravi s pdf-a Politika. I El Re je smrtnik, ima tacku kljucanja. Milo mi bijase onaj post procitati. El Re, ovo je naravno bilo bez uvrede. Jedva cekam da Vas ponovo citam. Najiskrenije.

getaway, ipak nisi ti trebao to da uradis, no Hari. Od njega zbilja ne boli. No razumijem i tebe, nemas dje i kome kacit crvene kartoncice na Knjizevnosti.

Eto tako, ajmo duboki uzdah i svi na jutrosnje radne zadatke. I dobro jutro

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Naravno, svi koji misle da samo moderatori konkretnih podforuma treba da imaju pravo da dijele infrakcije na svojim podforumima - mogu se obratiti administraciji sa predlogom.

Dobro jutro.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Good Morning everybody!

P.S. Sad ce hari da dodje i svima nam da infrakcije zbog spamovanja

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Od njega ne boli
    A getaway, predloge vise ne dajem, jer sam oznacena kao neko ko konstantno vrijedja kad daje predloge i primjedbe. Tako da, nemoj o onome o cemu nema smisla. Bar ti, OK?

Vidimo se na knjizevnosti dok ne dodje El Re.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

hahahah getaway dodje nesto ka "srpski savjet" na forumu
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Naravno, svi koji misle da samo moderatori konkretnih podforuma treba da imaju pravo da dijele infrakcije na svojim podforumima
    Pa da je logično da moderator može da dijeli žute(ili crvene) kartone na PDF-u koji ne moderira nije ni najmanje.

Zamisli da je moderator PDF-a Religija i filosofija neki utripovani puritanac(npr. Dawud AKA Sinan ili Ego...).
    Većina koja visi na PDF-u Sex i Erotika bi bili banovani zbog nepristojnosti.

Opcija "Report post" ne stoji tu bespotrebno. Ako misliš da je neko pretjerao uradiš isto ono što mogu i ja, a to je Report post (tako je Vanja preko veze banovao Dawuda)
    Last edited by Rakun; 08-09-11 at 10:49.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Page 49 of 88 FirstFirst ... 3945464748495051525359 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)