Sudeci po komentarima strucnjaka odavde koji bi se reklo vole vjecite pobjednike i svrsavaju na Barsu Slovaci bi trebalo da ugase savez veceras i dok neki klub iz Slovacke ne osvoji CL nista od ponovnog okupljanja!!!Koliko ja primjecujem fudbal nije stvar dje se svjetski naucnici nadmecu u pronalazenju crne rupe nego igra u kojoj se momci nadmecu u fizickoj snazi i spretnosti a zbilja nikad mi kao Crnogorci (mada to vazi za vecinu balkana) nismo bili inferiorni i potpuno je bzv sad pricati imamo li sanse jer sigurno imamo a i situacija nam je opet takva da nemamo razlog da zalijecemo pa mozda bude dobro...sigurno ce bit dobro
deuscroix
Last edited by CurvaNord; 07-09-11 at 07:54.
rulet rules istina ziva
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Sto se tice ovog malog Vukcevica , ja jesam razocaran nastupom sredine terena medjutim eto mogu recj da je 2-3 put povezao igru i da se 2-3 put brzo vratio nazad , ali je i dalje jako mekan .. U duelima bi ga oduvali ..
E svaka ti cast sto si napisao sa Andriju Kaludjerovica , gledao sam momka prije 2-3 kola u Petrovcu , momak je strasan talenat jer posjeduje sve sto ovi trenutno nasi mladi igraci sredine terena nemaju . A to je 90% precizan pas i dosta je snazniji u duelima iako nije visok i zna sa loptom . I ja sinoc cekam cijelu noc da ga ubaci Dusko glibavi ali ne docekah .. Nadam se da ce tog momka neki tim kupiti i napravit igraca od njega , jer sigurno ima najveci potencijal ..
Ali Loncar i Kajevic hahahhhaahahahahahahahaha kukukukkuku !
BISOGNA VINCERE !
Sto se tice Điđa,od njega bi moga bit dobar igrac,reprezentativac.Ali moga,preduslovi za to su potpuna posvecenost i dobar rad sa njim.
E sad,ovo pricam uopsteno,kad ovi mladi igraci prime u Buducnost lupam,hiljadarku,boli njih za fudbal vise.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
haahhahahahahahahahahah djalovicevo trcanje hahhahhahahahahahhahhahhahahahahahahahahha
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Dođosmo nakon svega dva meča u jednu baš neizvjesnu situaciju.
Uglavnom, ukoliko izgubimo od Engleske, a Švajcarska pobjedi u Velsu, bio bi nam dovoljan remi u Švajcarskoj, pošto se računa međusobni skor.
Ukoliko dva tima imaju jednak broj bodova, računa se: Higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question.
Tačnije, bilo kakav da je ishod u meču između Velsa i Švajcarske, bio bi nam potreban bar remi sa Švajcarcima.
Ako nas pobijede, imali bismo po jednu pobjedu u međusobnom skoru, ali bi oni vjerovatno imali više postignutih golova, pa bi bili drugi.
Last edited by [kinetic]; 07-09-11 at 12:58.
Gledam nesto ove golove od sinoc. Bugarska odbrana je bila katastrofa, Saciri im je prelako dao dva gola sa distance. A Vels je imao odlicnu sansu pri kraju utakmice, onaj Earnshaw je promasio zicer sa 3-4 metra.
Last edited by Tz-ObeLiX; 07-09-11 at 14:13.
zelja ce nas bit da vels dobije svajcarsku, no u bazel po baraz pa ko sto ponese.
a sto nam ucinje vels...uh.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Samo malo strpljenja. Sedamnaest godina i dva mjeseca. Brano ga stavlja otprilike svaku drugu utakmicu kao startera. Daje golove, asistira. Već prošle godine čim je Brano stigao u Mogren njega i Marka Bakića je stavljao u tim u kup utakmicama. Obojica su mu se odužila odličnim igrama. Bakić je bio sa omladinskom reprezentacijom sad na nekom turniru i Brano je rekao da je imao neku povredu početkom sezone pa da mu treba samo malo vremena da i on upadne u prvih 11 Mogrena. A od Đorđevića stvarno puno očekujem. Premlad je to igrač da bi imao kontinuitet. Sinoć je odigrao loše, ali to ne znači apsolutno ništa.
Dick Laurent is dead!
Naravno da ne znachi, samo treba podrshku pruzhat tim mladim momcima da nastave da treniraju, napreduju i igraju.
Evo sad listam novine i chitam chudi se ono tele od Vlaisavljevica,o kako je losha igra, kako ovo kako ono, neshvatiljivo potpuno kako tako loshe da odigraju, pa kakav BIZIN.
Kao da oni doma ili u svojim klubovima treba da uigravaju te akcije i da stvaraju tu igru, stvarno je zakrzhljao masuuuu.
I kosarkashi se previshe kritikuju. Da bi se ekipa zalagala, mora biti disciplinovana, a da bi bila disciplinovana, mora postojati dobar trener da to uradi. Radonjic nam je upropastio ovo Evropsko i kraj. NAdam se da ce Savez da ga posalje kuci, dovede nekog normalnog pa da krenemo iz pocetka. Nemojte mi reci da reprezentacija koja se pod Vujosevicem onako zalagala odjedamput nema zalaganja i lijena je. Za razliku od Radonjica(i FIlipovica), Kranjcar je trener, i zato se reprezentacija zalaze, a mi sad zhalimo i nerviramo se shto moramo da se cimamo za tamo neki barazh kad smo mogli da zveknemo Bugare i budemo prvi. A kosharkashi, sa po imenima duplo boljom ekipom-debakl.
Deserve's got nothing to do with it.
ja predlazem da mi sa foruma ovdje posaljemo mail za njegovu ostavku na fscg. isto smo grupa navijaca i nema nas malo a to tele ce upropastiti jedinu sansu da odemo na evropsko sa mladima. imamo grupu extra, dovoljan broj igraca da to iznesu i jedno tele od trenera kojeg ne mogu vidjeti ni u stampu.
pa zamislite ekipu u kojoj igrau vukcevic, jovetic, zverotic i jos par njih i on presretan sa trecim mjestom. pa posle toga ne bi mi ni zoru trenirao a ne mlade a on produzio jos 2 ciklusa i kako je krenuo i treci ce. a izgovor mu je najaci. u taj uzrast ima previse oscilacja. pa u taj uzrast par igraca ima milionske ugovore ne vjerujem da osciliraju o klubovima
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Džaba priča, sve se bojim. Kad sam poslije one sramote u Jermeniji čitao izjavu Deja Savićevića u Areni sve mi je bilo jasno. Kad su ga pitali hoće li mać Vlaisavljevića ovi iz Arene napisaše da mu se po izrazu lica viđelo da mu nije milo što ga to pitaju. Odgovorio je nešto u stilu "Razgovaraćemo a ne mogu se poslije jedne loše utakmice donosit zaključci". Mislim da ovome nema komentara i , mada stalni posjetioci ovog topica znaju što mislim o Deju Savićeviću a to je sve (ili skoro sve) najbolje, ne mogu se pravit lud pa ne viđet da su tu neka ne prečista posla. O čemu se radi, zaista ne znam. Podsjeća me na "rad preko veze" ali ne bih da lupam napamet.
Dick Laurent is dead!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks