View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 691 of 2251 FirstFirst ... 19159164168168768868969069169269369469570174179111911691 ... LastLast
Results 17,251 to 17,275 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Chekajte malo ljudi, gleda se medjusobni prvo, stoga ako dobijemo Engleze tamo moraju da nas dobiju sa 2 razlike. Tako nije bash da utakmica protiv Engleske nema rezultatskog znacaja.
    Istina, moja greska.

Ali malo mi se cini da je premala nagrada za tako veliku stvar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Istina, moja greska.

Ali malo mi se cini da je premala nagrada za tako veliku stvar.
    Ukoliko se napravi velika stvar, pobjedom protiv SHvice smo prvi. To bi bila vec dostojna nagrada Mozhda misle ljudi da sam nerealan, ali u fudbalu nishta nije nemoguce i treba biti optimista pred svaku utakmicu. Ko misli da je nemoguce, neka pogleda snimak kako Mourinho sa 10 igraca od "vanzemaljaca" pravi razmazhenu djecicu koja se igraju prskalicama.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    imali su dobrih sansi ali ni nase nisu bile lose, mozda i bolje i vise ih bilo. posebno vukcevica dje je pokusao da plasira mjesto da je opali pod precku i vanbracnog mu sina koji ne zna loptu sutnut al zna da trci i bori se , ako je to kome bitno. mislim da za pljuvanje cicovo niu u pravu jer je rekao kao sto i jeste, bozovic je kriv pa je kriv , onamo je morao bolje da intervenise. a za balica po meni nije u pravu tu je mirko kiksao a posle batak koji gleda bejla umjesto da mu pridje i zatvori ga za centarsut. koliko se meni cini da je tako bilo. sto se tice jovetica i mirka nisi u pravu nije bas bilo kao muve bez glave mada nisu imali nikakvu saradnju sa drincicem i kompanijom koja je trebala da malo otvara igru. o kometar djeda mraz i sl necu ni da komentarisem jer mi smjesno, imali smo srece ali ne bas toliko koliko ti kazes.
    jedino mi se kod njega ne svidja sto forsira djalovica i bataka, po meni su njih dvojica rupe i ne zasluzuju da igraju na ovom nivou, da je bio umjesto djalovica bilo koji drugi napadac , bio bi opasniji po gol i sigurno bi mirko i jovetic imali vise prostora sto se vidjelo kad je isti izasao. a batak smjesan tip ni za nasu ligu.
    Nisu bile lose i vise ih je bilo? Nije istina. Sutevi s distance nisu sanse, pogotovo ne gol sanse o kojima smo gore pricali. Da castim Djalovica pa da kazem da je ono bio sut.
    Zna da trci i bori se? Mislim da to vecina fudbalera juzne regionalne lige zna, pa se oni ne zovu.
    Nisam u pravu za Mirka i Jovetu? Aj dobro, odlicni su bili, "igra prema naprijed zadovoljava". Ne znam sto drugo da ti kazem.
    Djeda mraz - stvar, svako vidi kako vidi, tu ne mogu nista.

Jeste se vi zapitali mozda kad ste vidjeli formaciju sto se zapravo to desilo s Crnom Gorom? Je li nama svima, a sto je najgore Cicu drugi sesir udario u glavu?
    Ljudi, mi smo nekoliko utakmica odigrali sa 4 zadnja vezna igraca u liniju na sredinu terena. I to DOMA.

Sad smo coce postali sila, i odemo u goste, i postavi se formacija sa 4 napadaca, sa veznim redom (da nazovemo tako grupu od cetiri koljaca) koja je vazda bio los, dodatno prepolovljenim tako da izmedju cetvorice ljudi koji su ZADOVOLJILI i ovih mrcenika nazad dje su NEDOSTAJALA 4 IGRACA ostanu samo dvojica.

Uz svo duzno postovanje, ali tesko da bi neko to uradio na igrice.

Zavrsavam s ovim postom. Nadam se da cemo dat 10 golova englezima i jos toliko u Bazel. I svi cemo bit srecni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jedna reprezentacija ide sigurno kao najbolja druga jel? to ce biti znaci najvjrovatnije svedska ili hrvatska-grcka ili bosna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam neku viziju ostatka kvalifikacija.

Nije baš ružičasta, ali se uklapa u opšti scenario nekih sportskih dostignuća na našim prostorima u zadnjih 20 godina. Ide ovako.

Protiv Engleske igramo dobar meč, lijep za oko, pametan, taktički fin, sa puno trčanja. Nažalost, na neki volšeban način, Englezi nam daju gol ili dva (pomoć sudija, glupa greška nekog Batka (da, ja vjerujem da se čita Bátak), Runi se pretvori u veliku vjevericu sa gangrenom i bijesnilom i napadne Savića sekutićima itd.) i čitava politička, kvazipolitička, ekonomska, sportska, stručna, medijska javnost se složi da se više nije moglo protiv gigantske Engleske ili tako nešto - klasično mizerno proseravanje na kakvo smo navikli. Onda momci otputuju za Švajcarsku i mi puni nade čekamo rezultat i izgubimo nakon jadne igre i 90 minuta nezalaganja i haosa, tako što Jovetić ili neko zakuca autogol u 97' meča, nakon što je Džudović dobio crveni.

E sad, ne shvatite me pogrešno - volio bi da se sve ovo desi obrnuto i mislim da može. Samo me juri neka kolektivna trauma od raznih fudbala, rukometa i košarki pod raznim zastavama u posljednjih šesnaestak godina.

Engleska se može provozat' na ovaj mali teren naročito. Imadoh jednu ideju, da radimo ono što su Bosanci radili Portugalu u baraž za SP - okupimo se sa loncima i vatrometima oko hotela đe budu i ne damo im da spavaju. Ko ide sa mnom?
    Last edited by Čika Džo; 07-09-11 at 00:07.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I onda sam poslije ja negativan

Dzo, mogu li te zamolit za kratko vidjenje utakmice sa Velsom?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Nisu bile lose i vise ih je bilo? Nije istina. Sutevi s distance nisu sanse, pogotovo ne gol sanse o kojima smo gore pricali. Da castim Djalovica pa da kazem da je ono bio sut.
    Zna da trci i bori se? Mislim da to vecina fudbalera juzne regionalne lige zna, pa se oni ne zovu.
    Nisam u pravu za Mirka i Jovetu? Aj dobro, odlicni su bili, "igra prema naprijed zadovoljava". Ne znam sto drugo da ti kazem.
    Djeda mraz - stvar, svako vidi kako vidi, tu ne mogu nista.

Jeste se vi zapitali mozda kad ste vidjeli formaciju sto se zapravo to desilo s Crnom Gorom? Je li nama svima, a sto je najgore Cicu drugi sesir udario u glavu?
    Ljudi, mi smo nekoliko utakmica odigrali sa 4 zadnja vezna igraca u liniju na sredinu terena. I to DOMA.

Sad smo coce postali sila, i odemo u goste, i postavi se formacija sa 4 napadaca, sa veznim redom (da nazovemo tako grupu od cetiri koljaca) koja je vazda bio los, dodatno prepolovljenim tako da izmedju cetvorice ljudi koji su ZADOVOLJILI i ovih mrcenika nazad dje su NEDOSTAJALA 4 IGRACA ostanu samo dvojica.

Uz svo duzno postovanje, ali tesko da bi neko to uradio na igrice.

Zavrsavam s ovim postom. Nadam se da cemo dat 10 golova englezima i jos toliko u Bazel. I svi cemo bit srecni.
    sto se tice djalovica ono moje je bila ironija oko trcanja, ono je debil a nemoj ga cascavati ni za sut posto ono bi ja bolje sutnuo a nisam bas poznat po dobrom sutu. a formacija je bila sa jednim napadacem debilom i trojica pozadi kao vezni i par koljac nazad. jedina greska u formaciji je ili mirko 1 napadac ili umjesto debila neko drugi. svaka cast djalovicu ali po mom misljenju on nista nije uradio u ove kvalifikacije sem sto je trcao i borio se, to mozemo svi mi sa malo vise treninga. sto je najgore ne radi ni u klubove za koje igra nista drugo sem sto trci i bori se a prodaje se sto igra redovno za nas. po meni se sa svajcarskom moze igrati i izvuci bod a protiv engleza tesko, to je realno. mada gledajuci bugare kako su igrali prije i poslije nas a mi sa njima na bod sta reci. a nadaj se ti toliko golova mada bi ja potpisao 1-0 o-1 i to je to
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    uiiiiipppppppppppp ))))

kakva je situacija sa ovom najboljom drugom, i sa ostalim drugoplasiranim, treba razmisljat ko nam moze doc u baraz
    Trenutno je Danska najbolja drugoplasirana. Ispred nas cak 4 reprezentacije. Bice nam bas tesko.

Evo tabela... http://en.wikipedia.org/wiki/Templat...on_(2nd_place)

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Trenutno je Danska najbolja drugoplasirana. Ispred nas cak 4 reprezentacije. Bice nam bas tesko.

Evo tabela... http://en.wikipedia.org/wiki/Templat...on_(2nd_place)
    to sa oduzetim bodovima protiv zadnjeplasiranim??

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

ova tabela je totalno drugacija od gornje

http://www.rezultati.com/table/pMnnEZnt/drJAfQC1/
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I onda sam poslije ja negativan

Dzo, mogu li te zamolit za kratko vidjenje utakmice sa Velsom?
    Ma, meni je samo scenario nekako previše poznat, osjećam neki čudni hronološki deja - vu. Ne bi želio da se to desi, ali nije daleko od nemogućeg.

Meč sa Velsom je... Što znam. Neko ođe reče, mislim amnesiac ili neko nešto sa čim se dosta slažem. Nije bila to igra koju ova reprezentacija može da igra i da dobije baš svaki put, niti je to igra koju je ikad igrala. 4 igrača naprijed od kojih je samo jedan iole kreativan nije moglo da nam donese ništa dobro. No, mislim da je i Cico znao da MORAMO primit' gol kad su u odbrani igrači koji nisu tu standardni, a jedan od njih je Radoslav Fucking Batak. Prije meča sam rekao jednom kompiću da dobijamo sigurno ako ga uvalimo u prvih 20', a gubimo ako ga ne uvalimo i ispostavilo se kao tačno. Momke nije krenulo i pored očigledne erekcije - Vels je odigrao solidnu odbranu protiv te četvorice i ograničio nas na par šuteva iz daljine na samom početku (dosta loših, da dodam), od momaka naprijed niko nije uspio da 'promiješa' malo stvari i nakon prvih 20 minuta desilo se neizbježno - primili smo gol.

Do poluvremena smo se teturali, kao i oni, momci loše postavljeni, odbrana sjedi duboko (tako moramo da igramo jer nemamo neku svjetsku klasu u odbrani, tako smo uvijek igrali, tako je bilo i očekivano), vezni red nekoherentan i sa (neko reče?) povrijeđenim Mirkom na terenu čekali smo to poluvrijeme. Da smo se nakon toga digli i motivisali, možda bismo i mogli nešto, no zakazali su centralni bekovi - pustili su Ramzija da otpleše valcer cvijeća do peterca i da šutne... Amaterizam klasični, akcija iz bukvara i lijep gol. U zadnjih pola sata smo igrali isto što i u prvih 20 minuta ali nije Vels Andora pa da kiksa tako.

Momcima svaka čast za zalaganje, Kranjčar je uradio što je mogao, nije upalilo i platili smo cijenu. To je fudbal i taktika jebiga.

Isplivalo je ono što smo uvijek mogli da prepoznamo kao problem - ograničen pool kvalitetnih ili makar polukvalitetnih inteligentnih igrača. Dvojice u odbranu nema i kraj.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    65 Posts

jeste

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post
    ova tabela je totalno drugacija od gornje

http://www.rezultati.com/table/pMnnEZnt/drJAfQC1/
    Zato sto su na gornjoj oduzeti bodovi u grupama koje imaju 6 reprezentacija protiv ekipa iz poslednjeg sesira
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Chekajte malo ljudi, gleda se medjusobni prvo, stoga ako dobijemo Engleze tamo moraju da nas dobiju sa 2 razlike. Tako nije bash da utakmica protiv Engleske nema rezultatskog znacaja.

Najbolje da je bez rezultatskog znacaja,a pobjedom ostajemo u trci za prvo mjesto :-P .
    Da mi je neko prosle godine pricao da ce u situaciji u kojoj se dva kola prije kraja borimo za prvo mjesto i u situaciji dje smo bez obzira na sve remi udaljeni od baraza kolo prije kraja,bit ovoliko negativne energije,panike,prozivki,pa na momente i pljuvacine mislio bih da je lud.Umjesto da uzivamo u ovoj sansi koja nam se ukazala,mi ovo pretvorismo u maltene tragediju.Pola bi vas prije godinu dana 3. ili 4. mjesto u grupi potpisalo.Mozda mi ipak ne zasluzujemo neke stvari koje nam se desavaju,a Slovenci su stvarno gospoda najveca.Uzor.Kod njih ne mozes procitat da pljuju reprezentaciju pa neka gube i od Estonije dok god se vidi da im je stalo,a mi bismo ove nase najradije razapeli sto nisu 5 kola prije kraja obezbijedili plasman na EP.
    Za razliku od kosarkasa nesretnih koje smo vidjeli sta su radili i koliko su se trudili,nema covjeka koji moze da bude objektivan i kaze da zamjera fudbalerima na onome sta su prikazali.I ne znam sta ima pogresno u tome da se kaze da smo igrali bez citave odbrane,kad jesmo i kad nas je to vjerovatno kostalo kojeg primljenog gola vise nego sto bi inace bio slucaj.Sigurno necemo izgubit 5-0 od Svajcarske,no cemo se borit do kraja,a ako budemo kompletni ja mislim i izborit za taj baraz,no se bojim sta bi tek tamo bilo ako sto krene naopako.
    Last edited by GreatMontenegro; 07-09-11 at 00:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mi ne mozemo bit najbolji drugi nikako,jer u slucaju dvije pobjede mi smo prvi a 4 boda nisu dovoljna za najbolje drugo

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

sto znaci da je nama potreban bod iz zadnje dvije utakmice i da mirno cekamo baraz, jer kao najbolji drugoplasirani ne mozemo poci
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

dje smo? kako smo?

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

no ja se bojim da ne ostanemo i bez tog drugog mjesta
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jeste i azuriraju je istu noc posle svakog kola. Mislim da cemo se tesko probiti kao najbolji drugoplasirani, ali sve je moguce pa cemo vidjeti sto ce bit za mjesec dana.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oce li mi reci neko ko je onaj broj 11 u mladoj reprezentaciji. Goreg igraca u zivotu nisam vidjeo, jedva da normalan pas napravi.

Uzeo on loptu u drugom poluvremenu pri kraju utakmice kad je bio onaj slobodan udarac za nas i vice mu moj otac da puca direktno na gol. Reko dje ovaj da puca, a ne umije dodat loptu. Momak se popalio i naravno poslao je gore u vrh juzne tribine

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post
    sto znaci da je nama potreban bod iz zadnje dvije utakmice i da mirno cekamo baraz, jer kao najbolji drugoplasirani ne mozemo poci
    malo nam je bod iz zadnje dvije, ako sa englezima igramo nerjeseno a izgubimo od svajcaraca opet oni idu dalje u baraz. situacija je ovakva a ima par kombinacija a opet zavisi od zadnje utakmice jedino ako svajcarci izgube u vels a mi osvojimo makar bod protiv engleza onda smo sigurno drugi ne vezano za bazel. ako osvoje makar bod protiv velsa zavisit ce od naseg medjusobnog duela stim sto onda poraz od engleza nama donosi da moramo makar remi izvuci. ima previse kombinacija da ih ne pisem sada, najbolja varijanta da oni izgube od velsa a mi dobijemo engleze onda idemo tamo za prvo mjesto svi zajedno da bodrimo, i ne mislimo o nicemu vise. za sve ostalo me glava zabolje od kombinatorike.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Jeste i azuriraju je istu noc posle svakog kola. Mislim da cemo se tesko probiti kao najbolji drugoplasirani, ali sve je moguce pa cemo vidjeti sto ce bit za mjesec dana.
    jedno tesko pitanje, a ako 2 ili 3 tima imaju isti broj bodova kao najbolje drugo plasirane sto je koliko vidim veoma moguce sta se gleda onda??? ko je najvise pretrcao, jer mi imamo tu djalovica))
    Last edited by lepetanac; 07-09-11 at 00:54.

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    Sto se tice mlade reprezentacije , ocajna igra , meni je jako zao sto gledam nesposobne momke na sredini terena koji ne umiju da prime loptu , koji ne umiju da podijele , koji ne umiju da centriraju , koji ne umiju dva pasa da povezu po zemlji da ta lopta ne skakuce , da ne lebdi i svakog sekunda se ocekuje da je presijece tudji igrac . muka mi je da gledam to mucenje jebeno , Vukcevic , Bogdanovic(kuku) , Kajevic koji tvrdim slucajno pogodio Golubovica kod gola jos ga onaj idiot od voditelja hvali kako ima dobar pas i dugu loptu a on mrco posle te asistencije izvodi neki prekid i salje loptu gore kod Crnogoraca sa juga .. Kakav ocaj .. A da ne pricam o nekoj snazi i otimanju lopti , kvaranju protivnicke igre .. ma nijedan nije blizu da zaigra umjesto npr Drincica ili Pekovica (ne kazem ni da su oni dobri -.- )
    Za sada ne, ali ne bih potcijenio Điđa Vukčevića uopšte. Samo mu treba još utakmica jer trebalo je ovima iz Budućnosti da im prifali para u kasi kako ne bi mogli da kupe razne polovne igrače iz okruženja ili ko zna odakle. A kad im je prifalilo para morali su stavit nekog iz svog pogona pa su otkrili da imaju momka koji igra u njihovoj filijali Komu u drugoj ligi. Tako je on debitovao za Budućnost tek sa 19 i po godina. Prošle godine odigrao ukupno 8 a ove 4 utakmice i već se izborio za prvotimca mlade reprezentacije. Koliko je naopakom politikom Budućnosti proteklih godina izgubio jer se nije mogao tek tako pojaviti i to baš onda kad je prifalilo para u kasi. Možda se prevarim, ali od tog momka očekujem fine stvari. Naravno, sa 12 prvenstvenih prvoligaških utakmica ne može se očekivati čudo ali do kraja sezone se nadam da će, Bože zdravlja, napredovati.
    Mene jedan igrač sredine terena malo zabrinjava. U pitanju je Andrija Kaluđerović iz Lovćena. Mada još nije napunio 18 godina ne sviđa mi se što stagnira u Lovćenu i čudi me da ga neko već nije kupio jer ipak kad igraš u boljem timu pa makar bio rezerva imaš veće šanse za napredak. Bolji uslovi i fudbalski rast uz starije i iskusnije kolege mogu samo pomoći. Ali, vidjećemo.
    Ima potencijala u ovoj mladoj reprezentaciji. Od Luke Đorđevića zaista očekujem puno u budućnosti. Pametno se s njim radi u Mogrenu. Iako nije dobro igrao večeras treba napomenuti da on ima tek 17 godina i dva mjeseca.
    Nažalost koliko god pozitivnih stvari vidim u napretku naših mladih igrača uvijek se sjetim da je selektor Duško Vlaisavljević. Poslije toga mi se smrkne pred očima.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Oce li mi reci neko ko je onaj broj 11 u mladoj reprezentaciji. Goreg igraca u zivotu nisam vidjeo, jedva da normalan pas napravi.

Uzeo on loptu u drugom poluvremenu pri kraju utakmice kad je bio onaj slobodan udarac za nas i vice mu moj otac da puca direktno na gol. Reko dje ovaj da puca, a ne umije dodat loptu. Momak se popalio i naravno poslao je gore u vrh juzne tribine
    Broj 11 je bio Asmir Kajević. Ne znam, teško je procijeniti na osnovu jedne utakmice. Više pratim ove iz Budućnosti, a za ove što igraju u susjednim ligama samo pročitam u štampi jesu li igrali.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    uiiiiipppppppppppp ))))

kakva je situacija sa ovom najboljom drugom, i sa ostalim drugoplasiranim, treba razmisljat ko nam moze doc u baraz
    DABOGDA Srbija dosla,da ih prsnemo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Za sada ne, ali ne bih potcijenio Điđa Vukčevića uopšte. Samo mu treba još utakmica jer trebalo je ovima iz Budućnosti da im prifali para u kasi kako ne bi mogli da kupe razne polovne igrače iz okruženja ili ko zna odakle. A kad im je prifalilo para morali su stavit nekog iz svog pogona pa su otkrili da imaju momka koji igra u njihovoj filijali Komu u drugoj ligi. Tako je on debitovao za Budućnost tek sa 19 i po godina. Prošle godine odigrao ukupno 8 a ove 4 utakmice i već se izborio za prvotimca mlade reprezentacije. Koliko je naopakom politikom Budućnosti proteklih godina izgubio jer se nije mogao tek tako pojaviti i to baš onda kad je prifalilo para u kasi. Možda se prevarim, ali od tog momka očekujem fine stvari. Naravno, sa 12 prvenstvenih prvoligaških utakmica ne može se očekivati čudo ali do kraja sezone se nadam da će, Bože zdravlja, napredovati.
    Mene jedan igrač sredine terena malo zabrinjava. U pitanju je Andrija Kaluđerović iz Lovćena. Mada još nije napunio 18 godina ne sviđa mi se što stagnira u Lovćenu i čudi me da ga neko već nije kupio jer ipak kad igraš u boljem timu pa makar bio rezerva imaš veće šanse za napredak. Bolji uslovi i fudbalski rast uz starije i iskusnije kolege mogu samo pomoći. Ali, vidjećemo.
    Ima potencijala u ovoj mladoj reprezentaciji. Od Luke Đorđevića zaista očekujem puno u budućnosti. Pametno se s njim radi u Mogrenu. Iako nije dobro igrao večeras treba napomenuti da on ima tek 17 godina i dva mjeseca.
    Nažalost koliko god pozitivnih stvari vidim u napretku naših mladih igrača uvijek se sjetim da je selektor Duško Vlaisavljević. Poslije toga mi se smrkne pred očima.
    Nema tu ljeba, dok igrachi sa 20 godina u prkno praktikuju kockanje i poker pored fudbala teshko da tu mozhe shto izac na dobro.

Ili si sportista ili nisi, nazhalost na prste se mogu izbrojati pravi sportisti ne samo u Buducnost nego chitavu prvu ligu.

Page 691 of 2251 FirstFirst ... 19159164168168768868969069169269369469570174179111911691 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)