Originally Posted by
Mad_dog_KO
Ajde ne 5 nego 4. Poenta je da su imali jos dobrih sansi pored dva gola. Mene mozda pamcenje slabo sluzi pa se ne sjecam neke gol sanse za nas. Sad ces mozda ti nac jednu, ali to ne mijenja stvar.
Dje sam vidio djeda mraza? Ajde ovako, go u Bugarsku smo dali iz mozda jedinog suta u okvir. Vels nam je odje pogodio precku, imao ponisten gol i jos po koju sansu. Svajcarsku smo ajde dobili, samo zato sto ne mogu da premotam cijelu utakmicu. Za bod u Englesku nista nisam reko, to je bio bunker koji je odnio ono za sta je doso.
A sad cu ti rec sto i ja i jos dostinja igraca misli. Dobijalo se, sa vise srece nego nekih zasluga na terenu. I tad je sve bilo dobro, a Cico je bio genije.
Sad kad su dosla dva velika neuspjeha, taj isti Cico pljuva po igracima.
"Prvi gol je greska Bozovica." Naravno, najlakse je pljunut po igracu i rec da nema utakmica u klub. Ka da ne trenira, ka da nije pripreme proso s tim klubom. Pola bodova je iz njegovih rukavica izaslo.
"Drugi greska Balica". SRAMNO je i bezobrazno okrivit momka od 20 godina koji debituje za reprezentaciju, igra protiv najboljeg beka vjerovatno citavog svijeta a da pritom NIJE kriv. Pogledajte dobro snimak tog gola. Balic i Zverotic idu naprijed u napad, posro Vucinic gubi loptu kao da igra ispred zgrade, duga na Bejla koji je vec duboko u nasu polovinu. Remzi je sam pored TRI nasa igraca i daje gol.
Igra prema naprijed DOBRA?! Alo bre, jesmo mi istu utakmicu gledali? Vanbracni mu sin i Simon koji trce ko muve bez glave, i dvije najvece zvijezde koji ne znaju u koju su drzavu.
Je li prica da fale 4 standardna defanzivca malo smecarska prema Savicu? Sto je on, klupa?
Tako da koliko god ja cijenio tog covjeka, ono kako se on ponio posle ovoga meca je za gadjenje. A kazem opet, to nije samo moje misljenje, nego misljenje i mnogo bitnijih ljudi.
imali su dobrih sansi ali ni nase nisu bile lose, mozda i bolje i vise ih bilo. posebno vukcevica dje je pokusao da plasira mjesto da je opali pod precku i vanbracnog mu sina koji ne zna loptu sutnut al zna da trci i bori se , ako je to kome bitno. mislim da za pljuvanje cicovo niu u pravu jer je rekao kao sto i jeste, bozovic je kriv pa je kriv , onamo je morao bolje da intervenise. a za balica po meni nije u pravu tu je mirko kiksao a posle batak koji gleda bejla umjesto da mu pridje i zatvori ga za centarsut. koliko se meni cini da je tako bilo. sto se tice jovetica i mirka nisi u pravu nije bas bilo kao muve bez glave mada nisu imali nikakvu saradnju sa drincicem i kompanijom koja je trebala da malo otvara igru. o kometar djeda mraz i sl necu ni da komentarisem jer mi smjesno, imali smo srece ali ne bas toliko koliko ti kazes.
jedino mi se kod njega ne svidja sto forsira djalovica i bataka, po meni su njih dvojica rupe i ne zasluzuju da igraju na ovom nivou, da je bio umjesto djalovica bilo koji drugi napadac , bio bi opasniji po gol i sigurno bi mirko i jovetic imali vise prostora sto se vidjelo kad je isti izasao. a batak smjesan tip ni za nasu ligu.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks