Originally Posted by
Mad_dog_KO
Nisu bile lose i vise ih je bilo? Nije istina. Sutevi s distance nisu sanse, pogotovo ne gol sanse o kojima smo gore pricali. Da castim Djalovica pa da kazem da je ono bio sut.
Zna da trci i bori se? Mislim da to vecina fudbalera juzne regionalne lige zna, pa se oni ne zovu.
Nisam u pravu za Mirka i Jovetu? Aj dobro, odlicni su bili, "igra prema naprijed zadovoljava". Ne znam sto drugo da ti kazem.
Djeda mraz - stvar, svako vidi kako vidi, tu ne mogu nista.
Jeste se vi zapitali mozda kad ste vidjeli formaciju sto se zapravo to desilo s Crnom Gorom? Je li nama svima, a sto je najgore Cicu drugi sesir udario u glavu?
Ljudi, mi smo nekoliko utakmica odigrali sa 4 zadnja vezna igraca u liniju na sredinu terena. I to DOMA.
Sad smo coce postali sila, i odemo u goste, i postavi se formacija sa 4 napadaca, sa veznim redom (da nazovemo tako grupu od cetiri koljaca) koja je vazda bio los, dodatno prepolovljenim tako da izmedju cetvorice ljudi koji su ZADOVOLJILI i ovih mrcenika nazad dje su NEDOSTAJALA 4 IGRACA ostanu samo dvojica.
Uz svo duzno postovanje, ali tesko da bi neko to uradio na igrice.
Zavrsavam s ovim postom. Nadam se da cemo dat 10 golova englezima i jos toliko u Bazel. I svi cemo bit srecni.
sto se tice djalovica ono moje je bila ironija oko trcanja, ono je debil a nemoj ga cascavati ni za sut posto ono bi ja bolje sutnuo a nisam bas poznat po dobrom sutu. a formacija je bila sa jednim napadacem debilom i trojica pozadi kao vezni i par koljac nazad. jedina greska u formaciji je ili mirko 1 napadac ili umjesto debila neko drugi. svaka cast djalovicu ali po mom misljenju on nista nije uradio u ove kvalifikacije sem sto je trcao i borio se, to mozemo svi mi sa malo vise treninga. sto je najgore ne radi ni u klubove za koje igra nista drugo sem sto trci i bori se a prodaje se sto igra redovno za nas. po meni se sa svajcarskom moze igrati i izvuci bod a protiv engleza tesko, to je realno. mada gledajuci bugare kako su igrali prije i poslije nas a mi sa njima na bod sta reci. a nadaj se ti toliko golova mada bi ja potpisao 1-0 o-1 i to je to
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks