Page 256 of 715 FirstFirst ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... LastLast
Results 6,376 to 6,400 of 17863

Thread: Kosarkaska reprezentacija

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Rukovodstvo
    Predsjedništvo

Predsjednik
    Milo Đukanović

Generalni sekretar
    Petar Popović

Članovi predsjedništva
    Veselin Barović
    Želimir Cerović
    Nebojša Milošević
    Danilo Mitrović
    Radoš Šućur
    Dragan Tomić
    Zoran Vujičić
    Veselin Ćetković
    Aleksandar Ognjenović
    Vladimir Kavarić
    Miroslav Ivanišević
    Jovica Vučurović

Izvršni odbor

Predsjednik izvršnog odbora
    Veselin Barović

Članovi izvršnog odbora
    Igor Popović
    Sreten Đikanović
    Slobodan Popović
    Slavoljub Šaljperić

Nadzorni odbor

Predsjednik nadzornog odbora
    Milorad Katnić

Članovi nadzornog odbora
    Dragan Nikić
    Andro Drecun

Kapiram ja to da su svi ovi ljudi bili izvanredni kosarkasi, sportisti, igrali po NBA ligi, sada veliki ljubitelji kosarke i sve to ali gospodo bio bi red da podnesete ostavke
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,744
    Thanked in
    1,094 Posts

Jbt, cijeli centralni komitet dps-a u KSCG :yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Ima sigurno al mi na njega ne možemo doć.
    Možemo i to lako ako dovedemo dobrog trenera.

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,744
    Thanked in
    1,094 Posts

Ne može na to uć neko ko je zadnji u grupu mislio sam. Ima rang ekipa a mi smo daleko od njega.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

jel iko pomislio da sa onim trenerom mozem uraditi nesto, ja sam mislio da ce se bar malo vidjeti duletov uticaj al nista od toga. a evo nesto za vas a provjeren je, zasto maljkovic nije trener nase reprezentacije.
    nisu pare u pitanju, vec to sto je maljkovic htio ugovor na 3 godine a ovi mu davali na godinu dana. covjek je htio da to bude dugorocni period , da se krene od mlade reprezentacije i da se stvara tim nesto kao dule sto je krenuo, a ovi nasi gore navedeni nisu htjeli. valjda im je bolja marioneta koja pojma nema a kojeg igraci i ne postuju.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    414
    Thanks Thanks Received 
    343
    Thanked in
    207 Posts

Mogu vam reć da mi je strašno milo što smo ispali-gledao sam (mada nemam naviku da gledam utakmice u kojima ne igra neko za koga navijam) sinoć posljednju četvrtinu Srbija-Francuska. Majko mila! Pa oni bi nas izjeli! Ne bismo im iz malih izašli. Kako se oni bore, trče, skaču a tk bodrenje sa klupe, pa samo pogledajte njihove trenere kako se ponašaju a kod nas ka da su na pokajanje. Ovo bi trebalo da bude uvod u jednu veliku analizu kompletnog stanja u CG sportu, da se vidi što ko (ne)čini. Strah me je da ćemo poslije ovoga ići samo dolje (kao u rukometu, poslije onog evropskog ne možemo utekmicu dobit).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rzeljko View Post
    Mogu vam reć da mi je strašno milo što smo ispali-gledao sam (mada nemam naviku da gledam utakmice u kojima ne igra neko za koga navijam) sinoć posljednju četvrtinu Srbija-Francuska. Majko mila! Pa oni bi nas izjeli! Ne bismo im iz malih izašli. Kako se oni bore, trče, skaču a tk bodrenje sa klupe, pa samo pogledajte njihove trenere kako se ponašaju a kod nas ka da su na pokajanje. Ovo bi trebalo da bude uvod u jednu veliku analizu kompletnog stanja u CG sportu, da se vidi što ko (ne)čini. Strah me je da ćemo poslije ovoga ići samo dolje (kao u rukometu, poslije onog evropskog ne možemo utekmicu dobit).
    O tome sam i ja razmisljao, gledao sam cijeli mec. Utakmica dostojna finala prvenstva! Mislim da bi nas dobili i jedni i drugi sa po 30 i kusur razlike. Ima tu mnogo stvari na koje se moze i treba stavit akcenat, ali dovoljno je samo uporediti igru Krstica i Pekovica, obojica centri i kapiteni, NBA igraci, i staviti tacku na cijelu pricu.
    Last edited by Ramos; 06-09-11 at 09:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ljudi,ja kad vidim Radonjica kako cucne onamo i snuzdi se uz liniju a faca mu kao da ce svaki cas da zaplace,meni je sve jasno.da znate da mi ga je za tako kad ga vidim.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

nije radonjić kriv što su ga tu doveli..on se sigurno trudio koliko je znao i mogao.. i meni neko da ponudi da budem trener barselone, prihvatio bih..

ono što je očigledno je da klima u timu nije kako treba! isto ka da su ih na silu doveli.. nijesam mogao da vjerujem da nema, ka što rekoste, bodrenja sa klupe, nekog pozitivnog naboja..

jednostavno - nijesu bili tim koji je na pravi način nosio dres sa državnim grbom..

zato treba da bude osnovno pravilo za poziv u reprezentaciju - da voliš i poštuješ svoju zemlju!! ko ovo nema u sebi nikad mi ga ne bi igrao, pa da je najbolji na svijetu!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Ljudi,ja kad vidim Radonjica kako cucne onamo i snuzdi se uz liniju a faca mu kao da ce svaki cas da zaplace,meni je sve jasno.da znate da mi ga je za tako kad ga vidim.
    ..baš tako,djeluje izgubljeno i kad smo vodili (mada rijetko) i kad smo gubili ista mu faca cijelo vrijeme,ko zna o čemu razmišlja..

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Nikad Radonjić neće biti nešto više od prosjeka. Može on unaprijediti košarkaško znanje, taktiku, ali psihologiju, ni svoju ni tuđu, on ne može da mijenja. Kad samo vidim ono bezvoljno , anemično držanje pored aut linije i na tajm autu, pa ono ubije optimizam kod gledalaca a ne kod igrača. Pogledaj Dudu sa 70 i kusur godina šta radi , kako im j..e sve po spisku grešku kad naprave i kad vode dvocifrenom razlikom. I samo da ne pročitam još jednom kako je volja kod igrača postojala. Ako se volja gdje ogleda, to je u defanzivnom skoku. Ni na jednoj utakmici ne vidjeh da se tu potrude da zagrade kako treba, više je bilo situacija da je njihovih više u ofanzivnom skoku nego naših u defanzivnom, milion puta ni jedan naš. Ko Alise u zemlji čuda, odučiše ih od košarke svi koji im pokazaše malo m.da. Očekivao sam da možemo izgubiti 2,3 utakmice u nekom egalu ali da igraju ko pi..ice . to nisam. Za ovu bezvoljnost i očigledno odsustvo zajedništva i timskog duha, da ne kažem patriotizma, krivi su i ovi oko reprezentacije taman koliko i igrači. Sumnjam da je još nešto postojalo u pozadini svega, jer onakva transformacija od one ekipe iz kvalifikacija ubijeđen sam nije mogla da se desi tek tako iz nekog razloga do kojega se treba doći nekim dubljim analiziranjem koje se najavljuje. No ko sad smije o tome progovoriti kad je Milo predsjednik?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Click image for larger version. 

Name:	259131_128422030571430_116132578467042_215436_2776688_o.jpg 
Views:	330 
Size:	22.8 KB 
ID:	64344
    Stop the world I wanna get off.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    nije radonjić kriv što su ga tu doveli..on se sigurno trudio koliko je znao i mogao.. i meni neko da ponudi da budem trener barselone, prihvatio bih..
    mene da ponude da vodim cg reprezentaciju, ne bih prihvatio ako znam da ne mogu, t.j. ne znam da je vodim. em je pritisak, em svoju zemlju bih na lose doveo. u svakom slucaju, potezi su mu bili losi a u vezi atmosfere, ko zna sto je bilo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mnim da nije prihvatio bi ga našpicali i iz Budućnosti. Protiv Finske je najlakše viđeti koliko je to gore u odnosu na kvalifikacije. Sa istom ekipom od 2x30 razlike do minusa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ma i treba da ga nashpicaju ali se slazem i da ova chitava rukovodeca klapa zrachi odvratne negativne vibracije, da ne kazem bazdi na kilometar. Danilo Mitrovic, Vesko Barovic etc. Pa onda zid cutanja u struci. Zid cutanja medju novinarima. Selektor nema ni toliko obraza da sam podnese ostavku poslije ovakve bruke... Kakva je to zakorjela zabokrechina jado moj!! Car je GO!! Ima li iko medju tim poltronima imalo cojones?????

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kao sto rekoh tokom meca sa Makedonijom:

Quote Originally Posted by Serhi View Post
    To sto je Dasic najbolji u prvom poluvremenu znaci samo jedno - najebali smo.
    Bio je najbolji i u drugom pa i u dobrom dijelu cijelog turnira dok su skoro svi igraci, od kojih su se ocekivale dobre stvari, kiksali.

Od starta se vidjelo da dosta toga fali u igri i u glavama igraca. Nijesu licili na ekipu iz kvalifikacija...
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by frnjok View Post
    Ma i treba da ga nashpicaju ali se slazem i da ova chitava rukovodeca klapa zrachi odvratne negativne vibracije, da ne kazem bazdi na kilometar. Danilo Mitrovic, Vesko Barovic etc. Pa onda zid cutanja u struci. Zid cutanja medju novinarima. Selektor nema ni toliko obraza da sam podnese ostavku poslije ovakve bruke... Kakva je to zakorjela zabokrechina jado moj!! Car je GO!! Ima li iko medju tim poltronima imalo cojones?????
    Šta će im cojones? Što se njih tče, imaju izbor: trpi i primaj desetak hiljada mjesečno ili radi za život kao ostali narod. Nešto ne vjerujem da im se radi. Svi su ti treneri isti, samo što oni sposobni ostvaruju rezultate i mlate dobre pare. Pa i Vujošević je izmršikan iz Budućnosti pa mu nije mnogo trebalo da se kasnije opet sliže sa tim istim ljudima koji su ga našpicali. Para vrti đe burgija neće. Mislim, hoće i burgija, ima fina šupljina za nju. Treba i dupe da izdrži poneki upad ako se misli lagodno živjeti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.

Radonjić po povratku iz Litvanije: Moramo da nađemo uzroke neuspjeha

MijaT | 06.09.2011. u 20:35h
    Ostavka prvo pa cemo poci kod babe Velinke da nam baci pasulj i vidimo sta se desilo!!!

hahahahahahahahah

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E kako on nema ni zere obraza to je strasno. Chu da on trazi uzroke

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moglo je ovo mnogo bolje bit napisano, no ka vijesti
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze to mnogo bolje. Ali makar se pise kriticki, blamaza, debakl i sl., a ne ka o vaterpolu do skoro dje se ne drznu nijedan novinar bilo sto da prozbori...

Zipa face veskobaru i mitrovicu na slikama, govore vise od rijeci o njima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako su htjeli da se vrnu neprimjetno, no ih makar uvatishe malo na aerodrom da ih iscrnjace.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Moze to mnogo bolje. Ali makar se pise kriticki, blamaza, debakl i sl., a ne ka o vaterpolu do skoro dje se ne drznu nijedan novinar bilo sto da prozbori...

Zipa face veskobaru i mitrovicu na slikama, govore vise od rijeci o njima...
    pa zato ti i velim da moze mnogo bolje, a i zna se sto nekog kritikuju a nekog necje
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Vi jos pricate o kosarci a kad vidim utakmice u drugoj rundi mi nemamo taj kvalitet a sve i da ga imamo ovo rukovodstvo bi ga protracilo
    deuscroix

Page 256 of 715 FirstFirst ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)