View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 687 of 2251 FirstFirst ... 18758763767768368468568668768868969069169773778711871687 ... LastLast
Results 17,151 to 17,175 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    U koliko se otvara biletarnica kod stadiona sjutra?(za cg-vels)
    kakav crni vels? :concern:

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Crna mlada reprezentacija.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    9,327
    Thanks Thanks Received 
    6,805
    Thanked in
    2,678 Posts

Momci ako glavnom konkurentu gostujete i morate da osvojite bod to znaci da i nije bas sve u vasim rukama. Ja vidim da vas je cico dobro popalio ali treba bit malo realan. Nemam nista protiv njega on nas je preporodio ali ako igrate dva najteza meca do kraja i to sa ultra popaljenim mladim englezima i svajcarcima kojima se sve otvorilo u goste onda nije apsolutno nista u vasim rukama. Oni mogu da izgube jedan mec i opet imaju mec protiv nas za prolaz. A oni nemaju od koga izgubit. Nagrdio nas je onaj remi sa bugarima i nerijeseno svajcaraca i engleza. Ja juce rezervisah za svajcarsku, starom sam obecao da cemo ic ali ako se vise icemu nadam oca mi ****.

Da utvrdim apsolutno vise nije sve u nasim rukama jer nama, mrtvi djurkovic je tu imao apsolutno pravo. Kad imate nesto u svojim rukama kaze se za nesto sigurno a to bi mozda bilo da imamo mec doma sa faranima ili pak nekim moldavcima. Ovo je daleko od sigurnog i otvara nam se takvo ispadanje posle onolike euforije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kaem se, slazhem se, ali kad se kazhe neshto je u nashim rukama, to znaci da od nas zavisi hocemo li proci ili ne. Ne zavisimo od drugih. Tako da, sve je u nashim rukama, nece biti lako, ali mi odlucujemo,ne drugi.

Djurkovica mi ne pominji molim te. Vjerovatno je josh kivan na Cica shto mu nije dao intervju, utripovao lik da je legenda sportskog novinarstva i slicno. Oduvijek je bio otuzhni kixer od komentatora kojemu je glavni nacin zabavljanja publike bio pokushaj da pravilno izgovori ime na svahili jeziku. Poznajem ga licno, i misljenje o njemu kao covjeku je posve drugacije i pozitivnije, ali to vec nije za ovaj topik. Uglavnom, zreo za penziju vec odavno.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Momci ako glavnom konkurentu gostujete i morate da osvojite bod to znaci da i nije bas sve u vasim rukama. Ja vidim da vas je cico dobro popalio ali treba bit malo realan. Nemam nista protiv njega on nas je preporodio ali ako igrate dva najteza meca do kraja i to sa ultra popaljenim mladim englezima i svajcarcima kojima se sve otvorilo u goste onda nije apsolutno nista u vasim rukama. Oni mogu da izgube jedan mec i opet imaju mec protiv nas za prolaz. A oni nemaju od koga izgubit. Nagrdio nas je onaj remi sa bugarima i nerijeseno svajcaraca i engleza. Ja juce rezervisah za svajcarsku, starom sam obecao da cemo ic ali ako se vise icemu nadam oca mi ****.

Da utvrdim apsolutno vise nije sve u nasim rukama jer nama, mrtvi djurkovic je tu imao apsolutno pravo. Kad imate nesto u svojim rukama kaze se za nesto sigurno a to bi mozda bilo da imamo mec doma sa faranima ili pak nekim moldavcima. Ovo je daleko od sigurnog i otvara nam se takvo ispadanje posle onolike euforije.
    O cemu pricas ti druze? Djurkovic je rekao da vise mi ne odlucujemo o svojoj sudbini! Cista laz. To bi bilo tako da recimo mi moramo da dobijemo i Englesku i Svajcarsku i da nam ni to ne garantuje ni baraz, nego da zavisimo od neke tamo utakmice koju mi ne igramo. Ja to tako shvatam. A stvarnost je itekako drugacija, o svemu i dalje MI odlucujemo! Moze se pricati o nasim sansama u tim mecevima pa reci da ce biti tesko i sl. sto i ja kazem, ali cinjenica je da mi i ako izgubimo od Engleza a odigramo nerijeseno u Bazelu idemo u baraz. Znaci MI odlucujemo o svojoj sudbini! E sad to koliko je mene Cico napalio, a koliko si ti pesimista to je druga prica. To sto ja vjerujem da cemo proc makar u baraz, a ti se bojis da cemo sve izgubit do kraja i to je posebna prica. Sto ces uopste da ides u Bazel kad si u tom tripu??

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

U koji su sektor karte za nase navijace???
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    9,327
    Thanks Thanks Received 
    6,805
    Thanked in
    2,678 Posts

ja da sam pesimista ne bih kretao na taj put od 5k km. Druga stvar ja sam realsita, ne branim ja djurkovica nit sam slusao osim kad je rekao da nije vise sve do nas. Tim koji nije dobio raspad od bugara i nikad jadniji vels ne moze da se bas pretjerano nada da ce protiv tima koji ne propusta svetska i evropska prvenstva ista odradit. Ljudi bila je prica da se prolazi 1000% ako ne kao prvi onda kao najbolji drugi a sad se malo mijenja i pored sve price bugari kljucni mec kad se kiksalo receno je kao nije nista izgubljeno kiksali su i englezi. Ja sam samo tvrdio da mi nemamo sta da se takmicimo sa englezima, potom dodjose velsani mec svih meceva ali opet na konferenciju pred mec receno je da nije toliko presudan mec, pa se i to izgubi pa opet nema veze dolaze kao englezi. Ljudi covjek je trebao da igra sa manje ofanzivnom selekcijom imao je igrace da ne igra sa 4 spica jer zna da smo iza sir kad nema base i jovanovica i pavicevica.

Nadam se da cemo nastavit niz 3 pobjede 1 remi 3 poraza 1 remi sto bi znacilo da smo prosli

DA SAMO PODVUCEM I DA NE ODEMO U BARAZ NADAM SE DA CE SE SA CICOM PRODUZIT UGOVOR!

samo lagano momci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

slusajte ljudi,znam da se 99 % ljudi ne slaze s ovim,ali ja sam to rekao i opet cu reci,Cico je prokocka ove dvije utakmice.Bugari su se morali dobit,kad ako ne onda,aj dobro...prije nedje rekoh imamo odlicne sanse za prvo mjesto samo da u septembar budemo jednaki s englezima.eo dodje taj septembar i imadosmo i mi i oni po 11 bodova.tako da onaj kiks s Bugarima,jes steta ali ajde nije strasno.medjutim to onda znaci da mi vise nemamo prava na kiks.dolazi ova utakmica koju je trebalo dobit glavom,a ne zalijecanjem sa cetri napadaca.(da budem korektan,3 napadaca i Simon).odjednom toliko napadaca bez veznog reda,eksperiment nije uspio.cujem pricu:nismo imali odbranu pa smo morali da napadamo vise.nidje veze.bas je trebalo obrnuto,pojacat vezni red i odigrat na kontre.nama je napad izgubio utakmicu jer su igrali ka na trening.
    sto se tice toga odlucivanja,jes sve u nasim rukama,ali nam je teza pozicija i teze cemo ostvarit to sto nam treba.o tome se radi.i Real ima sve u svojim rukama kad igra protiv Barse pa je ne moze dobit.a on se pita.
    ja znam da se ne moze sve dobijat i da smo prosli kao iz sna prvi dio kvalifikacija,ali sad kad je trebalo i kad smo mogli mi kiksamo zbog nekih zamisli Kranjcarevih.ajde da nije islo,pa u redu,ali nije no je trener pogrijesio a svi igraci nisu dali svoj maksimum.
    Mogli smo da se koljemo za prvo mjesto,mozemo i sad ali nam je realnije drugo i to je odlicno isto. ja vjerujem u ovu reprezentaciju,vjerujem da mogu pobijedit svajcarce tamo ako treba,samo ako se unormale,ovako ne.samo sto je ranije bila komotnija situacija a sad je malo ipak tenzija.tu cemo vidjet ili jesmo ili nismo,treba nam pobjeda tamo,idemo da pobijedimo da pokazemo da zasluzujemo euro.
    ali ove izjave nista nije izgubljeno me strasno nerviraju i uopste nisu na mjestu.izgubljeno je prvo mjesto i povoljnija pozicija,Cicasu!
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

i meni se čini da je taktika tj. selektor pala na ispitu u velsu! ali nije mi jasno zašto nije promijeni to na poluvremenu, kad se viđelo da sa 3-4 napadača ne ide, jer vezni red nije postojao i tako još više pravio probleme odbrani!
    ne samo da je logičnije bilo da igramo na kontre zbog pristupa velšana, nego smo, uglavnom, na defanzivnoj taktici, jakoj odbrani i sredini postigli sve ove uspjehe u kvalifikacijama..
    ali ajde, dako pojedine usnule manekene motiviše mnogo jaka engleska, pa još jednom iznenadimo..
    i još nešto, moje je mišljenje da drinčić nema mjesta u startnih jedanaest..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sto sve procitah u ovih 10 strana kosa mi se na glavu dize )))
    sto ste mislili da je vels partizan iz momisica pa cjemo da ih satremo????
    uzmite pogledajte utakmicu jos jednom, ja je odgledah i na tv jer su mi svi govorili da je to ocaj bio, al taj ocaj nesto ne vidjeh i totalno rasulo
    momci su izgarali za svaku loptu i borili se samo tako, e druga stvar sto nismo imali srece kao skoro cijeli dio kvalifikacija
    neko pljuje balica ne umije da cuva bejla, uh e ono sto ste vidjeli na tv kako momak leti uzivo je duplo, bukvalno ne dira zemlju kad trci, posao po boku ili usao u sredinu on je svakog naseg lomio jer je nenormalno brz
    mirko je izvrnuo clanak i trazio je odma izmjenu, al nije je dobio, jer zbog mirka smo imali visak igraca uvijek jer su na njega uvijek bila dva igraca, ali uvijek,
    djalovic se stvarno nije vidio i jbg mora momak imat los dan, ja mu ne zamjeram nista
    vidjelo se da nam je odbrana neuigrana, steta za ovu utakmicu, al eto moramo jednu dobit, protiv engleske tesko, al imamo tj moramo protiv svajcaraca
    i jos jedno cu vam rec, reprezentacija dise kao jedan i volio bi da ste mogli da ih vidite posle zadnjeg zvizduka na sto su licili i kako su se osjecali
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

gledam nesto koje ce ekipe bit druge u svojim grupama.
    realno je ocekivat da budu bosna, hrvatska, crna gora, srbija/slovenija (s tim sto je po meni u toj grupi najbliza estonija)...
    ako dodje do baraza, samo da izbjegnemo te jugoslovenske okrsaje, to nam cini mi se ne lezi, i u kosarci se pokazalo tako..
    ako ta estonija odradi posa do kraja, ona bi nam bila po meraku imaju jos 2 meca, oba protiv sjeverne irske...a onda ce im mirko golove petom davat ))

Thanks Thanks Given 
    9,327
    Thanks Thanks Received 
    6,805
    Thanked in
    2,678 Posts

Da dodjemo do baraza i siguran sam da bi smo otisli na EURO....
    Sto se tice Balica i Bataka ja sam u potpunosti zadovoljan njihovom igrom. Ponavljam samo mislim da smo bez razloga bili preofanzivni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A mene bas interesuje kakva ce biti prica kad Bugari oderu Svajcarce. Ma sta vam je ljudi idemo kao prvi iz grupe. Ako na EP 2012 Crna Gora bude u grupi koja igra u Lavovu bar troje moze kod mene da se ne guzva po hotelima - sve rezervesino.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kome trebaju karte za nocasnju utakmicu za sjever neka mi se jave, free su
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako bi nam legla dva X nocas
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    Kako bi nam legla dva X nocas
    bolje bi dvije 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja se nadam u Bugare nocas, no Mateus veli Svajcarci su sad favoriti za drugo mjesto. Kakva slina. Izadji nocas i igraj muski jesi li Njemac ili nisi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Da$a View Post
    gledam nesto koje ce ekipe bit druge u svojim grupama.
    realno je ocekivat da budu bosna, hrvatska, crna gora, srbija/slovenija (s tim sto je po meni u toj grupi najbliza estonija)...
    ako dodje do baraza, samo da izbjegnemo te jugoslovenske okrsaje, to nam cini mi se ne lezi, i u kosarci se pokazalo tako..
    ako ta estonija odradi posa do kraja, ona bi nam bila po meraku imaju jos 2 meca, oba protiv sjeverne irske...a onda ce im mirko golove petom davat ))
    A ima i dosta reprezentacija sa kojima bi mogli da se ravnopravno nosimo i da ih pobijedimo.

Moguci rivali u barazu:

Grupa A: Turska, Belgija
    Grupa B: Rusija/Irska (danas igraju odlucujuci mec) ili Slovacka
    Grupa C: Slovenija, Srbija, Estonija
    Grupa D: Bosna, Bjelorusija, Rumunija
    Grupa E: Svedska, Madjarska
    Grupa F: Hrvatska, Izrael
    Grupa H: Norveska, Danska
    Grupa I: Ceska

Ne treba zaboraviti da ce najbolji drugoplasirani ici direktno, a to je trenutno Norveska. Blizu su Svedska i Irska, a i mi jos imamo sansu.

U barazu bi dobro bilo da nam dodje Ceska ili Irska, Slovacka, Estonija, Belgija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    A ima i dosta reprezentacija sa kojima bi mogli da se ravnopravno nosimo i da ih pobijedimo.

Moguci rivali u barazu:

Grupa A: Turska, Belgija
    Grupa B: Rusija/Irska (danas igraju odlucujuci mec) ili Slovacka
    Grupa C: Slovenija, Srbija, Estonija
    Grupa D: Bosna, Bjelorusija, Rumunija
    Grupa E: Svedska, Madjarska
    Grupa F: Hrvatska, Izrael
    Grupa H: Norveska, Danska
    Grupa I: Ceska

Ne treba zaboraviti da ce najbolji drugoplasirani ici direktno, a to je trenutno Norveska. Blizu su Svedska i Irska, a i mi jos imamo sansu.

U barazu bi dobro bilo da nam dodje Ceska ili Irska, Slovacka, Estonija, Belgija.
    Zašto ne i Grčka u grupi F?

Norveška, Švedska, Irska, CG svi imaju po 6 utakmica, Hrvatska samo 5. Hrvatska je na dobrom putu da bude najbolja drugoplasirana mada je prerano za bilo kakve prognoze.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze i Grcka. Cak i Portugal u grupi H moze bit drugi na kraju ali ipak mislim da ce oni osvojiti prvo mjesto. Uglavnom u vecini grupa jos nista nije rijeseno pa treba sacekati utakmice u oktobru.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Ja sam se sa drugom kladio da cemo se plasirat makar u baraz odmah posle utakmice sa Bugarima jer je bila i dobra utakmica i situacija ali ako Svajcarci dobiju veceras nekako su vece sanse da on dobije opkladu iako se ja nadam idalje
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    kome trebaju karte za nocasnju utakmicu za sjever neka mi se jave, free su
    e greote bez 4 5 ljudi niko da se javi
    crnogorci veliki patriote
    nemojte me sto zvat za utakmicu sa engleskom!!!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    6,163
    Thanks Thanks Received 
    6,716
    Thanked in
    3,205 Posts

nocas ustajem, stavljam ruku na srce i pjevam iz sve glasa....

Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Ma to su smecari jedni obicni...maxe...volio bih da im Svajcarci daju 10 golova
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ceska u21 1:1 jermenija u21

1. jermenija (3) 7
    2. ceska (2) 4
    3. crna gora (2) 3
    ...

Page 687 of 2251 FirstFirst ... 18758763767768368468568668768868969069169773778711871687 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)