Ma sta sad pametuje tuda?
Ma sta sad pametuje tuda?
TAKUMI
Juan, evo ti ga, hoce frajer da uci od Butka:
http://totalf1.com/details/view/3904...from_teammate/
TAKUMI
Šta je Alonsu bio san? Da vozi za Mclaren ili Ferrari?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Pa kad je potpisao za McLaren, izjavio je da je to bio njegov san, onda je presao opet oper u Reno i rekao je da je to njegovo gnijezdo, onda je presao u Ferrari i izjavio da je veca cast voziti za Ferrari nego biti sampion sa RBR.
TAKUMI
Da, ali moras imat drugi nick.
TAKUMI
Pazi ovo, Zalonso oce da bude kao NAJVECI...
Uvreda..
Do 2015 plafon ima da dobije nogu kao i svi "sampioni" poput Kime, Juana, i naravno, Vilneva.
"Ako treba, ostaću i 20 godina u Formuli 1"
Podsetimo da je Alonso pre odlaska u McLaren 2007. izjavio da su veliki prvaci samo oni koji svoje naslove osvoje u nekoliko različitih timova . Njemu to do danas nije uspelo i rekao je da se iz Formule 1 neće povući dok sa Ferrarijem ne osvoji naslov prvaka.
"Meni je to vrlo važno i neću prekinuti karijeru sve dok ne budem svetski prvak sa Ferrarijem. Ako se to ne dogodi do 2016. onda ću u Formuli 1 ostati do 2021. Da, dvadeset godina, kao Michael!" zaključio je.
A onda, malo malo pa se i Massa poredi sa NAJVECIM...
Massa tvrdi da zbog nesreće i očinstva nije ništa sporiji
Novinari El Paisa, kojem je dao intervju, pitali su ga jesu li nesreća i očinstvo uticali na njegovu vožnju i je li zbog toga možda postao oprezniji i rezervisan.
"Te dve stvari znače puno iskustva, ali ništa od toga ne utiče na mene kada sednem u bolid. U tom trenutku zaboravite na sve," objasnio je Massa.
"Zaboravim na svog sina, na svoju suprugu, na svog oca i majku. Michael je osvojio puno naslova kao otac. Ljudi puno pričaju o ovome, iako je tačno da su poslednje dve godine bile najintenzivnije u mom životu," dodao je.
Last edited by Petronas; 06-09-11 at 22:28.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Lojzek je izjavio da ce Ferrari biti zadnji bolid i 2016-a zadnja sezona u F1.
Sad bi da ostane jos? Kladim se da ce dobit nogu.
TAKUMI
najvishe ko zasluzuje nogu je ta drtina stara od gumija pa je ne dobija a bolje vozi alonso od njega,tako da ce ostat josh dugo u f1 ako je sudeci po tome
Sad ce ti i Hamilton dobit nogu iz McLarena...ne znam sto ces tada da radis.
TAKUMI
Izmislio voznju? Da, on je inace uporedio sebe sa Sennom, ali je zaboravio da kaze da je prljav ko on.
TAKUMI
Sumi je SMRAD kakvog nema , koliko je samo on puta varao eto na youtube klipova i klipova,a volio bih da vidim neki takav klip za Senu
Ali ajde, objasni ti Juanu i slicnima...
TAKUMI
Ajde, pametnjakovicu, reci nam, koliko puta je bio prljav, koliko puta je doveo sebe ili nekog drugog vozaca u opanosti (ne kazem da ih nije bilo) onda da pocnem ja sa tvojom kmicom pa da uporedimo.
Aj, pocni.
TAKUMI
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks