Jbt, cijeli centralni komitet dps-a u KSCG :yipiiii:
Predsjedništvo
Rukovodstvo
Predsjednik
Milo Đukanović
Generalni sekretar
Petar Popović
Članovi predsjedništva
Veselin Barović
Želimir Cerović
Nebojša Milošević
Danilo Mitrović
Radoš Šućur
Dragan Tomić
Zoran Vujičić
Veselin Ćetković
Aleksandar Ognjenović
Vladimir Kavarić
Miroslav Ivanišević
Jovica Vučurović
Izvršni odbor
Predsjednik izvršnog odbora
Veselin Barović
Članovi izvršnog odbora
Igor Popović
Sreten Đikanović
Slobodan Popović
Slavoljub Šaljperić
Nadzorni odbor
Predsjednik nadzornog odbora
Milorad Katnić
Članovi nadzornog odbora
Dragan Nikić
Andro Drecun
Kapiram ja to da su svi ovi ljudi bili izvanredni kosarkasi, sportisti, igrali po NBA ligi, sada veliki ljubitelji kosarke i sve to ali gospodo bio bi red da podnesete ostavke
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ne može na to uć neko ko je zadnji u grupu mislio sam. Ima rang ekipa a mi smo daleko od njega.
jel iko pomislio da sa onim trenerom mozem uraditi nesto, ja sam mislio da ce se bar malo vidjeti duletov uticaj al nista od toga. a evo nesto za vas a provjeren je, zasto maljkovic nije trener nase reprezentacije.
nisu pare u pitanju, vec to sto je maljkovic htio ugovor na 3 godine a ovi mu davali na godinu dana. covjek je htio da to bude dugorocni period , da se krene od mlade reprezentacije i da se stvara tim nesto kao dule sto je krenuo, a ovi nasi gore navedeni nisu htjeli. valjda im je bolja marioneta koja pojma nema a kojeg igraci i ne postuju.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Mogu vam reć da mi je strašno milo što smo ispali-gledao sam (mada nemam naviku da gledam utakmice u kojima ne igra neko za koga navijam) sinoć posljednju četvrtinu Srbija-Francuska. Majko mila! Pa oni bi nas izjeli! Ne bismo im iz malih izašli. Kako se oni bore, trče, skaču a tk bodrenje sa klupe, pa samo pogledajte njihove trenere kako se ponašaju a kod nas ka da su na pokajanje. Ovo bi trebalo da bude uvod u jednu veliku analizu kompletnog stanja u CG sportu, da se vidi što ko (ne)čini. Strah me je da ćemo poslije ovoga ići samo dolje (kao u rukometu, poslije onog evropskog ne možemo utekmicu dobit).
O tome sam i ja razmisljao, gledao sam cijeli mec. Utakmica dostojna finala prvenstva! Mislim da bi nas dobili i jedni i drugi sa po 30 i kusur razlike. Ima tu mnogo stvari na koje se moze i treba stavit akcenat, ali dovoljno je samo uporediti igru Krstica i Pekovica, obojica centri i kapiteni, NBA igraci, i staviti tacku na cijelu pricu.
Last edited by Ramos; 06-09-11 at 09:12.
Ljudi,ja kad vidim Radonjica kako cucne onamo i snuzdi se uz liniju a faca mu kao da ce svaki cas da zaplace,meni je sve jasno.da znate da mi ga je za tako kad ga vidim.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
nije radonjić kriv što su ga tu doveli..on se sigurno trudio koliko je znao i mogao.. i meni neko da ponudi da budem trener barselone, prihvatio bih..
ono što je očigledno je da klima u timu nije kako treba! isto ka da su ih na silu doveli.. nijesam mogao da vjerujem da nema, ka što rekoste, bodrenja sa klupe, nekog pozitivnog naboja..
jednostavno - nijesu bili tim koji je na pravi način nosio dres sa državnim grbom..
zato treba da bude osnovno pravilo za poziv u reprezentaciju - da voliš i poštuješ svoju zemlju!! ko ovo nema u sebi nikad mi ga ne bi igrao, pa da je najbolji na svijetu!!
Nikad Radonjić neće biti nešto više od prosjeka. Može on unaprijediti košarkaško znanje, taktiku, ali psihologiju, ni svoju ni tuđu, on ne može da mijenja. Kad samo vidim ono bezvoljno , anemično držanje pored aut linije i na tajm autu, pa ono ubije optimizam kod gledalaca a ne kod igrača. Pogledaj Dudu sa 70 i kusur godina šta radi , kako im j..e sve po spisku grešku kad naprave i kad vode dvocifrenom razlikom. I samo da ne pročitam još jednom kako je volja kod igrača postojala. Ako se volja gdje ogleda, to je u defanzivnom skoku. Ni na jednoj utakmici ne vidjeh da se tu potrude da zagrade kako treba, više je bilo situacija da je njihovih više u ofanzivnom skoku nego naših u defanzivnom, milion puta ni jedan naš. Ko Alise u zemlji čuda, odučiše ih od košarke svi koji im pokazaše malo m.da. Očekivao sam da možemo izgubiti 2,3 utakmice u nekom egalu ali da igraju ko pi..ice . to nisam. Za ovu bezvoljnost i očigledno odsustvo zajedništva i timskog duha, da ne kažem patriotizma, krivi su i ovi oko reprezentacije taman koliko i igrači. Sumnjam da je još nešto postojalo u pozadini svega, jer onakva transformacija od one ekipe iz kvalifikacija ubijeđen sam nije mogla da se desi tek tako iz nekog razloga do kojega se treba doći nekim dubljim analiziranjem koje se najavljuje. No ko sad smije o tome progovoriti kad je Milo predsjednik?
Ja mnim da nije prihvatio bi ga našpicali i iz Budućnosti. Protiv Finske je najlakše viđeti koliko je to gore u odnosu na kvalifikacije. Sa istom ekipom od 2x30 razlike do minusa.
Ma i treba da ga nashpicaju ali se slazem i da ova chitava rukovodeca klapa zrachi odvratne negativne vibracije, da ne kazem bazdi na kilometar. Danilo Mitrovic, Vesko Barovic etc. Pa onda zid cutanja u struci. Zid cutanja medju novinarima. Selektor nema ni toliko obraza da sam podnese ostavku poslije ovakve bruke... Kakva je to zakorjela zabokrechina jado moj!! Car je GO!! Ima li iko medju tim poltronima imalo cojones?????
Kao sto rekoh tokom meca sa Makedonijom:
Bio je najbolji i u drugom pa i u dobrom dijelu cijelog turnira dok su skoro svi igraci, od kojih su se ocekivale dobre stvari, kiksali.
Od starta se vidjelo da dosta toga fali u igri i u glavama igraca. Nijesu licili na ekipu iz kvalifikacija...
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Šta će im cojones? Što se njih tče, imaju izbor: trpi i primaj desetak hiljada mjesečno ili radi za život kao ostali narod. Nešto ne vjerujem da im se radi. Svi su ti treneri isti, samo što oni sposobni ostvaruju rezultate i mlate dobre pare. Pa i Vujošević je izmršikan iz Budućnosti pa mu nije mnogo trebalo da se kasnije opet sliže sa tim istim ljudima koji su ga našpicali. Para vrti đe burgija neće. Mislim, hoće i burgija, ima fina šupljina za nju. Treba i dupe da izdrži poneki upad ako se misli lagodno živjeti.
.
Radonjić po povratku iz Litvanije: Moramo da nađemo uzroke neuspjeha
MijaT | 06.09.2011. u 20:35h
Ostavka prvo pa cemo poci kod babe Velinke da nam baci pasulj i vidimo sta se desilo!!!
hahahahahahahahah
E kako on nema ni zere obraza to je strasno. Chu da on trazi uzroke
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Moze to mnogo bolje. Ali makar se pise kriticki, blamaza, debakl i sl., a ne ka o vaterpolu do skoro dje se ne drznu nijedan novinar bilo sto da prozbori...
Zipa face veskobaru i mitrovicu na slikama, govore vise od rijeci o njima...
Kako su htjeli da se vrnu neprimjetno, no ih makar uvatishe malo na aerodrom da ih iscrnjace.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Vi jos pricate o kosarci a kad vidim utakmice u drugoj rundi mi nemamo taj kvalitet a sve i da ga imamo ovo rukovodstvo bi ga protracilo
deuscroix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks