I opet ga nece bit boljeg u svijet i u Beograd
pa šta sad, o čemu je ovdje riječ? toliko prelaze motori i bez metabonda :-)
I opet ga nece bit boljeg u svijet i u Beograd
mlati se prazna slama.
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
BMW je izdao nalog za opoziv 120.000 dizel vozila širom svijeta, među kojima su modeli serija 1 i serija 5.
Bavarski proizvođač navodi da postoji mogućnost da greška na filteru čestica dovede do opasne situacije jer može da dođe do njegovog pregrijavanja čak i kada se motor izgasi.
Ovakvo stanje može da rezultira dimom iz filtera, pa čak i zapaljenjem vozila.
Razlog što grijač filtera nastavlja sa radom i kada vozilo nije u upotrebi je greška na električnoj instalaciji.
BMW je saopštio da će svi vlasnici dizel verzija serije 1 i serije 5 biti obaviješteni o ovom opozivu i da se čine napori da kvar bude otklonjen što je prije moguće.
Njemci su grešku uočili tokom testiranja vozila i tvrde da za sada nije bilo prijavljenih slučajeva požara.
ma to je ****** kao i sva ova nova tehnologija od 1001 senzora! Svetinja je voziti e30,e34,e36 i ne boli te glava oko svakojake elektronike i gluposti od kojih te samo glava zaboli!
Bogme e36 rikavela, standardno.
TAKUMI
sta moze da rikavela na e36? senzor bregaste i senzor radilice...a ovamo senzor na senzor shvatam ja to nova tehnologija al brate precerali su sa tim izmisljanjem...
![]()
Na e36 moze da rikavela gomila senzora i elektronike.
TAKUMI
Verbalni, you wanna some head up display nigga?
![]()
TAKUMI
Ne ****, 58 je bio average, sto je za onakvu guzvu OK.
Nego, daj uploaduj onaj klip na jutub.
TAKUMI
al 86 max speed :mrgreen:
(nečitko)
Odlicno.
Vise nego dovoljno.
TAKUMI
momci pomagajte....cale mi se namerachio da kupi seriju 5 f10(shto i meni pasuje samo tako)...sprema on pare polako za nju...kad danas da odvede l200 na servis ovi mu u MP autu kazu da vishe nisu owlashceni da prodaju bmw i da to preuzima voli...i kazu da voli pochinje tek od maja sa prodajom tako da na sajmu nece bit bmw-a...zna li neko shta se odje zapravo deshawa![]()
Milose, nema vise MPa. Neka ide u Tomic ili u Deltu u BG.
TAKUMI
nema MP? WTF?![]()
(nečitko)
Ne frende, nema, i to je spas za sve BIMMAse u CG.
TAKUMI
fabia i verbalni ka djeca mala. 'aj verbo reci kako sam brzo vozio. - a jesi fabioni bracki nema bolje petice i ludjeg vozaca o tebe, a opet si ekonomican... ma pusti pricu verbo daj klip na jutub' hhahah OSTROGAVI NEKATE
i kakva je ovo fora sa HUD-om ?
ps, dajte tu sliku average speed <3
Originally Posted by my name is ...
hud je mislim aplikacija sa iphone-a.
i ekran se 'ogleda' u shajbni ?
wow, how useless is that![]()
Originally Posted by my name is ...
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks